Oboje smo tvrdoglavi..a obozava me...i to mi je od pocetka govorio. Ja sam Vaga on je Jarac... Bilo je super a onda je puklo...bas zbog uzajamne tvrdoglavosti. E...sad znam kakav je..i posle svega sto smo rekli jedno drugom...on me idalje postuje i voli...pogotovo kada radi stvari koje ce me pogoditi u pozitivnom smislu...
uh, zeznuto ali mislim da te stvarno mnogo voli i da treba da prevaziđete tu tvrdoglavost, imam sličan problem, i nikad nemoj da mu kažeš ništa ružno, mislila to ili ne
Otprilike kao macka psa... Nazalost idalje mi je drag...da...
Izbacivao je on mene iz takta, a pogotovo kad mi kaze da sam lepa kad sam ljuta usred svadje...e onda stvarno... eto i jutros me je obradovao.A bas se trudi.
Ma nije to,on voli mene a izgleda ni ja nisam prestala da ga volim...jedino je pitanje ko ce prvi da popusti. Pozvao me je i na rucak sutra posle posla...salje poruke...
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.