Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
ona je perfekcionista, i juce zakaci noktom negde i pukne joj, i posto danas ja dolazim iznervirala se jer se to desilo i iznervira mene jer se nervira oko marginalnih stvari
totalna glupost, pa vi ste još klinci, ima mnogo gorih problema koji vas čekaju u životu a ona pizdi zbog nokta, ne razumem kako ne možete da izdvojite bitno od nebitnog!
ma jesam, pa nekim ljudima sitnice kvare raspolozenje, ja sam zbog sitnica isao na gastroskopiju i odvikao se toga,sad ganjam nju da prestane da se nervira oko sitnica,a kazem joj, sta ce biti kad ti se dete razboli? ubices se?