Noc se spusta i polako se mjesec budi zvijezde na nebu izlaze polako a moje srce za tobom pocinje da zudi svaki misic pocinje da se trese jako
Kapljice znoja na celu klize i nemir u meni postaje velik duboko u sebi osjetim kao da me nesto grize topi se volja sto je nekada bila kao celik
Postajem bespomocan i snaga mi nestaje dok mislim na tebe kako me diras kako me milujes i kako to nikako ne prestaje kako me ljubis i kako mi dusu masiras
Utonem umoran u duboki san nastavljam te sanjati da si uz mene u snu pocinje novi dan pun ljubavi bez ruzne uspomene
Traje dugo i bez prestanka i osjecam se dobro, jako sam sretan iz daleka se cuje njezna uspavanka osjecaji hrle i postajem sjetan
Ne zelim da se probudim nego da san traje ne zelim da te nema to mi snagu za zivot i ljubav daje i onda kad ljubav ponekada bude nijema
Na kraju ipak otvorim oci trazim pogledom di si ti nestala si u mraku noci kao i snovi svi
Nisam tuzan jer znam da si ipak tu u mom srcu zivis zauvijek kazem: "Nema to sto ne bi napravio za nju ona je moj spasonosni lijek"
"Ona je sve sto zelim zauvijek i sada, sa njom cu dozivjeti svoj kraj" "Nasa ljubav je jos mlada ali dovoljno da kazem na zemlji sam nasao svoj raj"
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.