Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 23:32:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pismo Sinoda državnom vrhu  (Pročitano 17450 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ти немаш другачије мишљење! Ниси довољно интелигентан да би га имао... Само смараш и провоцираш људе који нормално и аргументовано дискутују...

Примера је много а ја не желим да трошим драгоцено време на то.
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat
adji sam...imas zrenjaninske novine pa pogledaj...mnogo clanaka o tome...ili jos bolje...pitaj prepostenog gorana knezevica kojim je to privatnicima iz svete evrope ustupao zemljiste u industrijskoj zoni za dz Smile

e pa u tome je i suština cele priče. Neka evropska firma ako ne isplati zaradu ili ako nekog potkupljuje onda krši zakon, a na našoj državi da li će to da kazni ili ne. Sa druge strane Rusi privatizuju bez zakona i mimo zakona, a za štetu koju nanesu ne odgovaraju.

I vi božji sinovi mesto da se borite za poštovanje zakona i tako pristupite carstvu nebeskom, vi se borite za Putina i pristali ste na zemaljsko carstvo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
I vi božji sinovi mesto da se borite za poštovanje zakona i tako pristupite carstvu nebeskom, vi se borite za Putina i pristali ste na zemaljsko carstvo!

ode u potpis Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
Ili da jednostavno imaju drugacije misljenje od partiJota i isto jos i javno iznose (kakv zlocin)

nije zlocin da fegeti kao ti imaju misljenje
eto...meni uopste ne smeta sto si gay Smile

канда си помешао ову двојицу аутономаша  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ili da jednostavno imaju drugacije misljenje od partiJota i isto jos i javno iznose (kakv zlocin)

nije zlocin da fegeti kao ti imaju misljenje
eto...meni uopste ne smeta sto si gay Smile

канда си помешао ову двојицу аутономаша Smile Smile Smile
Pa i nije, ista im je seksualna orjentacija, s tim sto je jedan vise aktivan, a drugi pasivan! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6230
Jel sam ja vama lepo pisao: Rumuni, su otvorili fajle sekuritatea, i lepo, crno na belo, pokazali kako su njihove poperde bili clanovi njihove udbe.
Dopisi i nalozi koji su dobijali, bili su jasno dostavljani od Pukovnika KGB, Alexeja (sada pokojni), inace otpracen od musavih kgb-ovca, Putina i Medvedeva, koji su se onako niski krstili znakom krsta vecih od njihovih malenkosti.U dzepu je imao pismo za zlatno tele, inace sef pakla ujka Lenjina.
Rumunska pravoslavna crkva, se zvanicno izvinila svojim vernicima i ide u duboku reformu.
Zasto bi mi , udbaska drzava, bili drugaciji?
Naravno da to ide, kada su novokomponovani vernici kupili krstove na kalenicu, ikonu od molera na zelenjaku a Sveto Pismo je suvise tesko i ne lici na Kurir, pa ga ne kupuje.
Vise od pola takozvanih vernika, ne zna Oce Nas, ali zato zna da drugom Hriscaninu, koji je Katolik ili Protestant iskopa oko, jer je dusmanin vasione.
Sa takvom pastvom mozes sta god hoces, pa tako da jebes mater i Vojvodjanskim Srbima, ni krivim ni duznim, zato sto tvoj sopstveni parlament, ne promovise zakon o pokrajini, nego raspravlja, kome je Goca Lazic lizala mindzu.
Pisao sam vec, u sledecoj fazi ocekujem majora Filareta da nosi neku lobanju po Vojvodini i da sa njom pricha: ima gi bude, nema gi bude? This is the question. Smile Smile Smile Smile(inspiracija Shoich iz Stranke Zdravog Razuma).
« Poslednja izmena: 11. Feb 2009, 17:50:29 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Citat
Zasto bi mi , udbaska drzava, bili drugaciji?

pa naš šef tajne službe je otvoreno rekao da su neke vladike pokupile svoje dosijee!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
@Srebrni letač

te aksiome ne možeš drugima da namećeš a posebno ne da ih pripisuješ Djindjiću. Zamisli ti to, srpstvo je da postaneš ruska gubernija i da slušaš šta ti kaže amfilohije - i nemoj mi reći da nisi na to mislio jer se na kraju sve svodi na to. Dakle ja sam oštro protiv toga da se mi okrećemo prema Rusiji, a pogotovo protiv toga da mi amfilohije učestvuje u donošenju statuta, a taj svoj stav, izemdju ostalog, zasnivam na Djindjićevoj viziji Srbije u Evropi
Dobro, neću ti reći da to nisam mislio. Šta i da ti pričam kad ste vi mediji. Čitate misli i živima i mrtvima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Citat
Dobro, neću ti reći da to nisam mislio. Šta i da ti pričam kad ste vi mediji. Čitate misli i živima i mrtvima.

dobro koliko ja znam mediji su se jedno vreme utrkivali i da pokažu kako je Đinđić odjednom počeo da sprovodi kosovski zavet itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Koliko god ja mrzeo crkvu,i smatrao je istim sranjem ko i LDP,jedini su rekli nesto oko ove zajebancije sa Vojvodinom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 23:32:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.