Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 01:18:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pismo Sinoda državnom vrhu  (Pročitano 17617 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Frizider
Citat
I na kraju krajeva u Vojvodini je većinsko srpsko stanovništvo, evo ajde recimo da se razdvoje Srbije i Vojvodina. Pa onda neka Srbija vodi prorusku politiku, očuvanje kosova i tako to, a Vojvodina nega što pre udje u EU, udalji se od Rusije javno osudi zločin u Srebrenici... I onda za recimo 10 godina da vidimo ko je dokle stigao?
To kad ti budes napravio svoju neku umisljenu drzavu u glavi ili na gueer sajtu sa ortacima gejevima i tim vasim malim duga zastavicama u danima dokolice onda mozes da je seckas kako god ti pada napamet i uclanjujes je u NVO, CIA i Orka i sta god ti dusa zeli Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Клићо,
Немам ја намеру да ти кундаком утерујем српство. Али, ако си за Србију везан само рођењем и не осећаш се Србином, немој ми говорити шта је најбоље за Србе и Србију.

Иначе, да одговорим на питање за Змаја: Да - шта ће Србима у Војводини аутономија у оквиру Србије? А дугорочно, трудио бих се и да изменим етничку слику Косова.
« Poslednja izmena: 09. Feb 2009, 21:30:16 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sa jedne strane misljenje Nenada Canka a sa druge misljenje Sinoda SPC?
Sta tu vise treba reci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Да је ово нормална држава и да је ДС државотворна странка одавно би прошао предлог ДСС-а за потпуну регионализацију Србије и укидање АП Војводина...
Ето вам сад гласачи ДС-а, шта сте гласали, то сте и добили... Нешто сумњам да сте гласали за Војводину републику... Бар не већина!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
Значи јеси сецесиониста! ОК, да знам за убудуће, да те лагано одјебем..  Smile
Pa kako mogu biti secesionista, ja ne tražim nešto tuđe nego svoje, a uostalom ako bih recimo svoju domovinu definisao po rodjenju - SFRJ, a ti kažeš da ti je domovina Srbija, pa ko je onda za secesionizam, ti ili ja? da li to znači da si ti bio za rasturanje moje domovine i secesiju?
Шта је то твоје? Војводина? Није то само твоје па да се с тиме размећеш како и воља!

znači ti bi veću autonomiju dao albancima na kosovu nego srbima u vojvodini?
Шта ће Србима у Србији аутономија??  Smile
edit: сад сам видео да је панини већ написао..
« Poslednja izmena: 09. Feb 2009, 21:59:35 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat
To kad ti budes napravio svoju neku umisljenu drzavu u glavi ili na gueer sajtu sa ortacima gejevima i tim vasim malim duga zastavicama u danima dokolice onda mozes da je seckas kako god ti pada napamet i uclanjujes je u NVO, CIA i Orka i sta god ti dusa zeli Smile
Koju umišljenu državu? Ajde ti reci meni sada ovako, koja je od ove dve države umišljena Kosovo ili Srbija? Ali pazi nemoguće je da bude obe
@panini
Citat
Клићо,
Немам ја намеру да ти кундаком утерујем српство. Али, ако си за Србију везан само рођењем и не осећаш се Србином, немој ми говорити шта је најбоље за Србе и Србију.
Pa ja valjda znam šta je najbolje za mene, a ti znaš šta je najbolje za tebe i verovatno ljude sa kojima si u blizini i tako dalje, ali kaži mi kako to ti i ja možemo da znamo šta je dobro za nekog koga nismo ni upoznali u životu, a samo zato što je Srbin?
Citat
Иначе, да одговорим на питање за Змаја: Да - шта ће Србима у Војводини аутономија у оквиру Србије? А дугорочно, трудио бих се и да изменим етничку слику Косова.

Na koji način bi je izmenio?
@EmptyClip
Citat
Шта је то твоје? Војводина? Није то само твоје па да се с тиме размећеш како и воља!

pa čekaj nije to samo moj stav, evo ajde da kažemo da statut Vojvodine delimično sadrži ono što ja očekujem, ali to onda nije samo moj stav, nego iza tog predloga statuta stoji relevantna politička volja!

Citat
Шта ће Србима у Србији аутономија??  Smile

zato što se ova autonomija ne pravi na nacionalnom principu nego na gradjanskom!
@feanor11985
Kod:
Да је ово нормална држава и да је ДС државотворна странка одавно би прошао предлог ДСС-а за потпуну регионализацију Србије и укидање АП Војводина...

pa dss-ov predlog regionalizacije se razlikuje od onog od pre desetak godina, tako da ja sa njima ozbiljno i ne računam
« Poslednja izmena: 09. Feb 2009, 22:06:19 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
pa čekaj nije to samo moj stav, evo ajde da kažemo da statut Vojvodine delimično sadrži ono što ja očekujem, ali to onda nije samo moj stav, nego iza tog predloga statuta stoji relevantna politička volja!
Па шта ако постоји?

Citat
Шта ће Србима у Србији аутономија??  Smile
zato što se ova autonomija ne pravi na nacionalnom principu nego na gradjanskom!
Па шта онда помињеш Шиптаре?? Шиптарима је понуђено као очајничко решење кризе. Ако ћете ви нама да радите оно Што су Шипци радили нашој браћи доле, онда ајде да вас видим. Неће бити национални, него ваш омиљени грађански рат.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Неће бити национални, него ваш омиљени грађански рат.
Ух,већ видим слику...хиљаде розе балона и хорде вибрато** са поносно уздигнутим заставама дугине боје,стоје на бранику Војводине,а предводи их,у комплет домино опреми,лично Ненад Чанак!  Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
1. Косово.

2. Зато што не можеш да суштински осећаш проблеме групе којој не припадаш. А вероватно једни друге (на форуму) боље познајемо него многе људе из стварног окружења јер често разговарамо и размењујемо ставове, можда и са мање обзира, неинхибирани правилима које намеће однос са људима које свакодневно сусрећемо у стварности.

3. Систематским насељавањем и откупом шиптарске имовине.

4. Та релевантна политичка воља није већинска.

5. Да ли то значи да грађани Војводине имају већа права од грађана Браничевског округа?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
Ух,већ видим слику...хиљаде розе балона и хорде вибрато** са поносно уздигнутим заставама дугине боје,стоје на бранику Војводине,а предводи их,у комплет домино опреми,лично Ненад Чанак!

Ако пред нама буде таква слика - изгубићемо!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 01:18:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.696 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.