Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 156 157 159 160 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 346516 puta)
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
Ja sam imao problema da formatiram 7610 na ovaj nacin..... Smile (od svh simbiana on jedini nije htio)
Probaj sifrom za hard format Smile

kamo mogu da nadjem tu sifru??? Smile

edit: evo ga!! uspjelo se je formatirati sa ovom sifrom Smiley *#7370#
ali i dalje se ne mogu prebacivati/instalirati fileove/programe na mobitel sa compa.. ali mms mi sada radi.. hm... poludit cu!!!
Ovde imas objasnjenje kako da uradis hard format sto bi trebalo resiti problem.Ova sifra koju si koristio nije za hard format.
http://forum.burek.com/index.php/topic,14929.msg194745.html#msg194745
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
cao svima. sa kojeg sajta ste skinuli Phoenix 2006 v.12_5_136 jer na prvoj stranici je link do Phoenix 2006 v.12_5_130 !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
precackao sam forum pa sam naisao na link Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 35
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia n70
nije istina,na prvoj stranici imash link i za verziju 136!Xm...hotje li mi neko retji kako da promenim jezik? Smile koristila sam owaj paket RM-84_EMEA_8.0_v50616203__English_German_Sl ovene_Croat_Serbian_languages_ ,trealo bi onda da ima i Engleski ili Srpski...
« Poslednja izmena: 10. Jul 2006, 14:55:33 od Tanja89 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
Ja sam imao problema da formatiram 7610 na ovaj nacin..... Smile (od svh simbiana on jedini nije htio)

ali i dalje se ne mogu prebacivati/instalirati fileove/programe na mobitel sa compa.. ali mms mi sada radi.. hm... poludit cu!!!
Ovde imas objasnjenje kako da uradis hard format sto bi trebalo resiti problem.Ova sifra koju si koristio nije za hard format.

7370 je za hard format..to sam vec napravio a ona sifra za tipkanje 4tipke istovremeno mi ne radi..ono je samo za nokiu6600.. nije mi jasno zasto ne mogu prebacivati fileove na mobitel sa compa. a sa mobitela na comp mogu!!
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung Galaxy S6 White
Tanja89,evo i ovde da ti odgovorim...pa gde pre nadjes......mora da si kod Telekoma korisnik...ne znam zasto ali on automatski jezik uzima Nemacki...Znaci udjes u glavni meni...i onda...System>Einstell>Telefon>Allgemain>Display-Sprache>...i tu izaberi srpski ili engleski ili koji vec hoces...i kad te nesto pita klikni na JA...Ajde uradi to, pa javi jesi li uspela...  Smile Smile ...restartovace se telefon...i to je to...  Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 35
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia n70
hwala NinaNina,namestila sam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66

7370 je za hard format..to sam vec napravio a ona sifra za tipkanje 4tipke istovremeno mi ne radi..ono je samo za nokiu6600.. nije mi jasno zasto ne mogu prebacivati fileove na mobitel sa compa. a sa mobitela na comp mogu!!

Samo drzi ta cetiri tastera dok ti se sam ne upali...ako to ne pomogne onda stvarno ne znam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
hwala NinaNina,namestila sam Smile
@Tanja89 Samo još ovo da ti objasnim. Znači, nije ni čudo što ti je zablokirao na 97% kada si i ti kao ostali u polju "Operating mode:" ostavila prazno mesto umesto da si prebacila na Normal!
Citat
Citat sa prve strane: "Treba još i obratiti pažnju da u gornjem levom uglu pod opcijom "Operating mode:" stoji Normal, tj. ako je polje prazno spustiti padajući meni i odabrati "Normal"!!!"
Ovo lepo piše na prvoj strani i treba se pridržavati toga kako ne bi došlo do nuspojava. Sva sreća što je tebi uspelo!
« Poslednja izmena: 10. Jul 2006, 16:42:24 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 35
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia n70
Stavila sam normal!Pogledaj,evo screenshoot koji sam napravila pre samog flashovanja,i chim sam snimila ovo kliknula sam na start-znachi nishta nisam dirala swe je lepo bilo nameshteno!I meni je bilo chudno kako je posle gore stajalo prazno polje,kao da se u toku flashovanja promenilo  Smile

« Poslednja izmena: 10. Jul 2006, 18:35:38 od Tanja89 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 156 157 159 160 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.