Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi iPhone programa samo ovde!  (Pročitano 344115 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 4
Kako funkcionise HeyWire? Konektujem se na net preko wi-fi i udjem u aplikaciju, napisem br za prefixom +381 i tekst poruke i posaljem, ali nista ne stize na taj br....  Smile Da li moze neko da mi objasni sta treba da radim, da bih normalno slao poruke preko njega?

HeyWire funkcionise izmedju dva iPhone-a ( za komp ne znam, probao sam ali bezuspesno), dakle, na oba moraju biti instalirana. Kada instaliras HeyWire na iPhone dobijes i svoj licni broj, koji ces poslati drugom korisniku a taj drugi korisnik, tebi posalje svoj licni broj. Na taj nacin, neko ko je npr. u USA salje poruke nekome ko je npr. u Srbiji, preko te aplikacije HeyWire i preko licnih brojeva koje dobijes od te aplikacije. Dakle, ne koristis nikakav prefix +381.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Dobar dan Smiley
Imam iphone 4.... OS 4.1 Jailbreakovan i tako to... Smiley
Ima jedna aplikacija koju redovno koristim "Internet Radio Box" sa svim radio stanicama itd...
Sve je lepo radilo do pre neki dan...posle toga vise ne mogu da udjem da vidim radio stanice.
Posto ( za one koji ne znaju ) kada se udje prvo se bira po zanrovima ili se direktno trazi neka stanica... ja stisnem recimo FOLK i on samo vrti onaj kruzic al nikako da otvori tu novu stanu..cekao sam i po 20 min i ne vredi Smile
Sledece...ista aplikacija koristim verziju 1.5.5 ... najnovija verzija je 2.0.4 ... al sve i jednu koja je novina od 1.5.5 cim kliknem na ikonu da otvorim program u iphoneu ...otvori mi program...i odmah ga zatvori .. znaci vidim na ekranu da je program otvoren 2 sekunde i odmah ga zatvori.
Dali neko mozda zna u cemu je problem?

Zahvaljujem na svim odgovorima Smiley

Edit: Program ostaje otvoren (kada brzo stisnem 2x veliko dugme vidim da je otvoren) ali kada kliknem na njega samo zatvori... :s
« Poslednja izmena: 24. Dec 2010, 18:34:57 od Vinjaklija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
iPhone 4.0.5
mob
Apple iP5
Loše crackovana aplikacija, dešava se to ponekad. Obriši tu novu verziju pa instaliraj staru koja je radila.
Isto probaj TuneIn Radio, to je još jedna odlična aplikacija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 4
Ukucaj u Installous pod search : "serbia" i pojavice se dve aplikacije, prva "radio serbia" a druga " serbia radio", u principu imas vecinu radio stanica u Srbiji i obe rade perfektno na iphone 4...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Sad sam instalirao Tunneln radio. i radi Smiley
Ali isto kao i kad instaliram RadioBox... ono skinem...instalira...i tacno pre nego sto izbaci ono INSTALLED ... izbaci ovako "Error building SBCa..." tako nesto. Jako brzo nestane text pa nisam siguran dali bas to pise!
Probao sam da instaliram vise puta za redom... i desi se nekad da to ne izbaci al svejedno ne radi :S
Juce kad sam probavao RadioBox instalirao ga je ( verziju 1.5.5 ) i kao sve je okej...
ja udjem da biram zanr on prodje tu stranu al mi ne daje nikakvu listu. Probao sam isti kao sto sam pre imao sto je funkcionisao sad vise ne radi...
Jedini spas mi je da razbijem telefon :p

poz :p
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
iPhone -
mob
Apple iP5
Kod mene TuneIn radi bez problema. Poslao sam ti na PP gde možeš da kupiš tu verziju koju ja imam Wink

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 154
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia n85
@Vuchina071

Proradio mi HeyWire, samo sam ga deinstalirao i ponovo instalirao.  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 4
Drago mi je ako sam bio od nekakve pomoci...Licno, ne upotrebljavam tu aplikaciju jer ona podrazumeva da moji sagovornici imaju iPhone, a to vrlo cesto nije slucaj, pa rekoh, koji ce mi...Smiley Pozdrav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
U zadnji par dana mi puno brze bateriju trosi,ne pricam nista vise nego i prije,a samo sam u zadnjih par dana instalirao skyfire,da li je jos netko instalirao ovaj browser i da li mu trosi vise bateriju ili je do neceg drugog kod mene?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
iPhone 4.0.5
mob
Apple iP5
Ja imam Skyfire instaliran od kako je prvi put izašao, ali nisam primetio da zbog njega baterija slabije drži.
On može da troši bateriju jedino kada ga koristiš.

Ako si nešto instalirao ili apdejtovao iz Cydije, onda bi to moglo da ima neki uticaj.
Ako ti fon nije sim-free, onda je moguće da Ultrasn0w unlock jede bateriju.
Ja na sreću ne mogu da se žalim na bateriju jer drži i više nego odlično.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.