Na patku? Evo sada gledam u svoj avatar i razmišljam o pačijim osobinama.
Tu su krila, malo spaljena, ali ipak su tu. Onda mene što bi podsetilo na patku je moj oklop i bluza ispod nje koja ima V izrez, a oivičena je narandžastom bojom i to malo podseća na pačiji kljun. Ne vide mi se cele noge nego samo malo stopala, kao kod patke Sad, koliko znam patke (do sada) ne nose plavi mač i kapuljaču preko glave sa oznakom MS
Prvo su nastali mikroorganizmi pa iz mikroorganizama prve jednoćelijske organizmi, pa sve složeniji. Kako je evolucija tekla onda su neki od njih izašli na kopno. Znači najstariji je stari predak krokodila. Kada je pao meteor na zemlju skoro sve vrste su izumrle. Sa dolaskom meteora javljaju se nove vrste. Sada možda je i tačno ono što je otkriveno u filmu Brajana de Palme, Misija na Mars, a to je da su ljudi i ostala živa bića koja su nastala nakon tog meteora vanzemaljskog porekla.
Još nisam stigao do marsovskih koka (ili jaja). Onda ponovo isti proces...evolucija, evolucija, evolucija... Čupavi majmun, čovekoliki majmun, kromanjonac (šatro pametniji majmun sa manje dlaka), neandertalac (olinjali majmun sa nešto većom inteligencijom), homo sapiens (ili je to ipak pre neandertalca) pa Egipćani, Grci, Rimljani, Španci i Portugalci, Englezi i Francuzi i na kraj Amerikanci kao "savršenstvo". (sad bih citirao Mikija Manojlovića iz "Rana"- da mi puši i liže terasu u isto vreme... taj deo). Ali gde su tu koke (ili jaja)?
Nekada pterodaktili, pa posle meteora ptice. Ali evo odgovora dane dužim više.
Starije je jaje. Koka je još mlada, a jaja su legli još dinosaursi
Evo po mom mišljenju. Možda je tubica iznutra obložena nekim materijalom za koji lepak ne može da se lepi, a i tubica samim tim štiti lepak od spoljašnjih uticaja, kieonik i ostalo, šta ti ja znam. Možda tek kada reaguje sa tom spoljašnjom sredinom lepak lepi, a dok je u tubi i na toj određenoj temperaturi "nelepljivosti" on se ne lepi.
A ti reče flašice, a ne tubice tako da mi je sada tu nešto čudno
ma jeste. Dali su mački da proba pa ako nije prevrunala sve četiri noge u vis onda je poboljšan... Reklama je čudo. To bi trebalo biti na foru one reklame: takmiče se dva praška za veš, sa jedne stane je prašak "Bonux" u manjem pakovanju, a sa druge strane je verovali ili ne prašak "Prašak" koji je u većem pakovanju od Bonuxa a koštaju isto. I naravno da će Bonux isprašiti Prašak. Bolje da stave No Name umesto to Prašak (ali ljudi bi mislili da se to proizvodi u Crnoj Gori ). Iili ono, sa jedne strane Ariel, a sa druge novi Ariel sa nekim Faery efektom. Naravno sada stari Ariel pere sivo u odnosu na Faery efekat, a šta je bilo kada je lagano ostavljao "Prašak" za sobom?