Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 161 162 164 165 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 346384 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia E66
Izvinjavam se ako je vec odgovoreno na ovo pitanje. Interesuje me da li se mora iskljucivo DKU-2 ili je (kada je u pitanju N70 recimo) moguce koristiti Nokia Connectivity Cable (USB) CA-53 umjesto DKU-2?

Pozdrav,
Plava Trava
Yup, citaj postove
CA-53 je isto sto i DKU-2 samo sto brze radi, tj. za usb2
IP sačuvana
social share
I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.
Douglas Adams
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1245
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPad 4
sta mi treba za flesovanje 6600? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
sta mi treba za flesovanje 6600? Smile
Pare i servis u koji ces da odes. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
please all my friend can someone help me to flash nokia 6280 every time i got this error message
Error loading component

HRESULT 0x80004005 (-2147467259)
This means:
Unspecified error

Component ID "NMP.Cmn.FirmwareProgramUI.1" is not registered;Phoenix Component Manager=0x80070057
Could create the component - check dongle and installation of Phoenix;Phoenix Window Manager=0x80004005
parsing action string 20054;Phoenix Menu Extension Manager=0x80004005
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Ljudi, na prvoj strani je pogrešan link do Phoenix 2006 v.12_5_136 jer se download-om skida u stvari verzija Phoenix 2006 v.12_5_130.

Zamolio bih nekoga ko ima brz net da okači na nekom free hostu ili da link ka verziji Phoenix 2006 v.12_5_136 kako bi isti bio postavljen na prvoj strani radi koristi svim članovima ovog foruma!!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG Nexus 5
da li neko zna da li ova naova vezija phoenixa koja se pojavila na netu ima i crack (phoenix_service_sw_2006_20_9_1 48). vidim na drugim forumima da je ova nova verzija kako je bar oni komentarišu-bez bagova i da radi odlično.možda se i ona može lepiti preko one verzije 2004.ako neko zna nešto o tome neka javi pa da ostavim link da nam se i to nadje na prvoj strani.možda je to bolja verzija od (Phoenix 2006 v.12_5_136),kažem, bez obzira što je ova .136 verzija proverena i odflešovala veći broj telefona moramo probati i ove nove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
da li neko zna da li ova naova vezija phoenixa koja se pojavila na netu ima i crack (phoenix_service_sw_2006_20_9_148). vidim na drugim forumima da je ova nova verzija kako je bar oni komentarišu-bez bagova i da radi odlično.možda se i ona može lepiti preko one verzije 2004.ako neko zna nešto o tome neka javi pa da ostavim link da nam se i to nadje na prvoj strani.možda je to bolja verzija od (Phoenix 2006 v.12_5_136),kažem, bez obzira što je ova .136 verzija proverena i odflešovala veći broj telefona moramo probati i ove nove.
A da neko lepo umesto postavljanja pitanja i eksperimentisanja lepo odgovori na moju molbu?!? Smile Smile Smile

P.S. nema postavljanja linkova ka neproverenim aplikacijama dok se na prvoj strani ne nadje link ka verziji softvera v.12_5_136!  Smile

Zbog takvih "linkova" mi imamo ovde problem da ni jedan ne predstavlja ono što su korisnici koji su ih dali tvrdili!
Još nam fali da neko eksperimentiše sa verzijom 20_9_148 i sl., pa da opet imamo 50 strana u kojima se svi žale kako im flešovanje ne uspeva ili se prekida!

Ne menjati ono što radi.

