Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 385 386 388 389 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitajte šta vas zanima ~ tražite preporuku ~ preporučite igru  (Pročitano 886179 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 106
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
E ljudi moze li mi neko pomoci trazim Dj Hero 2 ali posto nema za PC  ......onda me zanima neka slicna njoj igrica....slice pjesme i tako...al da je za PC...........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Mozes da skines Dolphin emulator, on moze da pokrece Wii igre ali DJ Hero 2 radi ocajno sporo (20 fps-a) i ima gomilu grafickih bagova.
Sto se tice slicnih igara ,naglasavam slicnih jer niko jos nije napravio pravi DJ Hero klon, imas ih dosta na raspolaganju:

- DJ Max trilogy - igra koja je u neku ruku bila uzor Activisionu, igra se sa 5 ili 7 tastera klavijature i mini gramofonom, nije free i mozda se teze nalazi za download. izbegavaj ako ne volis japansku rejv i pop muziku. online verzija: http://bbr.eucaly.net/bbr1st/bbr1st/bbr1st.swf

- Stepmania - ovo je u stvari klon Dance Revolution igara, totalno je free i na netu se moze naci tona pesama. Online varijacija na temu: http://www.flashflashrevolution.com/

- Frets on Fire - isto free, ali klon Guitar Heroa, ima takodje gomiletina pesama da se nadje na netu kao i modova pa postoje varijante koje podrzavaju bubnjeve ili izgledjau ideticno kao GH/rock band. Sve gitare kontroleri rade sa ovom igrom!

- Audiosurf - jedina od nabrojanih koja te ne tera da igras predefinisanu stazu vec se sve generise na osnovu toga kako zvuci pesma. Kosta 10 evra na Steamu i to je moja preporuka da uzmes (pored Stepmanie i FoF), obavezno isprobaj demo da vidis kako sve izgleda.
« Poslednja izmena: 22. Nov 2010, 20:54:48 od Bokac »
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 106
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Hvalla
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung SGH-E590
Sad sam instalirao Darkest of days i moram da priznam da me je igra odusevila. Preporucujem svima koji je nisu igrali da probaju.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung C3050
Darkest of Day jeste dobra ali i loša igra!  Smile Prvo, dobra je zato što je jedina igra u kojoj u prvom licu možete igrati bitke WW I  ubijati sa mosin-nagantom ili kar98k sa bajonetom, lupati maksom po diviziji ( Smile ) i dok slušate riječi ruskog oficira koji govori: "Za cara i otadžbinu! " jurišati preko njive na švabske bajonete...osim toga možete  i ući u uniformu vojnika Unije za vrijeme američkog građanskog rata uzeti staru kuburu i musketu koja dimi ko parnjača i u formaciji svoje jedinice tući konfederacijske vojnike sa 20m, i nakon što ispalite jedan kuršum krenete u kalakršmu noževima i bajonetima,  Smile  Smile
E sad ova loša strana:
-priča:ne da je retardirana i mutava nego toliko jadna i isprana da ne znam koji im je kurac kad su je stavili.  Smile
fazon neke firme Kronotek koja se bavi putovanjem u prošlost i sad se vi jebete da spasite neke likove koji su zadnja rupa na svirali ovog svijeta da ne bi poginuli u ovim gore sukobima.
-dodatna Sci-Fi oružija tima AR45  Smile i neke pumpaje koje možete koristiti u WW 1 i građanskom ratu! Smile  i vi sa tim oružijem ubijate botove...Alo momci što vam je trebalo da sa tim userete igru.  Smile
-grafika: igra je izašla u septembru 2009 a grafika liči na igre iz 2006/07...mada moram priznati da ima lijepo urađenih efekata!  Smile

IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung SGH-E590
Stvarno su mogli malo bolje da razrade pricu, ali ipak su ostavili mogucnost nastavka price u drugom delu i valjda ce uspeti da smisle nesto dobro za dvojku.
Slazem se sa tobom da grafika nije vrhunska, ali to je zato sto se u jednoj bitci pojavljuje previse vojnika tj. botova koji su dobro napravljeni i ti sad razmisli koja bi ti masina trebala za vrh grafiku i 500 vojnika koji jurcaju po mapi...
Ali zato pucanje iz muskete je nesto najjace. Opalim metak, cekam par sekundi da bi napunio pusku, oblak dima  se stvara iznad cevi...ma vrh  Smile

Po meni najveca mana je mali broj misija i sto sam presao igru za 3 dana...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC m9
poz
kad je tolko nahvaliste moratcu da je probam jos posebno me napali ovo sa ciscenjem puske posle pucanja  Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung C3050
pa realno gledajući to jeste tačno jer je kod svih igara gdje ima brdo botova grafika nije nešto, kako kod fps tako i strategija... Smile
igra ima taj šmek starinskog načina ratovanja koji je nekad toliko zabavan a nekad toliko iživcira kada gospoda krenu u juriš da vas pokolju a vi baš u tom trentuku počeli da čistite musketu!  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 760
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
jel ima mozda patch sa Partizanom za NBA 2K10?? ja trazio al nmg naci... Smile Smile  ako ima nek mi javi na pp..hvala  Smile  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
SonyEricsson W910i
jel ima mozda patch sa Partizanom za NBA 2K10?? ja trazio al nmg naci... Smile Smile  ako ima nek mi javi na pp..hvala  Smile  Smile Smile

Evo stavicu ovde posto mozda ima jos ljudi koje to interesuje. Ima Euroleague patch ali je bas lose uradjen tako da t gai ne preporucujem(iz licnog iskustva)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 385 386 388 389 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.133 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.