Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 616 617 619 620 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa - samo ovde ~ Questions about symbian programs  (Pročitano 250116 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
 SmartPhone je najprostije objašnjeno: telefon sa operativnim sistemom u sebi pa imao Symbian ili WindowsMobile OS!!!
I nemoj da razvijamo teoriju oko toga. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 13
Zastava ue
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 3230
vazi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Better safe than sound.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
postoji li neki ringtone composer za 6630 ili nesto tako?
zanima me da li je napravljeno nesto tako... (slicno onome na t610)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung Galaxy S6 White

Znam da ima .... 
MadMixer v1.0(MadWaves) - Create an unlimited number of original polyphonic ringtones in 19 music styles. And make an infinite number of remixes using interactive drums, bass, riff & lead tracks
MidiWriterPro v1.06F(Zenobyte) - MidiWriterPro allows you to create and edit music anywhere you have your Series 60 mobile phone! It is the most advanced music editing software available for a mobile phone, and includes a Key edit view similar to music software running on PCs and Macs
Ima ih jos...ali jel ti to stvarno treba... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6233
Interesuje me da li postoji neka aplikacija koja ce da premosti "zabranu" slanja .sis (i jos nekih mozda, ali nisam imao prilike da se uverim) fajlova upotrebom bt sa jednog telefona na drugi?

Znam da je elegantno resenje da se preimenuje fajl, i onda sve ide bez problema, ali me interesuju i druge mogucnosti.

Usput, jel' je zabrana ovakvih transfera sistemski ugradjena, ili je mozda do podesavanja u telefonu koja ja nisam podesio?

Poz
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung Galaxy S6 White
Interesuje me da li postoji neka aplikacija koja ce da premosti "zabranu" slanja .sis (i jos nekih mozda, ali nisam imao prilike da se uverim) fajlova upotrebom bt sa jednog telefona na drugi?

Znam da je elegantno resenje da se preimenuje fajl, i onda sve ide bez problema, ali me interesuju i druge mogucnosti.

Usput, jel' je zabrana ovakvih transfera sistemski ugradjena, ili je mozda do podesavanja u telefonu koja ja nisam podesio?

Poz

Instaliraj Profi Mail program...uz njega ce ti se instalirati i Profi Explorer iz koga mozes bez problema da saljes .sis fajliove kao i sve druge koje inace nije moguce poslati...A to nije do podesavanja u telefonu nego je to do samog softvera u telefonu... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6233

Poz

Instaliraj Profi Mail program...uz njega ce ti se instalirati i Profi Explorer iz koga mozes bez problema da saljes .sis fajliove kao i sve druge koje inace nije moguce poslati...A to nije do podesavanja u telefonu nego je to do samog softvera u telefonu... Smile

Smiley Hvala, lutko! Smiley
Ne mogu da verujem da nisam ovo probao, iako imam instaliran ProfiMail!?  Smile
Ovo resava problem. Smiley

Usput, da li si mozda koristila aplikaciju Instant SIS? Negde sam procitao da ona mozda nesto slicno moze da uradi, tj. da resi ovaj problem zabrane, ali nisam je nasao i ne znam da li je to tacno, a jos preciznije, ni cemu zapravo sluzi?

Hvala i pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung Galaxy S6 White
JaneA...Pa Instant SIS bi, po onome sto mu stoji u specifikaciji, trebalo da od vec instaliranog programa (koji nije instalacioni fajl)...formira bas takav instalacioni, koji bi, kad se posalje na drugi telefon, omogucio instaliranje tog istog programa...Sve to bas super zvuci...ali... prvo, ne moze od svakog programa da napravi taj instalacioni fajl, drugo, kad i uspe da napravi to...kad se posalje na drugi telefon, nije ga moguce instalirati, vec se stalno pojavljuje neki error...Tako da su Insant SIS, kao i Instant Me koji su u sustini isti programi...ustvari potpuno neupotrebljivi... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6233
NinaNina, sad shvatam o cemu se radi zapravo, negde sam ja naleteo na los opis i preporuku, kad je rec o toj zabrani razmene fajlova, pa sam mislio da taj instant sis radi nesto pametnije.

Inace, iskreno, sad i ne vidim bas neku svrhu postojanja takve aplikacije (mislim na instant sis), tako da verovatno je tacno kad kazes da je prakticno neupotrebljiva...

Hvala jos jednom i pozdrav
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Better safe than sound.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630

Znam da ima ....
MadMixer v1.0(MadWaves) - Create an unlimited number of original polyphonic ringtones in 19 music styles. And make an infinite number of remixes using interactive drums, bass, riff & lead tracks
MidiWriterPro v1.06F(Zenobyte) - MidiWriterPro allows you to create and edit music anywhere you have your Series 60 mobile phone! It is the most advanced music editing software available for a mobile phone, and includes a Key edit view similar to music software running on PCs and Macs
Ima ih jos...ali jel ti to stvarno treba... Smile

treba mi  Smile
hvala puno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 616 617 619 620 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.