Ajde lepo @seizmos ti prvi isflešuj svoj telefon tom verzijom pa javi kako radi! Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2006, 18:49:14 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG Nexus 5
da li neko zna da li ova naova vezija phoenixa koja se pojavila na netu ima i crack (phoenix_service_sw_2006_20_9_148). vidim na drugim forumima da je ova nova verzija kako je bar oni komentarišu-bez bagova i da radi odlično.možda se i ona može lepiti preko one verzije 2004.ako neko zna nešto o tome neka javi pa da ostavim link da nam se i to nadje na prvoj strani.možda je to bolja verzija od (Phoenix 2006 v.12_5_136),kažem, bez obzira što je ova .136 verzija proverena i odflešovala veći broj telefona moramo probati i ove nove.
A da neko lepo umesto postavljanja pitanja i eksperimentisanja lepo odgovori na moju molbu?!? Smile Smile Smile

P.S. nema postavljanja linkova ka neproverenim aplikacijama dok se na prvoj strani ne nadje link ka verziji softvera v.12_5_136!  Smile

Zbog takvih "linkova" mi imamo ovde problem da ni jedan ne predstavlja ono što su korisnici koji su ih dali tvrdili!
Još nam fali da neko eksperimentiše sa verzijom 20_9_148 i sl., pa da opet imamo 50 strana u kojima se svi žale kako im flešovanje ne uspeva ili se prekida!

Ne menjati ono što radi.

Ajde lepo @seizmos ti prvi isflešuj svoj telefon tom verzijom pa javi kako radi! Smile
ti kao da ne čuješ šta ti pričam,da dotični već komentarišu da je verzija odlična (ljudi koji su već probali),a ti ako smatraš da je to sumnjiv proizvod kupi BB5 pa ga flešni i javi da li je dotična aplikacija proverena i naravno-stavi je na prvu stranu ako jeste.zašto bih sumnjao u druge forume,nijedan forum nije čaroban,i nema za cilj da ljude sateruje u pogrešan pravac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Citat
ti kao da ne čuješ šta ti pričam,da dotični već komentarišu da je verzija odlična (ljudi koji su već probali),a ti ako smatraš da je to sumnjiv proizvod kupi BB5 pa ga flešni i javi da li je dotična aplikacija proverena i naravno-stavi je na prvu stranu ako jeste.zašto bih sumnjao u druge forume,nijedan forum nije čaroban,i nema za cilj da ljude sateruje u pogrešan pravac.
Da ja preporučujem odredjeni program kao ti ne bih se oslanjao na izvore sa "drugih foruma" već prvo sam isprobao dotični program pa tek onda isti preporučio ovde na forumu!
kao što je svima poznato verzija ....136 radi do sada najstabilnije i po onoj staroj "konja koji pobedjuje ne treba menjati" smatram da može i dalje da posluži.

Ako ti misliš da vredi postaviti dotični program kao "stabilniju, bez bagova,..." onda prvo to sam i potvrdi tj., isprobaj. Nemoj kao mnogi davatio linkove koje ni sami nisu proveravali pa ono, ... nije to što piše već sasvim nešto drugo!
Citat
....a ti ako smatraš da je to sumnjiv proizvod kupi BB5 pa ga flešni....
a ti bi mogao biti malkice zahvalniji zbog ovog topika i teme koja ti je pružila mogućnost da flešuješ sam svoj telefon kod kuće umesto da plaćaš tu uslugu. Samim tim, ovakve izjave sačuvaj za nekog drugog i malkice neupućenijeg oko toga šta i kada kupiti. 
Ponavljam: ako nešto preporučuješ to sam i isprobaj. Ako bi dao neki doprinos ovde onda postavi link do Phoenix 2006 v.12_5_136!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Evo, ja sad isprobao novi Phoenix na jednoj nokiji 6680 i flešovao je bez problema. Smile Smile Smile
Znači, umesto da se instalira Phoenix 2006 v.12_5_136 kao što je objašnjeno na prvoj strani, instalirati phoenix_service_sw_2006_20_9_148 i sav proces flešovanja prolazi bez ikakvih problema.

Novu verziju phoenix_service_sw_2006_20_9_148 - 97Mb programa možete skinuti sa:
http://rapidshare.de/files/25646081/phoenix_service_sw_2006_20_9_148.zip.html
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 161 162 164 165 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.