Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 13:04:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pijančenje svaki vikend  (Pročitano 14069 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
HTC Wildfire S
Пробао сам брате да скапирам ово

Citat
Mogu ja i bez toga. Vrlo lako.
Mnogo puta i bude bez toga.
Jer mi jednostavno tako dođe i kad osetim mi se ne pije. I tako i bude.

I kad se tako postave stvari "pa kad možeš i bez, zašto bi uopšte?".
Pa eto. Volim. Volim i zadovoljstvo mi je.
It's those little things in life, that makes us happy.

Начи омашио сам. ОК. Онда и даље не контам поенту.

А ово друго.... Хендрикс, Морисон из Дорса, Џенис Џоплин, Елвис, Марли, Лејн Стејли из Алис ин чејнс, Ендру Вуд из МЛБа, Пеперси сви сем Чеда бубњара, Битлси сви комплет, Хуовци сви комплет, Томи Болин из Дип Парпла, Џо Кокер, Клептон, Курт Кобејн, Стонси сви, Џими Пејџ из Цепелина, Џери Гарсија из Грејтфул деда, Боб Дилан, Стивен Тајлер из Аеросмита, Виланд из СТПа, Ози, Елтон Џон, Дејвид Боуви................... музички генијалци који грогама дугују своју генијалност. Не сви али велика већина. Неки и данас живи а доста њих бацило кашику.
По твојој логици дрогу не треба ускраћивати јер се тиме смањује креативност и шароликост. Не пије воду брате.
Brate moj opet pokušavaš da porediš nešto što se ne da porediti.

Kao kad bi ti ja rekao:
Stidi se što imaš neke desničarkse osobine i što iste promovišeš među drugima.
Reason? Hilter.

Znači niko nikad ne bi trebalo da poštuje svoju zemlju, svi bi trebali da trčkaramo ko NVO veverice... jer bi mogli eto, dok kažeš keks, postati Hitler.
Preko noći. Legneš uveče u dresu Srbije i probudiš se ujutru u nacističkoj uniformi.

E otprilike tako.

Zahvaljujem.
Eto ljudi. To je neki normalan odnos o kojem pričam. (uzimajući u obzir da se radi o oženjenom čoveku koji ima decu)
Izađe čovek jednom nedeljno i popije.

Al naslov teme je "Pijančenje svaki vikend". Ne znam, al ja to shvatih kao razvaljanje... "pijančenje" je nešto grublja reč od "popiti".

De de. Ne sitničari.  Smile Smile

Moja drugarica popije jednu čašu vina i odvali se.
Za nju je to pijančenje.  Smile

Mada moguće da si u pravu stvarno.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Nov 2011, 13:37:42 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Elem. Evo... pitanje za sve, da ne bude čisto dijalog sa Munkom.
Da li je to što neko pije svaki vikend, a napominjem - ispunjava sve svoje obaveze - samo po sebi osuđujuće? Smiley
Ako se ništa u praktičnom smislu ne bi promenilo, da li otišao za vikend da se provede i popije... ili ostao taj vikend kući i buljio u TV u neku budalaštinu... zašto insistirati da ovom drugom? Smiley

Jeste osudjujuce. Sta ce mu opijanje? Imam komsiju koga su "iskasapili" u bolnici da bi mu spasili ono sto se spasiti moze, odnosno ono sto nije unistio upravo tim nalivanjem tokom vikenda.

Goa, ti si pametan momak... te u skladu sa tim, odakle ti ideja da bi neko, ko nije otisao da loce, morao vikend da provede kod kuce buljeci u neku tv budalastinu? Zar nemas ni malo maste kako bi se vikend mogao provesti na neki drugi nacin?
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
HTC Wildfire S
Oblačak, pročitaj celu temu, veruj mi. Smiley Razumem o čemu mi govoriš.
Ali odgovorio sam već i na to i vrlo me je lako pogrešno razumeti šta sam hteo reći po pitanju ove teme. Smiley
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Јебига брате нисам схватио оно објашњење због чега се твој и мој пример не могу поредити. Не замери, буквално нисам спаво целу ноћ осећам и сам да кефало не ради како треба.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
HTC Wildfire S
Znam brate. Primetio sam. I ja sam zajedno s tobom neprospavano dočekao jutro a evo i podne.  Smile

Dozvolite mi samo da ponovim ovo još jednom:
Nemojte pogrešno da me razumete.
Daleko od toga da je promovišem tako nešto kao što je "pijančenje svaki vikend", kao nešto super, nužno i nešto što bi svi trebali da rade stalno.
Daleko od toga. Smile
I to je druga krajnost.

Samo kažem da to treba biti nešto proizvoljno. Kako čovek oseti.  Smile
I da nema ništa pogrešno u tome ako i svaki vikend pije... ako ispunjava svoje obaveze i ako to ne ostavlja negativne posledice.
I da dopunim.

Ako oseti da mu to stvara problem da pauzira i umanji.
Sasvim jednostavno i normalno u granicama mere i razuma.

