Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.

Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi novog foruma  (Pročitano 315223 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung Galaxy SII
Implementirajte pod hitno stari skin... Ovo je bljak i po. Vidi se da je ulozeno mnogo truda, ali to nije to...  Smile

potpuno se slazem sa Fidel_Castro !!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S
Mora da postoji neki mod za SMF gde je moguce menjati temu po zelji ... pa kome se svidja ovo novo neka drzi, kome se svidja staro prebacice na staro i mirna Backa ...

Ovo novo nema apsolutno nikakvih dodirnih tacaka i slicnosti sa starim forumom ... osim avatara
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Mislim da sam vec nekoliko puta rekao, i da nema potrebe da se ponavljam.
Stari skin sigurno nece biti vracen.
Ova tema sluzi za pitanja u vezi novog dizajna, susedna za prijavu greske, a svoje eventualno neslaganje sa ovom odlukom mozete iskazati time sto cete glasati negativno u anketi u okviru obavestenja za clanove.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple iPhone
Mozda bi bilo bolje da je malo siri skin, npr. 90%
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S
Mislim da sam vec nekoliko puta rekao, i da nema potrebe da se ponavljam.
Stari skin sigurno nece biti vracen.
Ova tema sluzi za pitanja u vezi novog dizajna, susedna za prijavu greske, a svoje eventualno neslaganje sa ovom odlukom mozete iskazati time sto cete glasati negativno u anketi u okviru obavestenja za clanove.

ok, nisam citao celu temu tako da nisam video da je to napisano ... Jbg steta sto je tako ...

nista, idem da pokusam da pregledam teme koje volim da posecujem, i da pokusam da se priviknem na ovaj novi izgled, mada sam nesto skeptican da cu uspeti ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ko tebe kamenom, ti njega cime stignes :)))

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
SonyEricsson k750i
Ja se takodje slazem sa onima koji su za to da bude siri skin.
Ovo je sada mnogo usko, tako da je visina svakog foruma (podforuma) prevelika. Ceo forum je sada bespotrebno dobio na visini, a meni se to iskreno ne svidja.
Sto se same teme tice, ona je lepa.

Pa je pitanje sa moje strane, da li je moguce da prosirine tabelu? Cisto da ne bi umesto 2, bilo 3 reda.

poz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava Ниш брее ...
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Nokia E52
Fidel_Castro, druže slažem se sa tobom potpuno. Ovako dizajniran izgled foruma, možda je simpatičan nekoj dečici, ali od neke ozbiljnosti nema ni O. Sad mi i krstarica lepše izgleda, od ovog i ovakvog bureka (od bureka osta samo pita)! Smile
Ljudi moji od ovoga bole oči. Help, odoh na es da ih malo odmorim.
Ovakav dečiji izgled, po meni, je  veliki korak unazad za burek i burekdžije! Žali Bože truda i uloženog vremena. Šarada i vašarište. Smile
« Poslednja izmena: 21. Feb 2009, 02:49:55 od ixtis »
IP sačuvana
social share

"Са Вером у Бога, за Краља и Отаџбину"

"Чујте Срби-чувајте се себе", и "Књига о Милутину"- (http://forum.burek.com/index.php/topic,207224.170.html).

"Свето Писмо"- верзија за мобилне телефоне:http://forum.burek.com/index.php/topic,152532.70.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Stvar je u principu vrlo jednostavna...

Ne postoji dizajn koji ce se dopasti svima. To je nemoguce.

Hteli smo da uradimo nesto novo, dobro, nesvakidasnje i mi smo postignutim zadovoljni.

Ima jos mnogo toga sto treba doterati, ispraviti, narodski - upeglati, ali na kraju ce to biti onako kako smo zamislili.

Mozda se nece svideti svima, mozda ce u slucaju nekih ljudi doci do jako negativne reakcije, ali ja na to zaista ne mogu da uticem.

Ne mogu a i necu, da pravim 5 tema za svakog kome se nesto ne dopada.
Ono sto ce sigurno biti dostupno, je "light" verzija foruma koja ce biti sa sto manje grafickih elemenata i koja ce koristiti pre svega onima koji imaju sporu konekciju ili koriste neki "rucni" uredjaj. To je u planu, ali taj plan ce biti realizovan kad dodje na red. I sa ovom odrednicom, uopste ne sumnjam da ce bar 5 ljudi u razmacima ne vecim od nedelju dana da me guse na mail ili pp kad ce to biti, kao i za sve sto smo do sada najavili.

Shvatite... radimo, veoma mnogo i veoma ozbiljno, da od ovoga napravimo nesto dobro.
To sigurno nece svakom da se svidi, ali samo vreme ce pokazati da li gresimo ili radimo pravu stvar, a ne misljenja nekoliko korisnika - kakva god ona bila, i sta god ja o njima lepo ili ruzno mislio.

