Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Glasanje
Pitanje: Pink Floyd ili The Doors
Pink Floyd
56.8%  (42)
The Doors
43.2%  (32)
Ukupno glasova: 74
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pink Floyd ili The Doors? :)) - još jedno tupavo ili/ili pitanje  (Pročitano 13354 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Duvajte ga!Dorsi su zakon!

Izduvaces ga ti ovde brzo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Noge cvrsto na zemlji a glava u oblacima

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 204
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson T610
Da nije bilo Pink Floyd grupe – bila bi neka druga; da nije bilo Doors-a – na njihovom mestu ostala bi rupa.

Doorsi su najunikatniji bend svih vremena.

Molio bih objasnjenje boldovanog dela citata, hvala  Smile
IP sačuvana
social share
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iNat
Da nije bilo Pink Floyd grupe – bila bi neka druga; da nije bilo Doors-a – na njihovom mestu ostala bi rupa.

Molio bih objasnjenje boldovanog dela citata, hvala Smile

Doorsi su bili u svoje vreme jedan od prvih bendova koji nije imao basistu, što je rešio Manzarek svirajući bas dionice na orguljama; Krieger je bio između ostalog skladatelj; onda je tu Densmor sa svojim konfuznim sviranjem bubnjeva; Morrison sa tekstovima koji odavaju motive seksa / smrti i njegov ples na pozornici oko svakog člana benda komunicirajući tako s njim - ostali članovi sastava improviziraju pokazujući svoje instrumentalističko znanje, znali su tako da igraju po nekoliko sati bez pauze…
Mnoge karakteristike Doorsa može se pronaći i u drugim bendovima, ali Doorsi kao celina su jedinstveni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

У разноликости је умеће једног. . .

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i

Doorsi su bili u svoje vreme jedan od prvih bendova koji nije imao basistu, što je rešio Manzarek svirajući bas dionice na orguljama; Krieger je bio između ostalog skladatelj; onda je tu Densmor sa svojim konfuznim sviranjem bubnjeva; Morrison sa tekstovima koji odavaju motive seksa / smrti i njegov ples na pozornici oko svakog člana benda komunicirajući tako s njim - ostali članovi sastava improviziraju pokazujući svoje instrumentalističko znanje, znali su tako da igraju po nekoliko sati bez pauze…
Mnoge karakteristike Doorsa može se pronaći i u drugim bendovima, ali Doorsi kao celina su jedinstveni.

Smile Smile jednostavno; odgledajte film od Oliver-a Stone-a The Doors  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson k300i
Pink Floyd
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Can't Lose What You Never Had

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 1600
ECHOES

Overhead the albatross hangs
Motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes billowing across the sand
And everything is green, the sun beneath
And no one showed us to the land
And no one knows the where's of the why's
But something tares and something tries
And starts to climb towards the land

Strangers passing in the street
By chance to separate closes meet
And I am you and what I see is me
And do I take you by the hand
And lead you through the land
And help me understand the best I can
And no one calls us to the dawn
And no one forces down our eyes
And no one speaks and no one tries
No one flies around the sun

Cloudless everyday you fall upon my waking eyes
Inviting and inciting me to rise
And through the window in the wall
Come streaming in on sunlight wings
A million bright ambassadors of morning
And no one sings me lullabies
And no one makes me close my eyes
So I throw the windows wide
And crawl to you across the sky
IP sačuvana
social share
One Of These Days I'm Going To Cut You Into Little Pieces
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i
Jel si siguran za to sto radis provociras me da paste-ujem liriku The End pesme...... SmileSmile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Noge cvrsto na zemlji a glava u oblacima

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 204
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson T610

Znaci, ovako: ajde da pogledamo samo sa muzicke tacke gledista (ne gledamo bacakanje po bini i improvizacije).

David Gilmour i Robby Krieger = sa muzicke tacke gledista Krieger ne moze ni na 100km da primirise Gilmouru.
Richard Wright i Ray Manzarek = ajde da kazem da je ovde mrtva trka.
Jim Morrison i Syd Barrett - obojica imaju strasnu harizmu - medjutim, Morrison mnogo bolje peva, ali je Barrett genije (doduse neiskorisceni crazy diamond)  Smile
Nick Mason i John Densmore - opet mrtva trka - solidni bubnjari, ali meni nista specijalno. Mozda je Densmore malkice bolji, ali to su finese
Roger Waters - e, ovo je karika koja nedostaje. Covek koji ce uvek ( opet ponavljam sa muzicke tacke gledista) praevagnuti na stranu Floyd-a. Njegovi tekstovi su apsolutno fantasticni. Samo pogledati tekstove sa albuma: The Wall, The Final cut, Dark side of the moon, Animals, Wish you were here..........i to je to

Nemoj me shvatiti pogresno  - ovo je samo i iskljucivo moje misljenje. Nastavi da slusas dobru muziku i bice sve OK  Smile

P.S slusam i ja The Doors, ali Floydi su jednostavno neuporedivi..............  Smile
IP sačuvana
social share
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i
Da su Doorsi imali basistu ovde stvarno ne bi bilo polemike....eh sada.....nisam slusao Pink koliko i Doorse; vec dosta manje; pa ni ja ne mogu biti 100% objektivan....ali izgleda da i objektivni review necemo nikad ni naci.... npr. po tebi je ovo mrtva-trka a napisao si da su svi iz Floyda bolji od suprotnog coveka u Doorsima...sem Densmore-a.....
npr. 2) ja mislim da je svakako poredjenje Morrisona i Barretta mozda potrebno ali da bi Jimi na kraju odneo pobedu....
3) zasto da "manemo" "bacakanje po bini" i improvizacije; sta; bend je samo bend po onome sto pokaze na cd-u; nemoj mi reci da to hoces da kazes  Smile  Smile Smile

au...ako pokazem kevi ovaj topic.....ocekujte Ilijadu  Smile ali iskreno mislim da bi ona izgubila smisao zivota da mora da se odluci.....mada su procene da bi se na kraju ipak odlucila za Pink Floyd... Smile
« Poslednja izmena: 08. Sep 2007, 18:01:54 od Obi_1_Kenobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

that nothing more then one night stand

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 23456
the Doors...jbg...
IP sačuvana
social share
PeoPlE ~ ShiT

.....________Religion is the opium of the people________.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.