Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 07:41:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pijančenje svaki vikend  (Pročitano 14060 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Zasto da ne odgovorim?
Moj muz jednom nedeljno ima skup sa drugarima jos iz Vukovara i nekim novim odavde. Sastaju se u pivnici. Mozda je jednom za godinu dana zaglavio i zapio se. Nije problem, podrzavam.
Ostale aktivnosti su utakmice i gledanje istih. Isto u kafani ili kladionici. Podrzavam.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
HTC Wildfire S
Zahvaljujem.
Eto ljudi. To je neki normalan odnos o kojem pričam. (uzimajući u obzir da se radi o oženjenom čoveku koji ima decu)
Izađe čovek jednom nedeljno i popije.

Onim nešto mlađima sa manje odgovornosti, je tolerantnije češće "zaglavljivanje". (ali nikako i da povraćaju i prave kretena od sebe)
« Poslednja izmena: 28. Nov 2011, 11:39:58 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Pah. Nije ti baš poređenje.
Ekseri i alkohol.

S druge strane ni ne govorimo o ljudima koji piju iz tuge... ili o ljudima koji piju zbog samog pijanstva jer im drugačije ne može biti lepo.

Добро онда због чега пију ти о којима говоримо?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Zahvaljujem.
Eto ljudi. To je neki normalan odnos o kojem pričam. (uzimajući u obzir da se radi o oženjenom čoveku koji ima decu)

Onim nešto mlađima sa manje odgovornosti, je tolerantnije češće "zaglavljivanje". (ali nikako i povraćaju i prave kretena od sebe.

Zahvaljujem.

Onim nešto mlađima sa manje odgovornosti, je tolerantnije češće "zaglavljivanje". (ali nikako i povraćaju i prave kretena od sebe)

Odnos je sada takav, inace smo se mi borili ko Titani pre 5 godina oko drugara , kafane , drustva.
A kad sam ja videla da se neki brakovi rasturaju zbog zena , zato sto muskarci nemaju nijednog prijatelja, da su zene sve rasterale , da on sedi sa njenim drugaricama, da mu drugari iz firme kupuju velike crvene papuce za rodjendan...zajebi.
Dok mi starija prijateljica nije objasnila neke stvari , kako ona to radi, zasto ima uspesan brak....
I zene i muskarci u braku trebaju vreme samo za sebe, i sa svojim prijateljima da bi bolje funkcionisali zajedno.
Sve to bez preterivanja.
U svakom smislu.

Mladi momci bez obaveza izlaze, uzivaju, piju, devojke takodje, sve dok je to u normalnim kolicinama - ok.
Kad pocne da se brljavi, pa tako svaki vikend, pa dva puta nedeljno,  pa svaki dan - to je siguran put za alkoholizam.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
HTC Wildfire S
Pah. Nije ti baš poređenje.
Ekseri i alkohol.

S druge strane ni ne govorimo o ljudima koji piju iz tuge... ili o ljudima koji piju zbog samog pijanstva jer im drugačije ne može biti lepo.

Добро онда због чега пију ти о којима говоримо?

Imam opasno dobrog drugara, moje godište. Preterano mnogo pije.
Zapravo ne znam da li gore što mnogo pije ili što učestalo pije. (od 365 možda skupi par nedelja u godini da nije pio)
I tako godinama godinama već unazad. (verujte, probao sam mnogo puta  da ga odvratim od toga. Ali neuspešno)

Pitanje je (koje mu je i postavljeno): Kad je on zadnji put popio nešto, ali nešto onako da mu se pije? Onako od srca i istinsti da uživa u tome?

On pije, jer za drugo više i ne zna. I to mu postalo ko voda. (možda treba i izbaciti ovo "ko")
Nikakve više čari i zadovoljstva nema u tome.

Razumeš zašto ti ovo pričam?

Sa druge strane. Ja nikad ne pijem kad nisam raspoložen.
Tamo negde u prvoj srednje sam prvi put i nakon kratkog vremena i zadnji put cirkao jer sam... šta znam, besan, tužan, ljut i jednostavno neraspoložen.
Prošlo je mnogo godina od tad i nikad više nisam tako nešto praktikovao... pijem isključivo kad sam raspoložen i srećan. A srećan sam.

Razumeš?

Mogu ja i bez toga. Vrlo lako.
Mnogo puta i bude bez toga.
Jer mi jednostavno tako dođe i kad osetim mi se ne pije. I tako i bude.

I kad se tako postave stvari "pa kad možeš i bez, zašto bi uopšte?".
Pa eto. Volim. Volim i zadovoljstvo mi je. Smile
It's those little things in life, that makes us happy.   Smile Smile

Odnos je sada takav, inace smo se mi borili ko Titani pre 5 godina oko drugara , kafane , drustva.
A kad sam ja videla da se neki brakovi rasturaju zbog zena , zato sto muskarci nemaju nijednog prijatelja, da su zene sve rasterale , da on sedi sa njenim drugaricama, da mu drugari iz firme kupuju velike crvene papuce za rodjendan...zajebi.
Dok mi starija prijateljica nije objasnila neke stvari , kako ona to radi, zasto ima uspesan brak....
I zene i muskarci u braku trebaju vreme samo za sebe, i sa svojim prijateljima da bi bolje funkcionisali zajedno.
Sve to bez preterivanja.
U svakom smislu.

Mladi momci bez obaveza izlaze, uzivaju, piju, devojke takodje, sve dok je to u normalnim kolicinama - ok.
Kad pocne da se brljavi, pa tako svaki vikend, pa dva puta nedeljno,  pa svaki dan - to je siguran put za alkoholizam.

Malo izlizano i kozmopolitenski ali - najbitnije je pronaći i ostvariti pravu komunikaciju. Kako bi i došli do pravog kompromisa.
Što ste vi verovatno i uradili. Očigledno.

