Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi iPhone programa samo ovde!  (Pročitano 344156 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Apple iPhone 5
Aplikacije instaliraj preko iFunbox-a,skini sa neta i sve aplikacije koji si skinuo na komp samo prebaci u installous folder pa onda rucno instaliraj u telefonu - udjes u installous,ides u downloads i tu ces videti sve prebacene aplikacije,samo idi na install.
Najlakse ti je da ubacujes muziku preko iTunes-a a mozes i preko Copytrans control centra kao i preko iFunbox-a
Program za bluetooth ti je Celeste,imas ga na Cydia ali na zalost jos ne postoji narodna verzija-kosta 10 dolara cini mi se i ne radi bas sjajno.
pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Apple Iphone 4
Citat: markoms link=topic=462008. msg9632149#msg9632149 date=1305558964
Aplikacije instaliraj preko iFunbox-a,skini sa neta i sve aplikacije koji si skinuo na komp samo prebaci u installous folder pa onda rucno instaliraj u telefonu - udjes u installous,ides u downloads i tu ces videti sve prebacene aplikacije,samo idi na install.
Najlakse ti je da ubacujes muziku preko iTunes-a a mozes i preko Copytrans control centra kao i preko iFunbox-a
Program za bluetooth ti je Celeste,imas ga na Cydia ali na zalost jos ne postoji narodna verzija-kosta 10 dolara cini mi se i ne radi bas sjajno.
pozdrav

Hvala na odgovoru buraz,
Problem sam rešio (moguće da nekome zatreba), a bio je uzrokovan time što sam prethodno uključio restrikciju instaliranja i brisanja aplikacija (tj.  čekirane su bile sve moguće zabrane) u podešavanjima telefona.
Kada sam isključio restrikciju mogao sam da instaliram softver kao i da ubacim muziku i ringtonove, doduše ne sve željene fajlove ali šta da se radi.
Nadam se će ovo pomoći nekom.  Pozdrav.
U svakom slučaju ću probati navedeno u tvojoj poruci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 154
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia n85
Postoji ti narodna verzija bluetooth-a od Celestia. Ali ja ti uopste ne bih preporucio da instaliras ni regularnu a ni narodnu jer bilo koja verzija baguje samo tako. SKroz su lose odradili.

Smile
« Poslednja izmena: 24. Maj 2011, 01:05:44 od makistole »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.41
mob
Apple iPhone
Zna li neko kako da prebacim .pdf fajlove na iPhone? U pitanju je 2G sa 3.1.3 verzijom, jailbreakovan. Pokusao sam File Magnet, ali iz nekog razloga ne radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple iP5
Skini iFunbox za PC, ajfon povezi na komp preko USB-a i onda prebaci te pdf fajlove npr. u RawFileSystem/var/mobile/Documents.
Posle na telefonu preko iFile nadji to mesto gde si iskopirao fajlove, pokreni neki od njih i iFile ce ti ponuditi opcije da ga otvoris pomocu PDF Viewer-a ili neke druge aplikacije (ako ih imas instalirane) kao sto su Quickoffice, DocsToGo, iBooks itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.41
mob
Apple iPhone
Uspeo sam. Hvala puno. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Every man has but one destiny.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Apple iPhone 4s
da li postoji program da kad me neko zove da sa određenog broja da mu bude kao da je ugašen mob?  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
iBlacklist
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 6533.18.5
Koja bi moga biti opcija za brisanje .srt filova iz muvie playera...preko kompa nema...a direktno se briše samo .avi...ekstenziju tipa .srt uopste ne vidi u samom playeru kao npr Oplayer
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple iP5
Mozes da obrises preko iFile na telefonu (instalira se iz Cydije, sinfuliphone repo) ili preko iFunbox-a na kompu ili preko wi-fi pomocu WinSCP programa za PC (SSH metod).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.