Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 251 252 254 255 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 319163 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
dobro sto si spomenuo,ja nikako da uradim update na n80 preko nokiinog sajta ,10 tak puta sam downl.. softa za update ..ali kad ide instalacija trazi mi falj 1, jbga otkazo sam se ...a sad citam i sa pheniksom ima problema Smile
"Ima problema" zato što se niko ne pridržava doslovce tutorijala sa prve strane i eksperimentiše sa nekim drugim verzijama dotičnih aplikacija. Smile
Retko ko tj., gotovo niko nije imao problema ako se pridržavao uputstva i tačnih verzija koje su lepo naznačene! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple Iphone 8+
e cigla video si tamo slike one clipboard nema mi ni koda niti icega
pa ono posto sam reguralno instalirao ovaj firmeware ocekivao sam da cu moci podesiti code kao sto sam to radio i sa n6630 i samo pritisnuti flash i gotovo ali nije tako sad je moje pitanje: sta da radim?da reinstaliram taj firmeware ili da skinem jos noviju verziju ako je ima pa s njom probam.... a meni je najpotrebnije da imam srpski posle flasha, jednostavno sam navikao... Smile da ne idem u sirinu Smile
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 139
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6680
Juče sam flashirao moj 6680 i umro je,serviser ga je jedva isčupao nakon 3 sata flashiranja raznim metodama,ima original Phoenix,UFS i MT Box.Sad radi,ali samo je to vazno.Još davno sam odradio flash uspješno,a šta je sad krenulo po zlu,ne znam.Došao je do 96% bez problema,i kad ga je trebalo upaliti da mu nastavi onih 4% polling,nije reagovao.Isključio sa ga,izvadio bateriju neko vrijeme,ali poslije je samo bijeli ekran bio.Kod servisera nije htio da boota,tako da nijedan flash nije htio da krene.Nakon vozanja po boxovima,upalio je jednom i tad je uspio,ali samo sa nekim verzijama jezika,jezik koji je meni trebao neće,dok ostale hoće.Nema logike,ali tako je,čak mi je čovjek sav taj trud oprostio jer je više puta flashao da vidi jeli do jezika.Ostao je čuditi se,i pisaće supportu ovih boxova o ovom slučaju.
Inače,radio sam sve kako je objašnjeno,i nije mi prvi put,čak je i ovaj telefon to isto prošao,ali dešava se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
HTC wildfire
Samo da vam javim da sam uspeo sa novim phoenix-om uspeo da spasim usmrcen 3250 podigao sam ga ponovo i ucitao najnoviju verziju

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple Iphone 8+
Procitaj prvu stranu..
Kada nekoga ne bi mrzelo da nešto usput ovde i pročita pa makar bila i prva strana?!? Smile
Lepo piše kada se pokrene link na prvoj strani da je poslednji firmver za N73 koji je dat tamo za download: RM-133_EMEA_3.0637.0.0.14_v3.0.

imam tu verziju ali nesto me zeza... a ovu jos noviju sa nokijinog sajta (3.0704.1.0.1) ne mogu da skinem... nece da krene download
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Samo da vam javim da sam uspeo sa novim phoenix-om uspeo da spasim usmrcen 3250 podigao sam ga ponovo i ucitao najnoviju verziju

Smile
@djole33 pojasni malo detalje... kojom verzijom , proceduru ??? Do sad nije bilo moguce s60 vratiti u zivot pomocu pheonix-a samo s40.... Svaka cast i reci i nama tu tajnu. Moze zatrebati nekada. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
djole madjionicar  Smile
podeli to sa nama  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
HTC wildfire
Rucno sam izabrao produkt telefona stiklirao da je mrtav telefon rucno izabrao produkt kodove 4-5 puta mi je prijavljivao gresku i opciju ritraj koju sam pritiskao i tako je izgurao do kraja i povratio se.
Prenerazio sam se kad sam video  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple Iphone 8+
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Rucno sam izabrao produkt telefona stiklirao da je mrtav telefon rucno izabrao produkt kodove 4-5 puta mi je prijavljivao gresku i opciju ritraj koju sam pritiskao i tako je izgurao do kraja i povratio se.
Prenerazio sam se kad sam video  Smile Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 251 252 254 255 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.