Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 14:54:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Piletina vs. Matorke  (Pročitano 96926 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Ja na nekoj temi vec podelio zene pa uveo podpodelu... Mislim da je mnogo bolja od ove starosne  Smile
daj linak  Smile

opet ja protiv sam tog meshanja jer mladjoj piletini treba manje vremena da se skuva a starijoj vishe  Smile
Kao i sto bi trebalo da bude  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
znachi ti bi da delish u kategoriju mladja/starija piletina Smile

opet ja protiv sam tog meshanja jer mladjoj piletini treba manje vremena da se skuva a starijoj vishe Smile

ma jok .. cini ti se ...

starijoj piletini samo dodas malo vise temperature ... i .. prste da polizes Smile

Elem .. istinski .. evo npr. moja sadasnja devojka je 6 godina mladja od mene .. sta sad .. ona je " dete " za mene  Smile ..

Zenska me je totalno promenila sto se tice razmisljanja jer je njena majka " zenski Tito " ( tako je zovem Smiley ) .. zena ima svoj rezim i svoje vidike u zivotu i od toga ne odustaje ...

Znaci iako je ona mladja od mene, ipak se slazemo ...

Jeste .. 6 godina nije neka drasticna razlika .. ali npr. pre par godina ne bih ni u snu pomisljao da budem sa klinkom od 16,17 godina u vezi ...

Sve se to menja sa vremenom  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

narcis

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 41200
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
HTC desire
ma ako preforsirash s temperaturom raspashce se i kosti  Smile

nikad nisam bila u vezi sa nekim ko je mladji od mene tako da ne mogu o tome ni da pricham, ipak sam staromodna i mishljenja da mushkarac treba da bude stariji, a sad koliko, pa recimo plafon 10 godina  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ma ako preforsirash s temperaturom raspashce se i kosti Smile

nikad nisam bila u vezi sa nekim ko je mladji od mene tako da ne mogu o tome ni da pricham, ipak sam staromodna i mishljenja da mushkarac treba da bude stariji, a sad koliko, pa recimo plafon 10 godina Smile

e pa sad .. jbg .. ako se raspadnu kosti ... znaci da ocigledno koka nije imala jake kosti .. a takva bi se raspala kad bi se " testirali " i ovako i onako Smile

kao sto sam vec rekao .. " testirao " sam obe strane i licno ni jedna ni druga mi ne smeta ... sa mladjom imas romantiku .. sa starijom iskustvo ... ali isto tako sa mladjom imas neke drugacije ciljeve radi razlike u godinama dok sa starijom imas vec " izradjeno " iskustvo koje samo treba da se " polira " sa nekom mladjom snagom.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 6630, valjda
Mislim da je tamo negde oko nekog izbegavanja oralnog seksa... Mislim taj link...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

narcis

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 41200
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
HTC desire

e pa sad .. jbg .. ako se raspadnu kosti ... znaci da ocigledno koka nije imala jake kosti .. a takva bi se raspala kad bi se " testirali " i ovako i onako Smile

kao sto sam vec rekao .. " testirao " sam obe strane i licno ni jedna ni druga mi ne smeta ... sa mladjom imas romantiku .. sa starijom iskustvo ... ali isto tako sa mladjom imas neke drugacije ciljeve radi razlike u godinama dok sa starijom imas vec " izradjeno " iskustvo koje samo treba da se " polira " sa nekom mladjom snagom.

chek malo,ocesh da kazesh da starije nisu romantichne  Smile, i da imaju samo iskustvo,pa da vracash me na onu prichu od juche  Smile , a posle kazesh nisam u pravu, hmm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Pa sad, 6 godina razlike i nije nesto mnogo, naravno zavisi u kojim ste godinama.
Meni je npr. sad 4 godine razlike normalno, nekad mi je bilo previse. Npr. jednom sam bila sa deckom koji je bio 5 godina stariji od mene ali to je tad bila ogromna razlika, ja imala 15 a on 20. Nekim cudom smo nasli zajednicki jezik kao da smo isto godina imali, ali u bilo kom drugom scenariu kontam da bi to bilo neizvodljivo.

Tako da, Bojane, opusteno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
chek malo,ocesh da kazesh da starije nisu romantichne  Smile, i da imaju samo iskustvo,pa da vracash me na onu prichu od juche  Smile , a posle kazesh nisam u pravu, hmm

ne ne .. ja sam rekao da sa mladjom imas romantiku dok sa starijom imas iskustvo ( u toj romantici ) ... mozda se nisam dobro izrazio .. moja greska .. sorry ...

putnice - da ti znas kako sam ja opusten ... eto .. pitaj kraljicu pa ces da vidis .. nekad i nju iznerviram koliko mi puca tuki i uzivam koliko god mogu

no sikiriki sto se tice mene  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 6630, valjda
Chek bre, to iskustvo u romantici nije romantika... To je samo dobar sex... Pomeshao si ti tu neshto...  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ma kakve veze romantika ima sa godinama...Nikakve, samo se temperamentom, senzibilitetom koji kod neke osobe postoji ili ne postoji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 14:54:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.