Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 244 245 247 248 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 319511 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
hvala aco i lomice, a pomocu ovog novog fenkis softvera dali on moze sto je napisao djole33? odgovorite mi da znam jer zivim u inostranstvu da bih znao gde da nosim fon da mogu da ga srede jel za novu godinu nece raditi.  Smile hvala momci najbolji ste  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Taj sto je postavio Djole33 isto tako ne radi nemati pomoc ja sam probao i sa tom verziom i nema spasa ,,vec sam ti rekao da samo servis moze tebi pomoci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
aco jesi dobijao ono gde trebas da ubacis cod telefona, ja sam ubacio ali dole gde stoji SW stoji 0 i dalje ispod pise dead phone usb flesing kada pritisnem start onda mi izbaci ovo Checking, whether the USB connection is used, failed

HRESULT 0x80042000 (-2147213312)

Connection: Connection not open;MTI32=0x80042000||Connection type determining failed;AmsFlashFN=0x80042000
Negde je sigurno greska ili  nemoze da se uradi mora u servis. Odgovori mi da li je i tebi pisalo ovako kada si pokusavao sa N70? unapred hvala i poz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
aco jesi dobijao ono gde trebas da ubacis cod telefona, ja sam ubacio ali dole gde stoji SW stoji 0 i dalje ispod pise dead phone usb flesing kada pritisnem start onda mi izbaci ovo Checking, whether the USB connection is used, failed

HRESULT 0x80042000 (-2147213312)

Connection: Connection not open;MTI32=0x80042000||Connection type determining failed;AmsFlashFN=0x80042000
Negde je sigurno greska ili  nemoze da se uradi mora u servis. Odgovori mi da li je i tebi pisalo ovako kada si pokusavao sa N70? unapred hvala i poz

Ne secam se sad svih detalje sto su bile kad ja pre 30-40 dana kad sam ja podirao moj Mrtav telefon N70
Koliko puta treba da povtorim da nema sanse kuci sa obicni kablom da Flesujes Mrtav Telefon,,,ali ako si uporan javi ako si Uspeo
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ok Aco hvala ali mislim da moze, vidi sta mi se sad desilo vise nema da se pojavljuje dead phone usb flesing tri puta kabli i stavljao i nista. Da nije problem u kablu jer izbacuje ovo
Produckt mode changing before flasing to Normal failed and the phone is also not in ADL mode
HRESULT0x80004005(-2147467259) da li znas o cemu se radi. Odoh da probam ovde u Grckoj da nadjem neki servis ovde mada nisam siguran da se oni razumeju u to mi smo mnogo strucniji hehehehehehe  Smile poz i hvala jos jednom Aco  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Ok Aco hvala ali mislim da moze, vidi sta mi se sad desilo vise nema da se pojavljuje dead phone usb flesing tri puta kabli i stavljao i nista. Da nije problem u kablu jer izbacuje ovo
Produckt mode changing before flasing to Normal failed and the phone is also not in ADL mode
HRESULT0x80004005(-2147467259) da li znas o cemu se radi. Odoh da probam ovde u Grckoj da nadjem neki servis ovde mada nisam siguran da se oni razumeju u to mi smo mnogo strucniji hehehehehehe  Smile poz i hvala jos jednom Aco  Smile
Ja sam konektovao telefon na Program i on ga prepoznaje ali samo sto pocne procedura on izbcuje
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Kod tebe pocinje kod mene nece, moracu da nosim tel za Atinu j....... nokiju i njen downloader softver, da sam radio preko feniksa mozda se ovo nebi desilo, Smile .Hvala jos jednom Aco pokusacu na nekim stranim forumima da pronadjem nesto ukoliko postoji neko resenje ako ne za novaka idem u Atinu pa cu tamo sredjivati tel posle nove  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia N80IE Black
NEMA resenja bez F-Bus kabla koji moze da ti napravi neki strucan elektronicar,ali se ne isplati posebno ako imas garanciju jer sva ostecenja nastala usled koriscenja NSU-a Nokia pokriva garancijom!!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ok hvala Lomice idem za Atinu pa cu ga odneti direktno u Nokin servis. kakav kabli treba da se ima da moze da se flesa? Jel ta F-Bus ima da se kupi negde ili to sve ide u paketu sa progamima? Poz i hvala jos jednom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
Ljudi evo skidam potrebni software za flashovanje nokie 6280... skinuno sam najnoviji firmware 5.92, a imam 3.81... Procitao sam da ima puno promjena i stvarno sam zagrijan da to uradim. Na oficijalnom sajtu Nokie ne postoji ovaj firmware. Takodje sam skinuo i Bulletin za ovu verziju. Da li postoji nesto na sta trebam da obratim paznju? Iscitacu nekoliko puta ova uputstva sa pocetka, pa ce valjda biti OK.

Inace brine me DKU 5 kabal, koji sam kupio za staru Nokiu 6610i, na njemu pise da je za 6610 i 7290... ali radi sa mojom Nokiom. Desava se da mi puca veza, pa me i to brine, da ne pukne u sred fleshovanja. Smijem li se usuditi?

PS na netu sam procitao hrpu tekstova o kill-ovanim Nokiama 6280, i svi su pominjali neki jaf/modded fbus cable...  Smile
« Poslednja izmena: 03. Jan 2007, 16:29:50 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 244 245 247 248 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.