Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 170 171 173 174 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 346187 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Please tell my how to Flash Nokia 6230 i ,because the Phoenix didn't found neccessary files and I don't know which files to choose ?!!

only BB5 nokia , 6230 is not BB5 phone , can´t flash your nokia with phoenix.

My friend why can not when in Phoenix have a Nokia 6230i ? If realy can't with which program I can flash my Nokia ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

D`voicewithin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
vidim ja da se ovoj temi ako se nastavi ovako smeška ključ i katanac [smilie=dirdir.gif] [smilie=friskoss3.gif] [smilie=frisko40.gif]
Ma neeee ..... ovde se "smeši" samo servis i 20 i kusur evra viška iz dzepa svojevoljnim likovima koje mrzi da pročitaju temu od početka do kraja. Smile

Isto je i kada ručno uvezem RM1_6.050308_B4.C0R i RM1_6.050308.v29 pod,tj.,samo dva instalaciona jezička fajla,bez čitavog 61456581_RM-1_dp_v_11_1_.00_MCUSW6.050308_EURO.exe paketa,kao što je prikazano na slici..
Izgleda kao da nisam skinuo odgovarajuće fajlove za Nokia 6630..bar tako prijavljuje.
Izabrao sam RM-1,jer ga je tako i prepoznao u footer-u,tj.,u dnu prozora u Phoenix programu.
Baš nemam ideju,sem da nagađam..možda je trebalo prvo odraditi sa phoenix_service_sw_2005,umesto što sam phoenix_service_sw_2004 update-ovao na Phoenix_service_sw_2006_12_7_138_update..ili prvo flešnuti 6630 sa phoenix_service_sw_2004_39_7_70,a u drugom krugu sa update-ovanim Phoenix_service_sw_2006_12_7_138..tja,puno kombinacija..
OS je XP/SP1
Da li se nekome na n6630 ovo dogodilo..?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

01_Different.jpg
(115.83 KB, 1152x864)
02_Fail.jpg
(124.32 KB, 1152x864)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
LG Nexus 5
With what program I can flash my Nokia 6230i ?
phoenix is not program only for flashing !!!with this tutorial (page 1) can not flash your nokia model, only BB5 (6630,6680,6681,N70,N80.........). Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
HTC HD2
vidim ja da se ovoj temi ako se nastavi ovako smeška ključ i katanac [smilie=dirdir.gif] [smilie=friskoss3.gif] [smilie=frisko40.gif]
Ma neeee ..... ovde se "smeši" samo servis i 20 i kusur evra viška iz dzepa svojevoljnim likovima koje mrzi da pročitaju temu od početka do kraja. Smile

Isto je i kada ručno uvezem RM1_6.050308_B4.C0R i RM1_6.050308.v29 pod,tj.,samo dva instalaciona jezička fajla,bez čitavog 61456581_RM-1_dp_v_11_1_.00_MCUSW6.050308_EURO.exe paketa,kao što je prikazano na slici..
Izgleda kao da nisam skinuo odgovarajuće fajlove za Nokia 6630..bar tako prijavljuje.
Izabrao sam RM-1,jer ga je tako i prepoznao u footer-u,tj.,u dnu prozora u Phoenix programu.
Baš nemam ideju,sem da nagađam..možda je trebalo prvo odraditi sa phoenix_service_sw_2005,umesto što sam phoenix_service_sw_2004 update-ovao na Phoenix_service_sw_2006_12_7_138_update..ili prvo flešnuti 6630 sa phoenix_service_sw_2004_39_7_70,a u drugom krugu sa update-ovanim Phoenix_service_sw_2006_12_7_138..tja,puno kombinacija..
OS je XP/SP1

Dobro bre, jesam li ja toliko nejasno pisao uputstvo na prvoj strani?!?

Gde tamo piše da phoenix_service_sw_2004 treba update-ovaoti na Phoenix_service_sw_2006_12_7_138?!?

Zar ne piše lepo da Phoenix_service_sw_2004_39_7_70.exe treba update-ovati na Phoenix_service_sw_2006_12_5_136?!?

Zašto li svi volite da eksperimentišete stvarno mi nije jasno?!?

Lepo pročitaj 100 puta prvu stranu i uradi po uputstvu kao što tamo piše. Jedino što bih ti savetovao je da formatiraš komp, instaliraš najosnovnije drajvere i onda lepo procedura sa prve strane!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

OS je XP/SP1

Brate, i meni se isto desava, uradio sam sve po uputstvu sa prve strane, i isto mi prijavljuje kao i tebi. Instalirao sam i novi Windows, i SP1, i sve moguce redoslede, i verzije koje su onamo prilozene u uputstvu, i koje su prilozene linkovima dole da se skinu, i nista. Jos uvek ne znam sta je uzrok tome, ali istrazicu valjda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

