Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Питајмо мртве где је наша земља  (Pročitano 1501 puta)
30. Sep 2007, 08:55:30
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 224
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 1600GTI
,,Ако не знају живи где је ваша земља, питајте мртве,,
из Завештања Стефана Немање

Слушам данас ове живе и очигледно не знају ни где је њихова кућа па се зато обраћам мртвим Србима, спаљеним црквама и срушеним  селима да ми покажу шта је моје. А њихове очи су упрте на Косово. Тврде ми живи да су Срби овде окупатори који су дошли 1912.године а мртви ми доказују да живи лажу. Да су они сахрањени у IX, X, XI….XIV веку. Тврде ми живи да су Арбанаси, Албанци или Шиптари староседеоци на Косову а мртви ми доказују да ниједне њихове куће није било 1455.године на Косову. Тврде ми живи да су православци ту тек неких сто година а мртви ми показују цркве саграђене пре 600, 700…..1000 година. Тврде живи поричу их мртви. И ја мртвима верујем. По Косову су расејане кости наших предака. На тим костима су никле цркве, села, градови. Шиптарско Косово је земља настала у крви Срба. И зато га не дам док год сам жив. Пут независног Косова које пропагирају живи води преко мог леша, преко мене мртвог који браним права мртвих.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Погледати приложени фајл!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Хвала господо што ме убеђујете да је моја међа код Мердара и Руднице али мој поглед је упрт у Скадар, Проклетије, Јуник. По Косову су расејане кости мојих ђедова, део крви које протиче кроз моје вене дотакао је косовску земљу, тамо су гробови мојих предака. Њихове душе лутају косовском и метохијском равницом и неће се смирити све док се српска тробојка поново доле не завиори.

Ослушните на трен и чућете како нас Лазар својим ћутањем позива, како нас Обилић својим делом храбри, како нас Немањићи мртви жељно ишчекују. Ајде Србадијо зар ћеш гледат како ти земљу силују и отимају, зар ћеш слушат плач и молитву твоје браће и сестара који још увек живе доле, зар ћеш ћутат док те разапињу. Не мислите да има будућности ако се одрекнемо Косова. Одричући се Косова ми се одричемо прошлости а људи без прошлости и нису људи већ сенке, које ће нестанком сунца и саме нестати, већ биље које ће са првим дашком ветра увенути.

Не, нека вас грешни издајници под заставом “демократије”. Нека вас само идите напред у Европу. Не чекајте Немањићи део своје деце они су вас се одрекли, не чекај Обилићу да они крену твојим стопама јер они су кукавице немају срца за велика дела. Нека Лазаре Хребељановићу нека беже са Космета данашњи Бранковићи, нека их. Њима на част. Али ми искрене патриоте се нећемо одрећи тебе и твог дела и твојих хероја, и нећемо стати и нећемо умрети док год се шиптарски барјак виори и док се хоџа косовским пољем чује.
 ТАКО МИ БОГ ПОМОГАО.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Смрт је честа појава међ нама Србима
као што су пролеће, лето,  јесен, зима
И није страшнија, поготову дању
од суше, поплаве, земљотреса, мраза,
кад је човек сретне на своме имању
окађене душе и светла образа.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Шиптари су познати као велики фалсификатори историје, народ који ни сам нема појма одакле је, узео да се прави паметан и себе назива "илирима" и "староседеоцима балкана".

Космет никад није био њихов, ту нема шта расправљати.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung S7220
Predobar tekst, stvarno svaka ti cast na ovome...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2142
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23

Космет никад није био њихов, ту нема шта расправљати.
daleko da sam za to da je Kosovo njihovo , ali se mora priznati da su oni gruntovni vlasnici velikog dela površine Kosova i metohije
 Smile
IP sačuvana
social share
mislim znači postojim ili ja to samo tako mislim!?
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
ali se mora priznati da su oni gruntovni vlasnici velikog dela površine Kosova i metohije
За то смо делимично сами криви што их се нисмо решили када смо имали прилику (а имали смо прилика).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2142
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
U potpunosti se slažem ali ipak nije sasvim istinita, nažalost , teza da Kosovo pripada nama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 224
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 1600GTI
То што су Шиптари власници већине Космета, како ти кажеш грунтовно, не значи да треба да добију државу. По тој логици требало би у Европи да имамо бар још 20 до 30 држава, од Чеченије до Баскије!
Цело моје писаније и јесте усмерено на то да је историјски и културолошки Космет српски.
Где су трагови Шиптарске културе, каква је њихова историјска грађа, ако је имају?
Не одређује чак ни њихов број и то што су апсолутна већина, баш ништа. Па и Малајци су мањина у Малезији, има их много мање него Кинеза или Индуса.
IP sačuvana
social share
Смрт је честа појава међ нама Србима
као што су пролеће, лето,  јесен, зима
И није страшнија, поготову дању
од суше, поплаве, земљотреса, мраза,
кад је човек сретне на своме имању
окађене душе и светла образа.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ako ćemo po kostima onda je kočevski rog i okolica maribora hrvatska Smile
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2142
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
То што су Шиптари власници већине Космета, како ти кажеш грунтовно, не значи да треба да добију државу. По тој логици требало би у Европи да имамо бар још 20 до 30 држава, од Чеченије до Баскије!
Цело моје писаније и јесте усмерено на то да је историјски и културолошки Космет српски.
Где су трагови Шиптарске културе, каква је њихова историјска грађа, ако је имају?
Не одређује чак ни њихов број и то што су апсолутна већина, баш ништа. Па и Малајци су мањина у Малезији, има их много мање него Кинеза или Индуса.

Da i ja se slažem sa tim samo što niko sem nas na tu stvar ne gleda tako i u tome je poenta
Ako smem da pitam koliko si puta bio na Kosovu?
Da li se i u jednom momentu ,osim u manastirima, u poslednjih 30 godina , oseća sprstvo na ulicama ili kafanama,..?
Da Kosovo je vekovima bilo naše , ali smo ga sami nažalost prodali pa sad očekujemo da nam ga neko vrati,pokloni ili ga zove našim....
Ponavljam meni je žao što je to tako ali sami smo krivi za to, kada je trebalo da se ratuje na Kosovu bio sam tamo , kada su ljudi pored mene ostavljali svoje kosti bio sam tamo, zašto su ih ostavili to niko nezna.

Nažalost kosovo je samo bilo naše i meni je krivio što je to tako ali tu se ne može baš mnogo šta uraditi.
Albanci netreba da dobiju svoju državu na Kosovu , ali će je dobiti i mi tu ništa nemožemo da uradimo.
Možemo samo da idemo i ostavljamo svoje živote tamo ali dokle ? Dok nas ne nestane?
Ja ipak nebih više hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla Epiphany 2.14
mob
Ericsson T28
Tekst je baš na mjestu i stvoren je da se zapitamo kuda ćemo ljudi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.14 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.