Bice... bice i pretraga, bice i avatari, bice i gomila drugih stvari...
Ali to zahteva mnogo vremena, i iznad svega mnogo koncentracije.

Dakle... pustite da prodje malo vremena, pa cete videti da li cete se privici na novi izgled i nove funkcije.
U medjuvremenu ce se desiti nadam se jos neke lepe stvari...

Ko to ne zeli, ne mora...
Ali onda nek ne opterecuje ni nas ostale time...
Imam previse stvari o kojima treba da mislim, i nezadovoljstvo svakog pojedinacnog clana mi nije bas prioritet.

I poslednji put... ne, ne postoji mogucnost da se tema rasiri.
Tema je fiksne sirine i takva bar jos neko vreme mora da ostane.
Potrudicemo se da, ako se za to stvore mogucnost, "problem" resimo, ali za sada, po 10ti put, ostaje ovako.
Rezolucije vece od 1280x800 na kojoj ovo izgleda odlicno, cine samo ~ 10% pregleda foruma.
Jasno mi je da tih 10% "ispastaju" jer sam i ja medju njima, ali standard je standard. Sajtova sa fiksnom sirinom je jako mnogo, mnogo giganti to rade tako jer je nemerljivo jednostavnije i cini neke stvari, koje u drugoj varijanti ne funkcionisu, mogucim.

Toliko o tome...

Lepo sam rekao...

Ova tema je za pitanja... pitanja ljudi koji ne umeju da koriste nesto novo ili ne mogu da se snadju...
Ona susedna za greske... kakve god one bile...
A anketa je tu da kazete vase misljenje o tome kako vam ovo deluje.
Nisam ocekivao toliko negativnih glasova, ali oni i dalje cine manje od 1/4, sto u slucaju ovako radikalnog zaokreta ne da nije lose, nego je fenomenalno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S
Ne znam ... ceo svet tezi ka web 2.0 stilu (ako vec i nije u njemu debelo), a ovo izgleda kao dizajn od pre 10 godina ...

Stvarno ne znam koliko se neko trudio, postovanje za trud, ali plod tog truda je u najmanju ruku los ...

Slazem se da je stari dizajn mogao da se osvezi, ali na primer gradijentima, kruopnim slovima, jednostavnoscu, prijatnim pastelnim bojama, novim prostim a mocnim logom ... a ov je sve suprotno od toga! Sitno, boje shtipaju za oci, nepotrebni sitni detalji, logo uzasan.

Ne znam ko je "dizajnirao" logo, njemu sam se posebno nadao, ali nista. Totalno staromodan i realno ruzan. Mislim da bi bila bolja ideja da se organizuje takmicenje za idejno resenje loga ... ima ovde dosta ljudi koji bi dali predloge, pa bi mogli izabrati najbolji. Mislim da je logo veoma bitna stvar za sajt, forum, firmu, sta god ... Eto neka to bude predlog za nadlezne organe foruma
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ne znam ... ceo svet tezi ka web 2.0 stilu (ako vec i nije u njemu debelo), a ovo izgleda kao dizajn od pre 10 godina ...
Prvo... ti ne znas sta je web 2.0 stil.
Drugo... nadji sajt koji makar lici na ovo, od pre 10 godina, pa cemo pricati.
Citat
Stvarno ne znam koliko se neko trudio, postovanje za trud, ali plod tog truda je u najmanju ruku los ...
Znam coveka koji je istu stvar rekao i za BMW serije 7. To je pojedinacno misljenje.
Citat
Slazem se da je stari dizajn mogao da se osvezi, ali na primer gradijentima, kruopnim slovima, jednostavnoscu, prijatnim pastelnim bojama, novim prostim a mocnim logom ... a ov je sve suprotno od toga! Sitno, boje shtipaju za oci, nepotrebni sitni detalji, logo uzasan.
Bio si prisutan na temi barem dva puta kada sam rekao da me misljenje o tome ne zanima, narocito ne na ovoj temi. Ovo je treci put.
Citat
Ne znam ko je "dizajnirao" logo, njemu sam se posebno nadao, ali nista. Totalno staromodan i realno ruzan.
Kakve to veze ima sa temom? Nikakve.
Citat
Mislim da bi bila bolja ideja da se organizuje takmicenje za idejno resenje loga ...
Ja znam da ne bi.
Citat
Mislim da je logo veoma bitna stvar za sajt, forum, firmu, sta god ...
Naravno. Upravo zato sam ja izabrao ovaj, i svi ljudi iz struke, do cijeg misljenja mi je zaista stalo su se o njemu izjasnili pozitivno.
Jel to znaci da ce svima da se svidi? Ne.
Jel bitno hoce li? Ne.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.