Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pipkao devojčice od pet i sedam godina  (Pročitano 813 puta)
22. Jul 2006, 14:12:13
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
Kraljevačka policija uhapsila Milorada Pešića (55) zbog pedofilije

Pipkao devojčice od pet i sedam godina

Pritvoren jer je osumnjičen za nedozvoljene polne radnje nad sedmogodišnjom devojčicom. Bludnik je devojčicu sačekao u parkiću između zgrada, zagrlio je i počeo da je ljubi u usta, ali se dete istrglo i pobeglo

KRALJEVO - Šturo policijsko saopštenje da je pritvoren pedesetpetogodišnji Milorad P. zbog sumnje da je izvršio krivično delo "nedozvoljene polne radnje nad sedmogodišnjom devojčicom" uznemirilo je žitelje grada na Ibru, naročito Vojnog naselja, gde se ovaj gnusni čin dogodio. Ni policijski portparol, a ni istražni sudija kraljevačkog Opštinskog suda, nisu mogli da nam kažu ništa više od one dve-tri rečenice iz zvaničnog saopštenja jer ih zakon obavezuje da ne iznose detalje dok se istraga ne okonča.

Sudija Zlata Đorđević, inače predsednica Opštinskog suda u Kraljevu, rekla nam je da je saslušala osumnjičenog, odredila mu osmodnevni pritvor i predmet predala Tužilaštvu. - Ništa vam više ne mogu reći, i to je u interesu sedmogodišnje devojčice. Zakon nas obavezuje na ovakvo ponašanje - rekla nam je Zlata Đorđević, dodajući da se ne radi o Romima i da je osumnjičeni po zanimanju radnik.

Voli da pije
Glas je, ipak, saznao da se osumnjičeni zove Milorad Pešić i da sa suprugom živi u Ulici Vase Pelagića. U kraju ga znaju po nadimcima Mida i Čuljko, a zna se da je pre tri-četiri godine imao porodičnu tragediju. Sin mu je umro na odsluženju vojnog roka. Od tada se, kažu njegove komšije, "propio i zapustio". On i supruga Mara bili su radnici kraljevačkog "Magnohroma", ali su ostali bez radnih mesta. Izgled porodične kuće ne govori, međutim, da u njoj žive siromasi. Mida je, svedoče komšije, radio svakojake poslove. Cepao je po komšiluku drva, sređivao podrume, ali je redovno cugao pivo pred prodavnicom "Pionir".

- Ne znam, svašta se priča. Čula sam tu vest na televiziji. Ne mogu da verujem. Narod ume i da izmišlja, nekako mi ne ide u glavu da je Mida tako nešto mogao da uradi. Mi smo dalji rođaci - rekla nam je žena koju smo zatekli u blizini Pešićeve kuće. U kući sedmogodišnje N. T, koja se nalazi na desetak metara od Pešićeve, ogorčenje i neverica.

- Ujutro je pio pivo u našem dvorištu i s mojim ocem se dogovarao da idu u drva, a uveče je pokušao da obljubi moju ćerku. Sačuvala ga je policija, inače, bih ga ubio - ne može da se smiri D. T, otac devojčice. Ispričao nam je šta se, zapravo, dogodilo. NJegova sedmogodišnja ćerka je oko devet uveče pošla da kod uličnog prodavca kupi dinju.
- Videla je komšiju Midu, u čijem se dvorištu ponekad igrala, kako ide za njom. Rekao je da će joj pomoći da odabere slatku dinju, a moja devojčica je odbila pomoć jer je smrdeo na pivo. U povratku je, u parkiću između zgrada, zagrlio i počeo da ljubi u usta. Grickao joj gornju usnu. Dete se istrglo i utrčalo u kupatilo i dugo stavljalo u usta pastu za zube, pokušavajući da spere smrad alkohola. Čim mi je ispričala šta se desilo, otišao sam u SUP i prijavio ga.

Komšije htele da ga linčuju
Kad su komšije čule šta se dogodilo, umalo nisu organizovali linč. Midu su odvezla policijska kola, a dvadesetak mojih prijatelja je došlo pred zgradu policije jer su čuli da će ga iste večeri pustiti. Ne znam šta bi se s njim desilo da su ga pustili - ispričao nam je D. T. Sličnu priču čuli smo u susednoj kući. J. M, majka devojčice A. M, ispričala nam je da je Mida pokušao da obljubi njenu ćerku 2004. godine, kada je ona imala svega pet godina.

- Deca su često odlazila u njegovo dvorište i tamo se igrala s nekakvim pilićima. Mida je uveo moja dete u kuću, tobože da vide koliko je sati. Stavio je na krilo i zavlačio ruku pod majicu i pipkao je preko pantalona ispod trbuha. Dete je došlo kući prestrašeno, rekavši mi da je niko više ne ljubi kao čika Mida. Još mi je rekla da se gadi od njegove kuće - ispričala nam je J. M. Roditelji A. M. nisu "čika Midu" prijavili policiji, ali su posećivali psihologa, koji im je posavetovao da ne dovode dete.

- On se ponašao kao da se ništa nije dogodilo. Jednom sam kroz prozor videla kako u dvorištu mirno sede i ćaskaju on, njegova supruga i ćerka. Nešto je uskipelo u meni. Otišla sam i sve pred njim ispričala. On se branio kako ništa nije uradio, a njegova supruga Mara je tvrdila kako se on tako mazi s malim rođakama. Moja ih priča nije uznemirila. Svi smo im pružali utehu i pomoć kada im je sin umro. Ne mogu da shvatim šta je u glavi tog čoveka - pita se J. M. Midine komšije uznemirava to što mu je određen pritvor od samo osam dana. Kažu da se plaše za svoju decu.

- Pitala me je ćerka šta ćemo da radimo ako Mida pobegne iz zatvora, jer je, kaže, gledala u filmovima kako razbojnici to mogu da urade - na muci je J. M.

Izvor: Glas Javnosti \ Tekst i foto: Miloš Milišić
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only Rock

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
 Smile Smile Smile

jebote...
IP sačuvana
social share
I'm Gonna make a change,
for once in my life
It's Gonna fell real good.
Gonna make a diference
Gonna make it right...!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.