Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 243 244 246 247 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 319314 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Mislim da se ne radi o poverenju ,,ali mozda ti nije verovao zato sto nisi postavio Tutorijal i scrinove sto si sam to licno  uradio (Flesao tvoj telefon) ,,,evo ja nisam sad radio to po onoj proceduri sto si ti pre nekoliko posta postavio tako da sad ova je jos laksa varijanta jednostavnije sa samo  pet klikanja sa mausem i sve je gotovo ,,,,,,da znas da ja sepak cenim tvoj trud i samo tako i dalje nastavi  Smile
« Poslednja izmena: 17. Dec 2006, 21:50:51 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia N80IE Black
E je... znas zasto ne uzimam screenshotove!?Nit se setim da ih uzmem,nit znam kako (moj laptop nema Print screen taster) pa ne znam kako da vam priredim neka buduca"slikovita"uputstva (stigla je N72,uskoro je odradjujem jer nije odavno izasla nova verzija pa ocekujem da stigne v3...) jer ne znam ni za jedan program samo za to!?
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6630
Ja sam apdejtovao SW na n6630 preko usb-a, ali preko zvanicnog nokijinog sajta. Stvar je u tome sto se SW ne skida prvo u komp pa sa kompa u fon, nego direktno sa interneta ide u fon! Ovo je po meni opasno, jer ne zelim ni da pomislim sta bi bilo sa fonom u slucaju da pukne daunload SW-a u toku flashovanja. Ja sam imao srece sto imam kablovski net sa protokom 768 kb/s pa je sve proslo brzo i glatko.
Evo kako je izgledala procedura: posto sam imao stari nokia pc suite, morao sam skinuti Nokia SOFTWARE UPDATER (novije verzije ga sadrze). Kad sam skinuo i instalirao taj program (sve proslo glatko), prikljucio sam fon, kliknuo "update SW" i sacekao da se procedura zavrsi. I to je bilo sve. Sad imam SW 6.03.08 13-02-06 RM-1. Ovaj paket skinut sa nokijinog sajta ne sadrzi Srpski jezik, kako su neki pominjali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia N80IE Black
NISI u pravu,jer NSU zapravo prvo skine softver pa ga onda instalira,siguran sam jer sam jednoj N70 cak dva puta namerno prekidao download softera!!Ostatak tvog posta je visak jer si pogresio temu,ovde se pise o flesovanju Phoenix-om,iako svi znaju za NSU ali nisu svi u mogucnosti da ga koriste!!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC 
Ako nekome trebaju kodovi za E61;

0523307 Euro-A Silver
English
Nederlands

0529654 Euro-B1 Silver
English
Svenska
Suomi

0529660 Euro-B2 Silver
English
Dansk
Norsk

0529661 Euro-C Silver
English
Deutsch
Turkçe
Eesti

0529663 Euro-D Silver
English
Français
Nederlands

0529664 Euro-E1 Silver
English
Espanol

0530146 Euro-E2 Silver
English
Portugues

0530080 Euro-F Silver
English
Turkçe
Deutsch

0530081 Euro-G1 Silver
English
Deutsch
Cestina

0532623 Euro-G2 Silver
English
Deutsch
Slovencina

0530082 Euro-H Silver
English
Greek

0530083 Euro-I Silver
English
Magyar
Deutsch

0530084 Euro-J Silver
English
Polski
Deutsch

0530091 Euro-L Silver
English
Hrvatski
Deutsch
Slovenscina
Srpski

0530093 Euro-M Silver
English
Italian
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
ad_insane, zar ti nisi imao N73, sta bi sa njim?
sorry za off
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
poz svima ispao je jeadn mali problem oko flesovanja preko nokiinog sajta tel je mrtav, tj samo svetli. kako mogu da vratim pomocu feniksa.jer kada sam prvi put radio flesovanje preko feniksa sve je ispalo u najboljem redu tj imao sam najnoviji softver za nokiju N80, medjutim sada mi je pukao preko nokinog sajta na nekih 98%. necepomaze mu ni vadjennje baterije. ukoliko moze neo da mi pomogne da ga ozivim preko feniksa i kako neka mi odgovori? poz svima i samo da kazem sigurnije je flesovati telefon putem feniksa a ne preko nokijinog sajta Smile.svaka cast cigli, aci i ostalima.Pazljivo sam citao upustva sa prve strane i flesovao fon iz prve, jedina je moja greska sto to nisam uradio i sada nego koristio nokiin softver update. poz svima

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia N80IE Black
Nece ti to uspeti preko Phoenix-a,jer za series60 Nokie trazi F-bus kabal,ne znam zasto jer series40 neki ozivese pomocu Phoenix-a obicnim kablom kojim su i flesovali!!Phoenix nije sigurniji od NSU-a,cini ti se,ne moze se to tacno odrediti jer ubijaju telefone i jedan i drugi program!!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
poz svima ispao je jeadn mali problem oko flesovanja preko nokiinog sajta tel je mrtav, tj samo svetli. kako mogu da vratim pomocu feniksa.jer kada sam prvi put radio flesovanje preko feniksa sve je ispalo u najboljem redu tj imao sam najnoviji softver za nokiju N80, medjutim sada mi je pukao preko nokinog sajta na nekih 98%. necepomaze mu ni vadjennje baterije. ukoliko moze neo da mi pomogne da ga ozivim preko feniksa i kako neka mi odgovori? poz svima i samo da kazem sigurnije je flesovati telefon putem feniksa a ne preko nokijinog sajta Smile.svaka cast cigli, aci i ostalima.Pazljivo sam citao upustva sa prve strane i flesovao fon iz prve, jedina je moja greska sto to nisam uradio i sada nego koristio nokiin softver update. poz svima

Ja sm to proverio na N70 da ozivim i nije uspelo tako da nosi u servis samo je to resenje,,gubices vremena pokusavajuci da ozivis sam telefon ali neces uspeti 100% sam siguran jer trebati F-bus kabal kao sto je rekao  Lomnica_city a takav kabel je skup a i neznam dal ces tako lako da nages da kupis,a i da nages ne vredi bacati pare samo za jedan telefon da flesujes ,,,,,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8pr
mob
HTC wildfire
NEW! Nokia Phoenix Service sw 2006.44.6.163. Supports DEAD PHONE Flashing.

http://rapidshare.com/files/8454163/toxiconline.rar.html

password:  toxiconline.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 243 244 246 247 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.