daj poljubi me,daj poljubi me..usnama mi svojim lecis rane sve. daj poljubi me kao nekada,manje znace reci od tvog dodira. pomozi da zaboravim...tvoje srce zna ono sto sam ja
"Toliko je bilo u zivotu stvari kojih smo se plasili,a nije trebalo....trebalo je ziveti" Ivo Andric
irski praznik St. patrik`s day i vino od visnje,prvi put sam probala i odusevila se sigurno sam litar popila..............i nemogu da spavam,lezala sam u krevetu 3 sata i nista.
daj poljubi me,daj poljubi me..usnama mi svojim lecis rane sve. daj poljubi me kao nekada,manje znace reci od tvog dodira. pomozi da zaboravim...tvoje srce zna ono sto sam ja
"Toliko je bilo u zivotu stvari kojih smo se plasili,a nije trebalo....trebalo je ziveti" Ivo Andric
Marye,nadam se da te ne bole sinusi kao mene,vucem ih vec ceo mesec,a izgleda nije samo to.Eto,sada se i bull zabrinuo vise za tebe nego za mene. ccc...
...Јер си много друкчији од свих Јер ти си стална опасност за њих Нешто си ново а не знају шта Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви Њихова слабост само си ти...