Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
ma nisam u 3pu da sam prevaren,jedino ako ume da se dopisuje sve vreme sa mnom i da pri tom ga prima od drugog,onda joj svaka cast... nemam pojma koji mi je... imam neki strah a ne znam zbog cega...
daj poljubi me,daj poljubi me..usnama mi svojim lecis rane sve. daj poljubi me kao nekada,manje znace reci od tvog dodira. pomozi da zaboravim...tvoje srce zna ono sto sam ja
"Toliko je bilo u zivotu stvari kojih smo se plasili,a nije trebalo....trebalo je ziveti" Ivo Andric
stvarno razgovarajte.....nije bitno koliko je sveza veza...ona sigurno zasluzuje tvoju ljubav(mislim nisi blesav da patis zbog nekog ko te nije vredan)...mozda i ona ima istu frku....najbolje da sednete lepo i da joj kazes sta osecas i onda ces znati dal je to to ili ne
daj poljubi me,daj poljubi me..usnama mi svojim lecis rane sve. daj poljubi me kao nekada,manje znace reci od tvog dodira. pomozi da zaboravim...tvoje srce zna ono sto sam ja
"Toliko je bilo u zivotu stvari kojih smo se plasili,a nije trebalo....trebalo je ziveti" Ivo Andric