Nikad nisam dozivljavala fb kao mesto za bilo kakve ozbiljne polemike, razmisljanja ....to je jedan prostor za razmenu lakih reci, osecanja, muzike, da saznam sta rade ljudi koje nisam videla i vise od deset godina....ali....Ovo sto se danima desava nema veze sa homofobijom, ljubavlju prema Srbiji, vrednostima srpskog naroda, Kosovom...... - Kako BRE volis moju Srbiju, a ljubav krijes iza kapuljace, kako volis srpske vrednosti a GADJAS ME sa kamenicama vrlo, vrlo trudnu OPET SAKRIVEN iza kapuljace!!!!! I onda cujem objasnjenje da si BIO zajedno samnom i 5. oktobra - pa i tad sam te se stidela, i tad si se sakrio iza kapuljace, i tada si pokusao da prodas moje ideale kradjom iz skupštine, demoliranjem, i tada si pokusao da se ogrebes za patike, televizore. Ja imam istorijat borbe za svoje misljenje sada vec dug 18 godina i NIKADA se nisam skrivala iza kapuljace nego sam otvoreno stajala iza svojih uverenja, nikada nisam prodala ideju za patike i nikada, ali NIKADA nisam brukala svoju zemlju jer je volim vise. Mozemo da pricamo i o srpskim vrednostima, ali bi prethodno mladi huliganu mogao da naucis srpsku himnu, da znas kako su poredjane boje na srpskoj zastavi, mozda i da te naucim OCE NAS!!!!Odakle ti pravo da Srbiju branis od mene - ja sam bila na tom Kosovu koje je tebi samo mrtvo slovo na papiru, odlucila sam da radjam decu u toj Srbiji jer verujem da je najbolja i da ce mojoj deci tu biti najbolje, ja branim Kosovo koje su tvoji izgubili jos pre 11 godina.Nazivaju te "mladim covekom" .... - NEMAS TI PRAVO na taj pojam jer mladi su vecina u ovom gradu koji svakog dana urade nesto dobro za sebe i svoju porodicu i time pokazuju koliko vise od tebe vole ovu zemlju, koji idu na koncerte, zurke, jure ribe, polazu ispite, zabavljaju se - to su mladi ljudi, ako nisi znao - ONI SU VECINA i prestani i njih da maltretiras. Svoju impotenciju leci kod doktora, a ne agresijom na moj grad i moju drzavu - predstavi se i izadji na crtu DEBELOJ TRUDNICI ...AKO SMES!!!!DOSTA VISE!!!!!!Izvinjavam se svim svojim prijateljima na malo tezim recima, na malo duzem tekstu i na teskoj temi ALI SAM MNOGO, MNOGO LJUTA!!!!!
Ovaj text sam nasla na internetu i jako mi se dopao, autorka je Tamara Tripic.