Evo Sandra je dala lep primer svog muža.
« Poslednja izmena: 28. Nov 2011, 13:49:04 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Oblačak, pročitaj celu temu, veruj mi. Smiley Razumem o čemu mi govoriš.
Ali odgovorio sam već i na to i vrlo me je lako pogrešno razumeti šta sam hteo reći po pitanju ove teme. Smiley

Procitala. I diskutujem  Smile

Mnogi koji eto tako pijuckaju kazu kako mogu i da prekinu kad hoce... nije im problem, isto kao recimo oni koji konzumiraju duvan i duvanske proizvode, mada bi mozda prikladniji za ovu priliku bili oni koji se drogiraju, ali necemo preterivati. Dakle, svako kaze: mogu ja da prekinem kada god pozelim, ili mogu ja bez toga. Cvrc Milojka. Mogu, ali sutra malo.

Ne vidim svrhu lokanja vikendom, definitivno. Ok da se to eto dogodi... onako retko, ali svakog vikenda  Smile Covek moze da bude veseo i raspolozen i bez "dodatnih pomagala". Verovatno se tako i dolazi do alkosa... prvo vikend mesecno, pa svaki vikend, pa se prosiri i na radne dane... i ode zivot.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52

"banciti po kafanama" - je termin vezan za (uglavnom neuspešne) ljude koji provode veći deo svog vremena u kafanama i tamo i ostavljaju svoj novac.
Ne pričamo uopšte o njima i ne znam kako si stigao do njih.

Zato sto te upravo tako percipiraju(zene pa i drugi muskarci) ako ides u kafanu i napijas se svaki vikend. Ne govorim o normalnom picu nego o opijanju a ovde se(koliko sam video) misli na opijanje a ne na puko pijenje.  Smile

Pričamo o tome... da ne postoji nijedan opravdan razlog zašto neko ko ima solidan život (ne, nismo na ovom forumu ni astronauti ni predsednici, niti se zabavljamo sa istima), prosečan život u kojem ispunjava obaveze i plaća račune... zašto ne bi izašao jednom dvaput nedeljno na živu svirku, TV prenos fudbala ili nešto slično... popio... a da mu partner to ne uzme za zlo.
(pod uslovom da ne pravi neka sranja Smiley )
Zato ti i kazem da ti je cela analogija losa...

Nije problem u izlasku i tome da li neko sme ili ne sme da izadje sa drustvom i popije po koju(svako normalan bi to dozvolio partneru), problem je sto "popiti po koju" i "popiti dosta" nije isto. Covek koji popije po koju moze da pije i svaki dan(ono, jednu uz rucak  Smile ) i da opet bude savrseno normalan za sve sto se desava taj dan i svih sledecih dana. Covek koji bas popije dva puta nedeljno to ne moze jer se opija. I to bi svakom iole normalnom smetalo kod partnera...

Imam i ja druga koji je takav. Pije otprilike tim intenzitetom(dva puta nedeljno) i to bas pije a urolja se kada ima neku paru. On je dobar lik, i ima fini posao(nije neki dzabalebaros i nesposobnjakovic) ali to mu smeta kada je rec o vezama(dobro, to i neke druge stvari ali jedan od vecih problema je i to). Nijedna ozbiljnija ga nece prihvatiti takvog, iz prostog razloga sto ima takvu koncepciju zivota gde on jednostavno banci i pijanci. Cak ne pravi ni probleme i savrseno odgovorno radi svoj posao ali izgleda ruzno ljudima sa strane. Zbog toga ti i pomenuh celu pricu o koncipiranju takvih ljudi od strane drugih i razlici izmedju intenziteta.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
ja samo da se upisem  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Nokia krntija
Pomenu klodi pandura... zaustavlja pandur lika, dođe mi neki dalji rod. Što taj voli da pije, više nego leba da jede... Ide sa svadbe, naravno pijan kaj dupe.

- Dobro veče
- bro veče
- Vozačku i saobraćajnu
- ....
- jeste li vi pili nešto večeras?
- Jesam
- Koliko ste popili?
- Kolko god sam mogo

Smile

Generalno neam ništa protiv ljudi koji se napijaju vikendom kad izlaze, dokle god ne prave sranja, tipa izazivanje tuče, razbijanja inventara i slično. Tim ljudima alkohol treba zabraniti.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Samsung S8
Док сам био средња био сам пијан сваки пут када сам негде излазио, небитно који је дан у недељи. Сада пијем мање, не сваки викенд, пошто је то тема, али знам да се расчланим са времена на време.

Рашрафио сам се неколико пута овог лета када сам излазио, оно да не могу да гледам на очи и да ходам.

Што се тиче пијанчења викендом, немам ништа против тога, имам штавише и гомилу другара који викенда излазе на сплавове и гуше се у алкохолу.

Smile

Citat
Generalno neam ništa protiv ljudi koji se napijaju vikendom kad izlaze, dokle god ne prave sranja, tipa izazivanje tuče, razbijanja inventara i slično. Tim ljudima alkohol treba zabraniti.

Немам шта да додам, слажем се у потпуности.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 13:04:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.