Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 345975 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
ljudi ima li nekog iz novog sada ko je slucajno skinuo sve za flesovanje 6630 i neke ngage igrice pa da nareze na cd i da mi ga da nasli bi se u ns imam dial up tako da nemogu da skidam  mogli bi se dogovoriti neku razmenu
Molim va za pomoc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Compact III
ja imam problem trenutno takav..da mi phoenix prijavljuje sledecu gresku

The mode setting request failed.
Transition to requested mode is not allowed.

HRESULT 0x80043005 (-2147209211)

neki predlog..koliko vidim radio sam sve po upustvu..cak mi ovo nije pravilo problema od pocetka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6630
ja imam problem trenutno takav..da mi phoenix prijavljuje sledecu gresku

The mode setting request failed.
Transition to requested mode is not allowed.

HRESULT 0x80043005 (-2147209211)

neki predlog..koliko vidim radio sam sve po upustvu..cak mi ovo nije pravilo problema od pocetka...

Meni se to pojavilo kada nisam ukljucio telefon da bude na mrezi, probaj da ukljcis telefon i da ti bude dostupan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Compact III
rijesih ja ovo....i krenu flash..i onda pa pa....fail...i to na 100%  i sad kao i vecini samo stoji nokia...postoji li neko rjesenje? ili je mojoj 6630 odbrojano?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E66
rijesih ja ovo....i krenu flash..i onda pa pa....fail...i to na 100%  i sad kao i vecini samo stoji nokia...postoji li neko rjesenje? ili je mojoj 6630 odbrojano?
Isto mi se desilo ,ali na 97%
za 6630 ne postoji opcija [glow=red,2,300]dead phone usb flashing[/glow] (koliko ja znam) tako da:
lepo 10evra u ruke i u servis
IP sačuvana
social share
I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.
Douglas Adams
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ako ti je puklo na 6% to verovatno phoenix ti nije uspostavio vezu sa telefonom.Pre pocetka flesha gledaj da ti phoenix ocita telefon i verziju firmvera koji je u telefonu.Nemoj da pokreces flash ukoliko podaci koje phoenix ocita se razlikuju od onih koji telefon prikazuje da su.flashovao sam moju n70 prvi put puklo na 6% ali je telefon posle vadjenja baterije najnormalnije radio.Posle toga sam jos 6 puta probao i uspeo da odradim jedan te isti flash file.Po cenu da unistim n70 sam ovo radio ukupno 7 puta dok nisam ispitao tacno sta dovodi do greski.Samo prvi put nije upelo.

Nene, meni nije pukao phenix. Ja nisam kliknuo na "Yes"  kad je izbacio ono prvu gresku ,tako da nije mogao da krene flesh i da stigne do druge greske na 6% (mozda je nebi ni izbacio) . Zato vas i pitam da li da klikne na Yes?  Da li je to uobicajena greska koja se javlja pre pokretanja fleshovanja,i da li trebam da izbrisem SP2 cuo sam da je i on uzrok te greske na 6% ?  Ti si unistio n70 ili si uspeo da uradis Flash?
« Poslednja izmena: 12. Avg 2006, 19:09:22 od aloe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
LG Nexus 5
Ako ti je puklo na 6% to verovatno phoenix ti nije uspostavio vezu sa telefonom.Pre pocetka flesha gledaj da ti phoenix ocita telefon i verziju firmvera koji je u telefonu.Nemoj da pokreces flash ukoliko podaci koje phoenix ocita se razlikuju od onih koji telefon prikazuje da su.flashovao sam moju n70 prvi put puklo na 6% ali je telefon posle vadjenja baterije najnormalnije radio.Posle toga sam jos 6 puta probao i uspeo da odradim jedan te isti flash file.Po cenu da unistim n70 sam ovo radio ukupno 7 puta dok nisam ispitao tacno sta dovodi do greski.Samo prvi put nije upelo.

Nene, meni nije pukao phenix. Ja nisam kliknuo na "Yes"  kad je izbacio ono prvu gresku ,tako da nije mogao da krene flesh i da stigne do druge greske na 6% (mozda je nebi ni izbacio) . Zato vas i pitam da li da klikne na Yes?  Da li je to uobicajena greska koja se javlja pre pokretanja fleshovanja,i da li trebam da izbrisem SP2 cuo sam da je i on uzrok te greske na 6% ?  Ti si unistio n70 ili si uspeo da uradis Flash?
na prvo pitanje yes ili no naravno da trebaš ići na yes.o tome je već pisano ,nisi pročitao ocelu temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6

na prvo pitanje yes ili no naravno da trebaš ići na yes.o tome je već pisano ,nisi pročitao ocelu temu.

Da nisam,samo prvih i poslednjih 10 strana...one su najbitnije u vecini slucajeva  Smile  Hvala na odgovoru...  Da li je bolje da se radi flash sa sp1 ili sa sp2 ...pretpostavljam sa sp1 da neizbacuje onu drugu gresku kad doce do 6% ,a da sa sp2 postoji mogucno da je izbaci Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Compact III
rijesih ja ovo....i krenu flash..i onda pa pa....fail...i to na 100% i sad kao i vecini samo stoji nokia...postoji li neko rjesenje? ili je mojoj 6630 odbrojano?
Isto mi se desilo ,ali na 97%
za 6630 ne postoji opcija [glow=red,2,300]dead phone usb flashing[/glow] (koliko ja znam) tako da:
lepo 10evra u ruke i u servis

povratih ga u zivot, ustvari ne ja nego drug koji radi u servisu Smiley eto...dobio sam poslednju verziju software u svakom slucaju Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N80IE Black
aloe,ajd lepo procitaj sve,a to vazi i za ostale,stvarno preterujete sto na svakoj strani poneko trazi da mu"ponovimo najvaznije"iako sav potreban softver stoji na prvoj strani a resenje za sve greske koje se javljaju su u ostalim stranama koje sigurno mozete procitati za tih par sati dok sedite i cekate neko da vam odgovori na pitanje!Inace nije utvrdjena veza izmedju SP2 i propalih flesovanja,ja sam dva telefona odradio na SP2 pa nijedan nije ubijen!
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.