Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 240 241 243 244 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 319695 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
@Lomnica_city koi ti Phoenix predlazes za N80 da u buduce isprobam Taj noviji ...Imama i ja nekoliko novii ali nisam hteo da rizikujem sa ovim novima jer  stari je bio efikasan pa zato sam i opet njega upotrebio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
@Lomnica_city koi ti Phoenix predlazes za N80 da u buduce isprobam Taj noviji ...Imama i ja nekoliko novii ali nisam hteo da rizikujem sa ovim novima jer  stari je bio efikasan pa zato sam i opet njega upotrebio
Da ... stvarno Lomnica - mogao bi lepo poput Ace koji je i sklopio sve kockice tj., prvi tutorijal sa verzijama programa koje stoje u njemu, da ti nama ovde lepo sklopiš novi na osnovu svojih ličnih iskustava sa poslednjom verzijom Phoenix aplikacije koju si lično koristio za flešovanje kako tvrdiš, i ovde opišeš sve potrebne programe "u verziju" kao i sam tutorijal njihove instalacije, krekovanja, rada sa njima i same stabilnosti ... da najzad rešimo i ovu misteriju sa poslednjim verzija Phoenix-a! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia N80IE Black
Ja ti predlazem da probas zadnji Phoenix 2006 uz koji ti treba i Diego 3.07SP2 recimo odavde http://www.mysharefile.com/v/2946249/1_Nokia_Diego_3.07_Sp2.msi.html i ovaj krek za instalaciju Phoenix-a http://momupload.com/files/3198/Nokia_Phoenix_-_Iinstallation-time_dongle_crack.exe.html i ovaj krek koji sredjuje aplikaciju da trajno bude"radna"umesto da se po starom tutorialu reinstalira za svako sledece flesovanje posle restartovanja kompjutera http://momupload.com/files/3201/Nokia_Phoenix_2006_-_Run-time_dongle-crack.exe.html a oni sluze za vec neko vreme poznati Phoenix 2006_34_2_156 krekuje i trajno osposobi za rad za telefonima tipa N70 koju radi bez greske,pa ce verovatno i tvoju N80 odraditi bez greske http://www.mysharefile.com/v/9335420/phoenix_service_sw_2006_34_2_156.zip.html a podrazumeva se da se pre instalacije svega ovoga mora ocistiti sve iz kompjutera sto ima veze sa Nokiom,recimo ovim alatom bas za to http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_PC_Suite_Cleaner_3_5.exe
Sad sve ide kao po starom tutorialu pa cu ukratko samo prepricati proces koji je svima poznat,a kojima nije evo objasnjenja:
1.Instalirajte Nokia PC Suite cleaner i pustite ga da ocisti sve iz kompjutera sto ima veze sa Nokiom,pa restartujte racunar.
2.Instalirajte Diego.
3.Pokrenite instalaciju Phoenix-a,kada dodje do poruke da nemate Phoenix dongle pokrenite Instalation crack (samo pokrenite .exe i nista vise),kliknite na Try again i odmah zatim momentalno primenite krek,pa ako nastavi instalaciju krekovanje je uspelo,ako opet javi da nemate dongle,ponovite postupak krekovanja!
4.Instalacija Phoenix-a je zavrsena,ponudice vam restart,kliknite Yes i sacekajte da se ponovo pokrene i registruje sve potrebne fajlove,a ako dobijete poruke da je neki od fajlova"failed to register"ili da je"DESkey not found",samo kliknite OK i ne obracajte paznju jer je to normalno!
5.Nakon sto se sve zavrsi i izadjete ponovo na desktop,pokrenite Runtime crack koji ce instalirati krekovane fajlove u folder gde se po defaultu instalira Phoenix (ako ste menjali lokaciju tog foldera,navedite krek do tog foldera) i primenite ga!
6.Sada tek pokrenete Phoenix 2006 i dobijete login box u koji upisete neki username po izboru,a u novom pop-up-u upisete takodje proizvoljne podatke i spremni ste da pocnete sa flesovanjem po proceduri sa strane 1 ovog treda.
Samo da napomenem jos nesto,posto nisam nekoliko nedelja flesovao nijedan telefon malo sam se i udaljio od ove tematike,dobrim delom i zbog sirenja podrske NSU-a na skoro sve BB5 Nokie,pa sam pre neki dan nasao i patch za Phoenix 2006_34_3_157 koji je valjda samo ispravka za neki bug i ne verujem da ce zbog njega Phoenix morati ponovo da se krekuje,ali posto ti vec imas telefon na kome zelis da probas a ja ko za inat ne jer sam ukucanima sredio,u selu,gde sam trenutno,nemam kome da flesujem pa probaj da vidis da li ovaj patch ujedno patchuje i fajlove koje krekovi prepisuju pa javi AKO TREBA ponovno krekovati Phoenix (Runtime crack-om) nakon instalacije ovog malog patch-a!
Edit: Jedva nadjoh gde sam ga video,ali ga vise nema za download,a posto sam na selu na dial-up-u ne mogu brzo da upload-ujem na neki od ona dva upload sajtova gore koje koristim,pokusacu sutra da ga upload-ujem pa ga isprobaj da vidis valja li sta,mada i ne moras da rizikujes kad nije neophodan,ko zna da li treba eksperimentisati sa patchevima kad skoro mesecno izlaze pune verzije!?
« Poslednja izmena: 11. Dec 2006, 02:15:32 od Lomnica_city »
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Jel moguce flesovati nokiju 6230 sa Phoenix-om? Izbacujem mi No Smart Card PIN..Probao sam sa ponovnom instalacijom svih programa,pratio uputstvo,ali uvek ista prica  ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Ne muci se. 6230 je dct4 serija nokijinih telefona a samo bb5 serija moze da se flashuje preko pheonixa..
Znaci ne moze Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Lomnica_city  ne rade Linkovi kako da skinem to sve nemogu .... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
ja mislim da svi ovi linkovi koje je Lomnica_city postavio, ne bi trebali da se ovde nalaze, zbog piraterije (crack).....

sta kazu ostali modovi?
« Poslednja izmena: 11. Dec 2006, 17:07:13 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Galaxy S6 White
Pa i ja mislim da je i to vid piraterije, protiv koje se ovde, kao, borimo...tako da u tom smislu im nije mesto ovde...
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Pa i ja mislim da je i to vid piraterije, protiv koje se ovde, kao, borimo...tako da u tom smislu im nije mesto ovde...
Onda da pobrišemo i celu temu jer ni sam tutorijal sa prve strane nema značaja! U njemu takodje objašnjavamo kako nešto krekovati i piratizovati???
Pored toga, postoje i programi takodje tj., linkovi ka tim programima na prvoj strani ......

Odlučite sami, ni sam neznam šta treba uraditi. Do sada smo imali prisutne linkove na prvoj strani koji se uopšte ne razlikuju od ovih koje je dao Lomnica ... ako od sada nadalje mislite da je piraterija - pobrišite sve što smatrate piraterijom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Galaxy S6 White
Pa meni je žao da brišemo... Smile...Ali kad je već pokrenuto pitanje dal` jeste ili nije... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 240 241 243 244 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.