Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pismo Novosađanina GSP-u: Zaposlite nekog s mozgom!  (Pročitano 1708 puta)
15. Apr 2013, 18:11:16
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Pismo Novosađanina GSP-u: Zaposlite nekog s mozgom!
- Dajte, uradite nešto, zaposlite nekoga ko ima bar malo mozga. Bruka i sramota. Samo vi uživaje i primajte plate dok derete ovakve kao ja... Povraća mi se od samog čina obraćanja ljudima koji nemaju obraza da odgovore - piše izvesni Novosađanin, besan zbog činjenice da mu Gradsko saobraćajno preduzeće nije odgovorilo ni na jedan mejl koji im je poslao žaleći se na propuste u radu ove firme

Foto: wikipedia/I.Blu

Jedan Novosađanin, besan zbog činjenice da mu Gradsko saobraćajno preduzeće nije odgovorilo ni na jedan mejl koji im je poslao žaleći se na propuste u radu ove firme, odlučio je da svoje poslednje pismo pošalje i na adresu Radija 021.

Pismo prenosimo u celosti:

Cenjena gospodo,

Ponovo se žalim na menadžeriju koju vi nazivate zaposlenima. Još jednom se menja trasa autobusa 11A/11B, pa sam ja danas ostao sat vremena na stanici u Maksima Gorkog u pravcu Kvantaša. Zovem dispečera i pitam što kasni bus, a on odgovara da se niko nije žalio. Ja posle vidim papir sa obaveštenjem izmene trase 12-og. Zovem ponovo, a on kaže pa da, izmenjeno je zbog radova u Radničkoj. Kada se pravi miting, možete da zalepite na sve i jednu stanicu??? To može, je li???

A GDE STE VI TO OBJAVILI DA JE DOŠLO DO IZMENA????

Evo, na sajtu JGSP ste juče okačili, a jutros izašlo u 021. Prilažem link, piše kada je objavljeno. http://www.021.rs/novi-sad/servisne-informacije/77955-zatvorena-raskrsnica-radnike-i-strailovske.html, Servisne informacije • 10:16 > 12:31 • 13. 04. 2013.

Koji imbecili u vašem preduzeću, JAVNOM da se napomene, odlučuju o tome kako i kada pravovremeno obavestiti građane? Pa, evo, još jedared… KOJI IMBECIL NIJE U STANJU DA NAPIŠE NA TRI PAPIRA I ZALEPI OBAVEŠTENJE NA TRI STANICE KOJE NEĆE BITI U FUNKCIJI???

Pun mi je partijski postavljenih koji se prave pametni, a ja da stojim kao poslednji ker i čekam bus koji neće doći! Isto je bilo i zimus kada je ista svinjarija priređena tokom radova u Fruškogorskoj.

Dajte, uradite nešto, zaposlite nekoga ko ima bar malo mozga. Bruka i sramota. Dispečer neobavešten kao Koštunica…. Samo vi uživaje i primajte plate dok derete ovakve kao ja… Povraća mi se od samog čina obraćanja ljudima koji nemaju obraza da odgovore.

Bez poštovanja i s velikim osećajem gađenja,

Mladen Babić

Izvor: Telegraf
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
eto šta im radi Srbija.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 26.0.1410.64
него...да ли је унесрећени младен писао писма и мејлове док су на власти били његови миљеници?
или је тада градски превоз фукционисао беспрекорно? Smile

чуј...стајао је сат времена...протегни мало ногице...и лепо у шетњицу која годи кардиоваскуларном систему Smile
« Poslednja izmena: 15. Apr 2013, 21:44:19 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Alcatel One Touch
eto šta im radi Srbija.
   Pakistanc,reko bi,aaa? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 26.0.1410.64
војвођанин Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Citat
besan zbog činjenice da mu Gradsko saobraćajno preduzeće nije odgovorilo ni na jedan mejl koji im je poslao žaleći se na propuste u radu ove firme
А неко је дужан да одговара на доконе мејслове... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Citat
Ja posle vidim papir sa obaveštenjem izmene trase

ebem te ćorava.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
него...да ли је унесрећени младен писао писма и мејлове док су на власти били његови миљеници?

чуј...стајао је сат времена...протегни мало ногице...и лепо у шетњицу која годи кардиоваскуларном систему Smile

Au bre Mrgi,ja razumem da ti radiš za državu i pritom voliš Srbiju,ali bre... svaki put kad neko samo pisne protiv nekog državnog subjekta,ti odmah ko da je neko tebe nešto prozvao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ala su razmaženi ovi Novosadjani...šta bi radili da žive u centralizovanom i surovom Beogradu.... Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 26.0.1410.64

Au bre Mrgi,ja razumem da ti radiš za državu i pritom voliš Srbiju,ali bre... svaki put kad neko samo pisne protiv nekog državnog subjekta,ti odmah ko da je neko tebe nešto prozvao...

држава-то сам ја Smile Smile

пази хкј...није проблем да неко диже глас против државе и указује на нерад у било ком државном,градском или општинском органу...проблем је што се то ради селективно...зашто уважени и унесрећени новосађанин младен није написао протестни мејл кад је рецимо 2010 године био колапс у темеринској? зато што су његови били на власти па је то било ок
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.