Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 153 154 156 157 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 346508 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N93
znači koji od ovih phoenixa mi treba za flashovanje nokie 6630? jel prvo skinem ovaj phoenix 2004 pa ga updejtam na 2005 sa ovim drugim fajlom ili samo skinem ovaj 2005.. i za sta sluze ovi drugi programi jel i oni trebaju
IP sačuvana
social share
The Difference Between Genius And Stupidity Is That Genius Has Its Limits
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
znači koji od ovih phoenixa mi treba za flashovanje nokie 6630? jel prvo skinem ovaj phoenix 2004 pa ga updejtam na 2005 sa ovim drugim fajlom ili samo skinem ovaj 2005.. i za sta sluze ovi drugi programi jel i oni trebaju
Ovo znači da ti nisi pročitao uputstvo na prvoj strani inače ne bi postavljao ovakvo pitanje! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 35
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia n70
ovako,sad sam malo analizirala uputstva,vidim da u ovom tutorijalu shto je pronashao Lomnica_sity pishe da se nakon instalacije Phoenix-a 2004 ne restartuje komp nego da se instalira drajver za kabal,zatim da se instalira Phoenix 2006 pa tek onda da se restartuje kompjuter.A u uputstvu na prvoj strani pishe da se nakon istaliranja Phoenix-a 2004 restartujr kompjuter,pa da se onda instalira drajver za kabal i Phoenix 2006 i da se nakon instaliranja Phoenix-a 2006 ne restartuje kompjuter Smile shta uraditi?
sad vidim,kada se otvori Diego 3.07.rar  da pored programa ima i Nokia Diego 3x crack.exe pa da li treba da se krekuje ili samo da se pokrene program bez ikakvog krekovanja?Uh,ja bih to sada odradila ali izgleda da tju morati da sachekam da sutra,moram 100 posto da budem sigurna  Smile
« Poslednja izmena: 08. Jul 2006, 04:05:04 od Tanja89 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
Ljudi pomagajte. Hteo sam da flesujem nokia 6630 i iskace mi prozor sa the chose product code is different from the one scanned from the phone. Do you want to continue flashing. Sta da radim ? Dalije ova poruka normalna pojava ili ja sam nesto pogresio ?

[Edit by Cigla tel.: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 08. Jul 2006, 16:40:00 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Ljudi pomagajte. Hteo sam da flesujem nokia 6630 i iskace mi prozor sa the chose product code is different from the one scanned from the phone. Do you want to continue flashing. Sta da radim ? Dalije ova poruka normalna pojava ili ja sam nesto pogresio ?
Da si pročitao svih 155 strana ove teme shvatio bi i ne bi ni postavio ovakvo pitanje! Smile
No, kada vas već mrzi da pročitate ovakvu korisnu temu od početka do kraja onda nemojte kojim slučajem da se kasnije žalite kako ste upropastili telefon samim flešovanjem - jer ste vi lično krivi zbog toga što niste odvojili par minuta vremena kako bi ste se pravilno informisali o svim problemima!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
ovako,sad sam malo analizirala uputstva,vidim da u ovom tutorijalu shto je pronashao Lomnica_sity pishe da se nakon instalacije Phoenix-a 2004 ne restartuje komp nego da se instalira drajver za kabal,zatim da se instalira Phoenix 2006 pa tek onda da se restartuje kompjuter.A u uputstvu na prvoj strani pishe da se nakon istaliranja Phoenix-a 2004 restartujr kompjuter,pa da se onda instalira drajver za kabal i Phoenix 2006 i da se nakon instaliranja Phoenix-a 2006 ne restartuje kompjuter Smile shta uraditi?
sad vidim,kada se otvori Diego 3.07.rar  da pored programa ima i Nokia Diego 3x crack.exe pa da li treba da se krekuje ili samo da se pokrene program bez ikakvog krekovanja?Uh,ja bih to sada odradila ali izgleda da tju morati da sachekam da sutra,moram 100 posto da budem sigurna  Smile
I za tebe važi takodje: tutorijal na prvoj strani je pisan i sastavljen iz dosta postova i samih činjenica koje su izneli korisnici i kao takav čini jednu celinu od koje ne treba odstupati jer radi savršeno!

To što bi ti eksperimentisala sa Diego 3.07 ili tutorijalom koji je dao @Lomnica_city tj., link ka programu koji je dao(radi čistog viška informacija koje bi se ovde našle), je tvoj problem i tvoja odgovornost za spaljen telefon!!!
« Poslednja izmena: 08. Jul 2006, 16:48:57 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
ja sam pratio upustva sa prve strane. samo mi nije jasno zasto dobijem tu poruku sto sam napisao. skinuo sam taj euro paket i sve sto tamo pise kako treba sve uraditi i eto......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 35
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia n70
ja sam chitala ali nije bash "par minuta vremena",treba dosta da se sve ishcita,nije to knjiga,mora da se obrati paznja na svaki detalj,povezati svachiji post...meni je vetj nakon 30 strana sve pochelo da se mesha Smile idem ja ipak malo da odspavam pa tju ponovo da prochitam svih 155 strana u celini i vecheras tju da ga fleshujem sa diegom 3_ 06  Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
ja sam pratio upustva sa prve strane. samo mi nije jasno zasto dobijem tu poruku sto sam napisao. skinuo sam taj euro paket i sve sto tamo pise kako treba sve uraditi i eto......
Gomila korisnika je odgovorilo na tvoje pitanje da treba bez obzira što piše "the chose product code is different from the one scanned from the phone" ignorisati ovo upozorenje, kliknuti "yes" i nastaviti flešovanje jer je ovo normalno.
To piše na gomili stranica unazad i zato sam te i uputio da ih ponovo pročitaš!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
Upgrade firmvera kod nokije preko USB DKU-2 kabla:

Sav potreban softver gore naveden zajedno sa fleš fajlovima potrebnim za flešovanje telefona Nokia 6680 trenutno možete skinuti na sledećem linku: http://www.megaupload.com/?d=1TR8UDNU

dali ko mozda ima neki novi link gdje mogu skinuti sve ove programe sta mi trebaju? ovaj vise ne radi..
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 153 154 156 157 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.