Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 689 690 692 693 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa - samo ovde ~ Questions about symbian programs  (Pročitano 245621 puta)
Zvezda u usponu

Long live Heavy Metal !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 324
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
Nokia 6630 + N95
Jel se u Download sekciji vraćamo korenima ( već viđenim stvarima od pre par meseci ) ili je ovo zenit Symbiana? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Jel se u Download sekciji vraćamo korenima ( već viđenim stvarima od pre par meseci ) ili je ovo zenit Symbiana? Smile
Ne razumem baš konstataciju ali ako se odnosi na činjenicu da nema nekih upečatljivih novina medju softverom mogu reći samo to da je recimo u poslednjem uploadu postavljana aplikacija pod nazivom UnrealSym.Unreal.Device.Manager.v1.00 koja je mnogo bolja i opširnija po mogućnostima od recimo > Smartphoneware.Best.TaskMan.v1.03 ili nekog sličnog "task manager-a" koji je vrlo korisna aplikacija za zaustavljanje i poništavanje raznih procesa koji se motaju po telefonu i gomilom informacija o istima koje prethodne aplikacije nemaju.
Zatim tu je aplikacija pod nazivom iCamCU.S60, prava mala "špijunska" zezalica koja samo čeka SMS poruku kako bi započela snimanje i svom vlasniku isti materijal poslala putem MMS poruke, što se mora priznati da je vrlo inovativna aplikacija.
Aplikacije koje se ponavljaju su revizije već postojećih verzija sa brojnim ispravkama raznih bagova, zatim mogućnošću da rade lepo sa svim verzijama firmvera i Symbian telefona - recimo zadnji primer je aplikacija Igor.Dontsov.AlarmManager.v1.5 koja sada radi fenomenalno sa N70 modelom nokije i zadnjim firmverom istog telefona.......
Takodje se u zadnje vreme pojavilo i par fenomenalnih aplikacija tipa S60.SpotOn, gomila raznih enciklopedija i sl., koje znaju da budu vrlo korisne.
Šta više i bolje očekivati?!?
Ista je situacija i sa PC tržištem i revizijama već postojećih programa koji tamo vladaju i ono što je još zanimljivije tu je problem još izraženiji jer nema nekih posebnih novina - već vidjeno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

bolje da sam kupio alcatel DB

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia n91
 Smile
kupio sam N91 i imam jedan problem! dok saljem poruku telefon ne moze da se koristi,kao da blokira! salje nekih 30-tak sekundi i onda nastavi sa radom! kazu mi da je do verzije symbiana koja je 1.00.028.02,verovatno prva! u servisu su mi rekli da za 20 eura mogu da mi ubace novu verziju 1.11.03! sad me zanima da li neko ko ima n91 ima isti problem dok salje poruke? hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Smile
 kupio sam N91 i imam jedan problem! dok saljem poruku telefon ne moze da se koristi,kao da blokira! salje nekih 30-tak sekundi i onda nastavi sa radom! kazu mi da je do verzije symbiana koja je 1.00.028.02,verovatno prva! u servisu su mi rekli da za 20 eura mogu da mi ubace novu verziju 1.11.03! sad me zanima da li neko ko ima n91 ima isti problem dok salje poruke? hvala unapred
Aha ... znači sam proizvodjač je bio toliko glup i nepismen da nije mogao ni samo slanje poruka da reši u prvom firmveru već se telefon mora naknadno flešovati na noviji da bi se mogle slati SMS poruke?!? Pobogu pa ja takvih problema nsam imao ni sa svojim prvim mobilnim telefonom još '99 i ranije!
Mislim da ovde tebe lepo zavlače u servisu i još mislim da je to telefon koji je bio tkz. "empty board" pa naknadno "punjen" firmverom za prodaju na ovim našim i sl., prostorima....zato sada nešto ne štima!

I da...ako si ga kupio onda bi zamena firmvera na istom trebala da se uradi dzabe u garantnom roku a ne za 20€ pobogu. Bolje ga ti onda flešuj sam i uštedi te pare!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia n91
 Smile
znaci mislis da bi flesovanjem otklonio problem?
ni ja ne verujem da bi tako nesto moglo da im promakne!bilo bi glupo da je na 6600 lakse slati sms
hvala ti u svakom slucaju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia n91
i jos jedno pitanje!!! a kako sam da flesujem tel? nemam ti ja pojma kako se to radi!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
i jos jedno pitanje!!! a kako sam da flesujem tel? nemam ti ja pojma kako se to radi!!!!
http://forum.burek.com/index.php/topic,105581.0.html - Upgrade nokia firmware preko USB DKU kabla
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Symbian forever

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1017
Zastava Trstenik
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.51
mob
Alcatel OT 990
e zamislite e61 da ima takvu gresku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imam par pitanja u vezi Nokie 6600:
1. Zna li neko zasto iz telefona ne radi format kartice, i da li je ovo zbog koriscenja nekog programa, jer posle formata kda probam, cisto probe radi, format ide sa telefona bez problema?

2. Takodje mi ne radi backup telefona na karticu???

3. Koliko se pokazao efikasan programcis Beep off?

Posto bas niko ne odgovara, da malo pojasnim problem(e), posto sam citajuci ranije teme naisao na nesto slicno (cak isto).
Format kartice iz telefona ne radi, kao sto sam rekao, ali sa instaliranim programima i igrama, dok posle formatiranja telefona kada probam istu operaciju, sve ide normalno???
Da li je neko primetio da se neki od programa/igara `kolje` sa opcijom format/backup telefona?

Da li koristite uopste beepoff za snimanje razgovora/diktafon? Probao sam sa SpyCall, CallRecorder i PowerDictaphone programima, situacija je slicna ne ukljanja se beep signal? Procitao am temu BeepOff, ali sam mislio da mozda ima novih iskustava?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 689 690 692 693 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.