Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 707 708 710 711 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa - samo ovde ~ Questions about symbian programs  (Pročitano 239791 puta)
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
ima li neki program koji ti pruza veliko zumiranje sa kamerom ali kad se slika da je slika cista? Smile
Nema...ni na digitalnom slike nisu ostre kad se mnogo zumira a ti bi to na mobilnom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
LG Nexus 5
ima li neki program koji ti pruza veliko zumiranje sa kamerom ali kad se slika da je slika cista? Smile
bez optičkog zumiranja to je nemoguće.drugim rečima svako digitalno zumiranje i slikanje uz pomoć raznoraznih software-skih rešenja je smešno spram običnog slikanja uz pomoć optičkog zuma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Pozdrav!  Smile

Kratko i jasno - postoji li neko resenje (brisanje odredjenih fajlova, neki fix ili nesto trece) koje resava problem GRPS-a nakon instaliranja ALL in ONE OS7&OS8. Inace u pitanju je 6630.

P.S. Veceras sam se bas iznervirao  Smile, MMS koji je trebao biti iznenadjenje nisam dobio bas zbog svega toga. Posle, bla bla..., izbrisem ALL in 1 i proradi GPRS. Ali opet sam se iznenadio, hehehe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple Iphone 4s
Pa vidim da ces da se i dalje iznenadjujes  Smile,stavrno mi je muka od svih tih n-gage igrica,FIX-eva i ostalih zajebancija(ja mislim da to stavrno nije vredno toga da se unisti telefon  Smile)-pa ti preporucujem da formatiras memorijsku karticu,a ako hoces mozes i ceo telefon pa predji onda na S60 Symbian igre(veruj mi da ima odlicnih igara)... Smile (videces da ce iznenadjenja da prestanu)
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Pa sad... ne znam da li si me razumio  Smile Ja ne zelim da ta iznenadjenja prestanu, o tome se i radi  Smile ( MMS koji sam dobio je trebao i bio je iznenadjenje).

A sto se tice Ngage igrica: Symbian imam nekoliko mjeseci i ovo mi je prvi S60 telefon. Ako nesto volim na ovom telefonu jeste cinjenica da mogu mali  milion stvari da instaliram, probam, modifikujem, obrisem... Tako je isto i sa Ngage igricama. Probao sam vjeruj mi veliki broj broj S60 symbian igara, ima ih stvarno fenomenalnih (to niko nije osporio), ali da se ne lazemo ima ih i shit-ova nikad gorih. Mislim, sta ce mi igrica koju predjem za 2 sata, meni to i nije igrica. A Ngage... Smile Smile Smile, colina od 20 i kusur Mb ces igrati i igrati, to je prava igrica! Smile

Uostalom, evo, dajem casnu pionirsku rijec da odustajem od Ngage igrica kada se pojave iste takve za OS7  Smile
Mogu ti samo reci..opusti se, uvek postoji stonoga reset Wink Gdje vam je bre  avanturisticki duh  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
 program da preko bluetooth mozes da koristis kao toki-voki izmedju 2 telefona jel ima neki ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
program da preko bluetooth mozes da koristis kao toki-voki izmedju 2 telefona jel ima neki ?
Mnogi traže ovakvu aplikaciju. Koliko ja znam, ovako nešto još nije napisano, Nije nemoguće, ali mislim da još ne postoji ovakva aplikacija!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6630 + 1Gb MMC
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
molim vas sve da mi pomognete, jer pitao sam na mnogim forumima, domacim i stranim i nitko mi nije znao pomoci, a problem je, vjerujem, jednostavan. Evo copy paste mojeg texta na engleskom u kojem je opisan problem. Radi se o spajanju nokije 6630 preko Gnuboxa

this tutorial worked for me:

Configuring m-Router:
-Start Install the m-Router and complete it.
-Now open the m-Router and click on Advanced Settings
-Click on the View button under Additional COM Ports
-Select the COM Port used by your Bluetooth device and click on
-Click OK after setting it
-Look for Additional COM Ports under connectivity methods and expand it to make sure your COM port is there.Then Click Close

Gnubox for N6630 Configuration:
-Install Gnubox on Your 6630
-Go to Tools -> Settings -> Connection -> Access points -> Go to Options -> New access point -> Use default settings->Change the connection name to Bt then save it.
-Run Gnubox and go to Options -> Install -> Create Records
-there will be something like this *ISP ‘Bt’ not found* and you must exit ur Gnubox.
-Run Again Gnubox and Go to Options -> 2box Bluetooth -> Serial port (The phone will search for Bluetooth devices, select you PC and click OK)
-Go to Options -> Install -> change default AP to set Bt as your default Access Point
-Then go to Options -> Debug -> Bring up IF (Sometimes Stuck)
-Then the phone will connected to your pc and show a message saying “Connection Open”
______________________________ ____________________ ____________

so now:
m Router: connected
Gnubox: Connection open
PC: connected to internet

but still I can not surf the net.....I have tried Nokia standard browser, Opera 8.60 build 1657, NetFront v.3.1, Opera mini and Minuet Browser but none of them didn't connect to the internet.
I have selected in Opera settings I have "Connection:use default" and my default connection is "Bt".

But for some reason I cant go online with my 6630

please help. this problem is driving me crazy.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
@dynax, imaš jednu od tema koje se bave ovim problemom ovde: http://forum.burek.com/index.php/topic,113267.10.html
Samim tim, nastavi raspravu u toj temi jer će biti mnogo preglednije i korisnije!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6630 + 1Gb MMC
hvala. kopirao sam ovaj svoj post tamo, pa cemo vidjeti. hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 707 708 710 711 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.