Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 346516 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
LG Nexus 5
Mozda nije za ovu diskusiju ali mi nije jasno zasto programi, koji su sjajno radili na 6630, ne rade na N70. Odnosno, neki nece ni da startuju, a neki startuju pa puknu negde "usput".
ovo pitanje je za temu   http://forum.burek.com/index.php/topic,105605.6440.html , ali iskreno i ja sam se to uvek pitao jer ova dva telefona vezuje brdo istih stvari ,mislim da je odgovor na tvoje pitanje razlika u samom symbianu , kod 6630 je 8.0a a kod N70 je 8.1a.
na oko i ne deluje baš tako ali suštinska razlika postoji i realno u opšte nije mala bez obzira na tako malu brojčanu razliku od 0.1.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Mnogi su kukali kako ne mogu naći ceo firmver za Nokia 6680 u .exe formatu, samim tim evo osnovnog fajla i poslednjeg update fajla za firmver verziju MCUSW5.050407:

Osnovni firmware za 6680: [RM-36_dp_v_8.00_MCUSW5.050407_EURO (100 MB)]
Update za osnovni firmware za 6680: [RM-36_dp_v_8.06_MCUSW5.050407_EURO (7,82 MB)]

Moguće je i korišćenje download managera tipa GetRight i sl.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1245
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPad 4
a za 6630? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows 2000
Browser
Opera 7.03
mob
Nokia N70
a za 6630? Smile

Procitaj PAZLJIVO pvu stranicu ove teme Smile
IP sačuvana
social share
Same shit, different day. ;-)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
onaj rapid nece da mi skine jebeni phoenix2004?zasto? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6630
http://rapidshare.de/files/20195369/Phoenix_2004_y_crack.rar.html   <---100% mislis na ovaj

"Phoenix_2004_y_crack.rar" na rapidshare-u je prisutan i moze da se downloaduje.Samo verovatno treeba da cekas odredjeno vreme,a sve ti pise kad odes na taj link,koliko vremena treba da cekas.Please....read the page!
A ako ti download pocne i stane ti zbog....sta ja znam,lose veze....tu vec niko ne moze da pomogne (osim premium accounta + jedan download manager da mozes nastaviti bilo kad)

Pre par dana sam opet imao premium account za rapidshare ali je istekao,tako da su mi sad vezane ruke za davanje premium acc-a i neogranicenog skidanja sa njih. Smile ...dok opet ne budu delili hehehe

« Poslednja izmena: 07. Jul 2006, 01:20:55 od archermac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
PLZ help Me My 6680 is dead how can i repair it plezse help.............

regards
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
Cao ljudi. Vidim da ovde bas rasturate sto se tice flasovanja. Pricitao sam ovaj forum ali nisam naisao na moj odgovor (ili nisam primetio da ima). Mene interesuje sta je razlika izmedju: V 5.03.08 i V 6.xxxxxxx verzije

I ja hocu da flesujem tel pa zato me interesuje dali vredi pokusati odnosno fleshovati. Redi se O NOKIA 6630

Unapred hvala na odgovorima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Cao ljudi. Vidim da ovde bas rasturate sto se tice flasovanja. Pricitao sam ovaj forum ali nisam naisao na moj odgovor (ili nisam primetio da ima). Mene interesuje sta je razlika izmedju: V 5.03.08 i V 6.xxxxxxx verzije

I ja hocu da flesujem tel pa zato me interesuje dali vredi pokusati odnosno fleshovati. Redi se O NOKIA 6630

Dosta smo raspravljali o tome i ja normalno upućivao na prvu stranu na kojoj se nalazi link na kome je od a do š dato šta su sve promeili u novom firmveru.
Neko se žalio da ne kapira engleski pa je mislim @Lomnica_city ili već neko drugi lepo i preveo najbitnije detalje novog firmvera. Čudi me da so ove dve stavke prešišao?!? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows 2000
Browser
Opera 7.03
mob
Nokia N70

Ja sam flesnuo moj stari 6630 sa 5 na 6 i razlika je bila poprilicna (da ne pricam o tome da sam pod 5icom morao da ga rebootujem svako jutro da se on nebi restartovao kad njemu padne na pamet), kako u grafickom, tako i u brzini.

Naravno - pre flesa uradis bekap na mmc pa ga restore kad flesnes... Ako je sve OK - sve ce i da radi....
IP sačuvana
social share
Same shit, different day. ;-)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.