Ni ta komunikacija ne dolazi sama od sebe, već su potrebni konflikti, manji ili veći.
Tako i nastaje iskustvo.
Lični prostor je potreban svakom. A da ne bi otišlo u drugu krajnost i na tome treba poraditi.
Jer ko ne pazi... odnese đavo svoje a da se i ne oseti kad.

Slažem se i za ovo drugo.
« Poslednja izmena: 28. Nov 2011, 11:38:23 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Значи напијеш се зато што волиш да се напијеш. Мени тај резон није јасан. Можда ми нека синапса фали негде па не могу да испратим то до краја, ал ето не могу да схватим како ико може да воли да се напије. Не знам шта ту има да се воли.
Мени је то свесно пијанчење знак слабости. Или мораш да се гасираш да би се лепо провео или си у неком моменту крено да пијеш да не би испао глуп у друштву и сад ти је то постала нормална ствар па ето волиш.

А с друге стране разумем то да се пије због муке. Ту имам искуства са начинима да се заустави мозак, да не ради више. Ал и то не може дуго да траје. Бар код мене није могло. Кад неко стекне такву навику тај је због своје муке алкохоличар постао.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
HTC Wildfire S
Значи напијеш се зато што волиш да се напијеш. Мени тај резон није јасан. Можда ми нека синапса фали негде па не могу да испратим то до краја, ал ето не могу да схватим како ико може да воли да се напије. Не знам шта ту има да се воли.
Мени је то свесно пијанчење знак слабости. Или мораш да се гасираш да би се лепо провео или си у неком моменту крено да пијеш да не би испао глуп у друштву и сад ти је то постала нормална ствар па ето волиш.

А с друге стране разумем то да се пије због муке. Ту имам искуства са начинима да се заустави мозак, да не ради више. Ал и то не може дуго да траје. Бар код мене није могло. Кад неко стекне такву навику тај је због своје муке алкохоличар постао.
Sve si pogrešno razumeo. Smile
Ili nisi ni čitao šta sam ti napisao.  Smile

Nisam ni rekao da pijem da bi se lepo proveo jer drugačije ne umem.
Nisam ni rekao da pijem jer se osećam glupo u društvu ili nezanimljivo.
NIsam ni rekao da volim da pijem radi samog napijanja.
Ne razumem da se pije zbog muke, odnosno razumem zašto to neko radi ali ne podržavam.

Sve sam ti lepo i razumno napisao, ne razumem gde leži problem.

Uostalom. A otkad je to pijančenje (barem ono o kojem ja pričam) postalo samo po sebi znak slabosti i sramote?
Toliko je mnogo premnogo ljudi, kojima dugujemo za celu ovu šarolikost i kreativnosti koju imamo (i ko je uopšte vidi i uživa u njoj) stvorilo to iz alkohola. Direktno ili posredno.
Toliko pisaca (ni ovih 80.000 karaktera nije dovoljno), slikara, umetnike, filmadžija i muzičara.
Pa i naučnika i inovatora i raznih istorijskih ličnosti - vođa, junaka i heroja. Naših i svetskih.
Kroz vekove i vekove unazad...

Da ja stvarno ne razumem kad je to naprasno postalo toliko sramotno kako ti opisuješ?
« Poslednja izmena: 28. Nov 2011, 12:52:43 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39839
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
Ja sam se jednom dobro napio i seo za volan, nekoliko minuta posle zaustavlja drot, trazi dokumenta i pita je li se sta konzumiralo.... poceo sam da mu nabrajam sta sam sve jeo i pio... minut ili dva me je slusao i rece: Izvinite nisam vas nista pitao !!!

Tad sam svatio da nisam ja uopste seo za volan i da ja uopste ne vozim, vozila je moja zena..... a sta sam ja celo vreme pritiskao i okretao ostaje mi nejasno i dan danas  Smile (sa sigurnoscu znam sta mi je bio menjac  Smile )

Pijančenje u vidu provoda ne podrzavam... ono u smislu jooj kako cu veceras da se napijem, bice mi super... to planiranje je bezveze  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Пробао сам брате да скапирам ово

Citat
Mogu ja i bez toga. Vrlo lako.
Mnogo puta i bude bez toga.
Jer mi jednostavno tako dođe i kad osetim mi se ne pije. I tako i bude.

I kad se tako postave stvari "pa kad možeš i bez, zašto bi uopšte?".
Pa eto. Volim. Volim i zadovoljstvo mi je.
It's those little things in life, that makes us happy.

Начи омашио сам. ОК. Онда и даље не контам поенту.

А ово друго.... Хендрикс, Морисон из Дорса, Џенис Џоплин, Елвис, Марли, Лејн Стејли из Алис ин чејнс, Ендру Вуд из МЛБа, Пеперси сви сем Чеда бубњара, Битлси сви комплет, Хуовци сви комплет, Томи Болин из Дип Парпла, Џо Кокер, Клептон, Курт Кобејн, Стонси сви, Џими Пејџ из Цепелина, Џери Гарсија из Грејтфул деда, Боб Дилан, Стивен Тајлер из Аеросмита, Виланд из СТПа, Ози, Елтон Џон, Дејвид Боуви................... музички генијалци који грогама дугују своју генијалност. Не сви али велика већина. Неки и данас живи а доста њих бацило кашику.
По твојој логици дрогу не треба ускраћивати јер се тиме смањује креативност и шароликост. Не пије воду брате.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Zahvaljujem.

Al naslov teme je "Pijančenje svaki vikend". Ne znam, al ja to shvatih kao razvaljivanje... "pijančenje" je nešto grublja reč od "popiti".
« Poslednja izmena: 28. Nov 2011, 13:36:22 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 07:41:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.