Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa - samo ovde ~ Questions about symbian programs  (Pročitano 234077 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nije bilo kakve, nego konkretno kakve.
Za slike i stvari iz galerije postoji recimo MediaSafe, za sms MumSms, za ostale stvari verovatno nesto, zato pitam sta.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
Razlika izmedju Win98 i WinXP je daleko veca nego izmedju Symbian 6.1 i 7. To i sam znas. Ova prva dva se maltene ne mogu nazvati ni istim OS-om. Prakticno to ni nisu. A to sto je za tebe W2k mator, ne umanjuje njegovu funkcionalnost. Isto vazi i za Symbian 6.1. Mogao si i jednostavnije reci da nemas odgovor na moje pitanje i ok Wink

Takvih programa imas vise. Nisam ih trazio ali sam naisao na njih par... koliko se sjecam, SmartCrypt i MediaSafe su imena 2 progama te vrste. Potrazi ih
IP sačuvana
social share
"Cuda nisu u suprotnosti s prirodom, nego sa nasim saznanjima o prirodi."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Probaj sta ce ti raditi na 7650 vs 6600 ili 7610 pa ce ti biti jasnije. Tacno je da dosta aplikacija rade, ali novije ne bas, sreca pa jos uvek dosta firmi pored verzije za 6600 6670 i 7610 izdaje i za 3660, 3650, 7650... I mnoge stvari sa 7650 nece hteti da rade, i obrnuto. A posto je sx1 mnogo slicniji po platformi 7650, zakljucak izvuci sam.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
Pa normalno je da stvari koje su pravljenje za jedan telefon ne rade na drugom. I ono sto je pravljeno za SX1 ne radi na nijednoj Nokiji. Tu stvar popravlja Symbian OS, ali ako je nesto specifino pravljeno za neki tel, nece raditi ni na jednom osim na tom.
Shvatam ja sta ti govoris, to mi je bilo poznato i prije. Ali moje konkretno pitanje nije imalo veze sa tim o cemu si poceo pricati. Da nisam nimalo upucen vjerovatno  bi mi bilo poucno. Ovako je nepotrebno/suvisno objasnjavanje onog sto nisam pitao.

Prvo pitanje osta neodgovoreno. Ajmo na drugo Smiley
Da li slicno vazi i za java aplikacije? Tj. da li ce npr. java aplikacija koja radi na SL45 ili N3650, raditi i na SX1 i 6600?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pa ako uzmemo u obzir da imamo java mpid 1 i 2 sve ono sto je pisano za keca radice na svim telefonima sa java podrskom a dvojka samo na onima koji imaju 2.0 mpid.
U praksi nije uvek tako, mada je cinjenica da 99.9% igara sa s40 mogu da se puste na bilo kom symbian telefon, kao i da se svi oni stari crno beli java midleti za sl45 mogu startovati, dakle moze se reci da ce raditi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
Cool! Hvala na info!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ako se desi da neka igra ne radi to obicno znaci da je ili sam jar zeznut ili da je postavljen neki limit u java code-u tipa ne sme biti ekran manji od neke vrednosti i sl.. mada je maltene uvek u pitanju corrupted jar
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 33
Da li neko ima Paltalk koji se moze instalirati na 6600?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Treba ti da fon koristis kao webcam u paltalk-u?
Posto paltalk koliko znam nema.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 33
treba mi Paltalk da mogu posjetiti odredjene 'sobe' tamo, a ne treba mi da koristim webcam. Ako mozes pomoci, ne cekaj puno :-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.