D`voicewithin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Da,sada je jasno..pošto sam ubio n6630
Elem,pročitao sam prvih 100 strana i video šta se dešava..ali nigde nisam shvatio da je bio potrebno
BAŠ! flashovati sa BUKVALNO datim verzijama sa prve strane..tačnije n6630 sam ubio dok sam ga flashovao samo sa phoenix_service_sw_2004_39_7_7 0,bez update-a na 2006.Pukao je na nekih 80%..Faild,rekao je kao da nije Ok USB konekcija..da proverim kabl..a nisam ga ni pipnuo..verovatn,prethodno reinstaliran Phoenix 2004,kada sam ga nanovo instalirao ,već je imao podešenu USB konekciju,pod FIle/Manage connection..ili kako već beše..verovatno je trebalo ubiti tu USB konekciju,pa manualno instalirati novu..nakon tih 80%,telefon se izgasio i to je to..kada sam ga uključio..probao sam razne procedure koje ste predlagali na prvih 100 strana,ali ništa..isto se ponaša kao i kod nikola34 user-a..iz početka se vide samo NOKIA slova..posle toga i ona nestanu i samo svetli u prazno.Mora baterija da se izvadi da bih ga isključio.
Znači,ne postoji način da se mrtvak vrati u život,pa da probam još jednom proceduru sa prve strane..?
VIdeo sam Ciglo_tel,da si kačio razna uputstva za mrtvaka,ali ništa to ne pomaže,bar kod mene,a na prvih 100 strana ni nikoli34,koliko sam video,a ni Nepsteru..dakle,servis...i to je to?
Hvala na sugestijama..
btw..odradio bih ja to nanovo,nego..ako ga opet zeznem..i ako bukvalno budem radio po uputstvu sa prve strane..onda opet moram da bacim 10evra,koliko je,pretpostavljam ta usluga u servisu..a već ću je imati..mislim na verziju FWa..
E da,nisam rekao da sam u proceduri imao i diego 3[2].07,a ne onaj koji ste za 6630 okačili na prvoj strani..misleći da je update,UPDATE..šta sad,bolje novija,nego starija verzija..a nigde nije izričito naglašeno da se radi BUKVALNO!!!!!!!! sa verzijama koje su na prvoj strani..
Dobro ,sad..bitno je da ga u servisu vrate u život..
Pozdrav! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

D`voicewithin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630

OS je XP/SP1

Dobro bre, jesam li ja toliko nejasno pisao uputstvo na prvoj strani?!?

Gde tamo piše da phoenix_service_sw_2004 treba update-ovaoti na Phoenix_service_sw_2006_12_7_138?!?

Zar ne piše lepo da Phoenix_service_sw_2004_39_7_70.exe treba update-ovati na Phoenix_service_sw_2006_12_5_136?!?

Zašto li svi volite da eksperimentišete stvarno mi nije jasno?!?

Lepo pročitaj 100 puta prvu stranu i uradi po uputstvu kao što tamo piše. Jedino što bih ti savetovao je da formatiraš komp, instaliraš najosnovnije drajvere i onda lepo procedura sa prve strane!

Koju priču da ispričam u servisu,ukoliko me budu pitali šta se desilo,pa je pukao FW?
Negde sam pročitao da nekome nisu hteli da odrade ponovo flash,zato što je rekao da je pokušao da ga flash-ne..
Inače,n6630 mi je još pod garancijom..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 329
Zastava Hercegovina - Lan-wars.com
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson P1i + 8 giga
dali postoji noviji flash za Nokia 7370 od ( RM-70 DP20 5.00 sw-04.13 ) i dali je netko ima iskustva sa fleširanjem ovog mobitela trenutni flash je rm-70 sw-03.56 19.01.2006

zanima me Hrvatski jezik izgleda da još nema ..... Smile Smile

PS:unaprijed hvala....
« Poslednja izmena: 06. Avg 2006, 18:36:37 od ticco »
IP sačuvana
social share
LW/klan
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
HTC HD2
Citat
Koju priču da ispričam u servisu,ukoliko me budu pitali šta se desilo,pa je pukao FW?
Negde sam pročitao da nekome nisu hteli da odrade ponovo flash,zato što je rekao da je pokušao da ga flash-ne..
Pa ovu što si upravo i nama:
"Pokušao si sam da flešuješ krekovanim Phoenix programom ali nisi hteo slepo da se držiš uputstva koja su data već malkice da eksperimentišeš na svoju ruku"! Smile
Citat
E da,nisam rekao da sam u proceduri imao i diego 3[2].07
Zar ja nisam jasno napisao pored linka za taj Diego 3.07: "program nije stabilan i ne radi kako treba - ne skidati ga"?!?
Link za taj Diego 3.07 je dao @seizmos koga je mrzelo da sam isti isprobava već je tražio žrtve na forumu. O tome sam jasno pisao i raspravljao se sa dotičnim. To što ti nisi pročitao ceo topik ... sad lepo ispruži nekih 20 i kusur evra i sledeći put pročitaj bolje.

« Poslednja izmena: 06. Avg 2006, 18:24:30 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 329
Zastava Hercegovina - Lan-wars.com
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson P1i + 8 giga
Citat

reci da si imao problema u instalaciji struje kući kad si puni mobitel ( strujni udar ) iskočili osigurači Smiley poslje toga neće da se upali Wink probaj ..... Smile
IP sačuvana
social share
LW/klan
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 170 171 173 174 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.