Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja i odgovori u vezi Java telefona  (Pročitano 189545 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
 Smile ne razumem, sta promene ti bateriju? ili podesavanja telefona da baterija duze traje??  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2142
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Navodno se špricem nešto ubrizga u bateriju i povećava joj se kapacitet  Smile
IP sačuvana
social share
mislim znači postojim ili ja to samo tako mislim!?
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Gluposti... verovatno bi ti uvalili neku kinesku bateriju koja ima veci kapacitet... Licno ne bih se upustao u to, po meni jedna glupava navlakusa.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2142
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Prvo teško da bi mi uvalili bilo šta, drugo kako je baterija hemiski izvor napajanja nije nemoguće da se dodatkom nekakve hemikalije i postigne neki efekat i treće zamolio bih neke smislene odgovore.

Naime nekoliko ljudi iz meni bliskog okruženja su ;da se tako izrazim, tretirali svoje baterije i dobili zadovoljavajući efekat. Čovek je nešto ubrizgao u bateriju , istu ne neku drugu(obeležene su na nekoliko načina),i njeno trajanje se povećalo sa 1,5 dan na nepuna 4 dana.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Jel? Pa sto onda u obicne baterije ne ubrizaguju nesto da traju po 10 godina, sto da kupujemo svaka 2 meseca  Smile
Zelis smislene odgovore?? Pa idi do tog naucnika pa njega pitaj da ti odgovori sta on radi...
I trajanje moje baterije se povecalo kad sam iskljucio 3G, smanjio osvetljenje na 60% i stavio gprs da se ukljuci kad treba.
Ti ako toliko verujes nosi da ti uradi, pljuni pare pa dodji da se javis...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2142
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Ukoliko je to sve što imaš da kažeš na ovu temu molio bih te da se uzdržiš od daljih komentara. Zato što način na kojim komentarišeš nije primeren za bilo kakvu konverzaciju, no ovo nije mesto za raspravu o tvojem ili bilo čijem načinu ophođenja prema ostalima! Smile

Sve te trikove" velikoga mag" ja koristim od kad se koja opcija pojavljivala, no želim da saznam dali je još neko čuo za ovakvu mogućnost, dali se još neko sreo sa istiom metodom nadogradnje kapaciteta, ako jeste koliko je eventualno opasno uraditi tako šta i sl.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
HTC Tattoo
Druže,kad su ti iz tvog  bližeg okruženja "ubrizgavali nešto u bateriju" pa što onda njih ne pitaš.
Takvi saveti i takvi debilni zahvati na bateriji mogu trajno da upropaste bateriju i telefon.I,šta onda???
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2142
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
U potpunosti se slažem sa tobom ali me zbunjuje što ljudi koji su to uradili nemaju baš nikakvih problema sa telefonima.   Smile
Tu "intervenciju" izvodi neki GSM servis u Beogradu i uz uslugu izdaju urednu garanciju od 12 meseci na sve usluge i Repariranu bateriju

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Evo, ja ti mogu reci da nisam cuo za takav metod, pomalo mi neverovatno deluje da bi to moglo biti efikasno, jer onda bi npr. Nokia ubacila tu hemikaliju u pola svojih telefona,  vec N95 bi mozda i udvostrucio svoju prodaju uz takvo unapredjenje autonomije telefona... Dakle, mislim da "to nije istina - propaganda, sto svi kazu, na ovome, nije istina"... A ako bi i bilo tako, verovatno je veoma rizicno po telefon, inace bi to radio svaki servis mobilnih telefona... Smile Edit: ako imas garanciju na takve zahvate, isprobaj, pa nas sve obraduj ako je to ubrizgavanje efikasno i bezbedno! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Pa nemaju mozda odmah problema Wink problemi mogu nastati tek mozda kasnije...
Dzabe sto ti oni izdaju garanciju, ako oni uniste telefon mogu jednostavno da ti kazu da nisi kupio kod njih i da oni ne mogu nista da urade. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.