Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Pravila
foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku
Napomena:
Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu,
probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne
sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za
funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim
telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno
mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista
niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara]
, a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.
Bravo Choda, u tome je bio problem Imao sam iste situacije i sa Mozilom ranije, dok sam je koristio... Imam ovaj CCleaner ali se nikad ne sjetim da ga pokrenem...
Obzirom da sam tek otvorila temu i ne mogu da upotrebim opciju "prijavi moderatoru" moram problem da iznesem ovde.
Tek što sam otvorila temu na podforumu automobilizma pod imenom "Auto - koji imate ili želite da imate", shvatila sam da mi je tema preimenovana u naslov koji ni u ludilu ne bih napisala jer je pre svega gramatički neispravan ("biste" je napisano odvojeno) .
Pitanje: da li moderatori imaju pravo da preimenuju temu po svom nahodjenju (pri tom gramatički neispravno) i da smanjuju format slike koji nije prešao dozvoljenu granicu?
Hvala.
« Poslednja izmena: 08. Apr 2012, 19:41:46 od Arijada »
Gospodar u umeću življenja pravi malu razliku između svog rada i svoje igre, svog posla i svog slobodnog vremena, svog uma i svog tela, svog obrazovanja i svoje zabave, svoje ljubavi i svoje religije. On jedva da zna šta je šta. On jednostavno sledi svoju viziju savršenstva šta god da radi, ostavljajući druge da odluče da li radi ili se igra. Po njemu on uvek radi oboje.