Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 367737 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N80IE Black
emso,resenje za tu gresku je pronadjeno odavno ali se vidi da nisi citao bar do 49 strane na kojoj sam opisao kako sam ja prevazisao istu!
Cigla_tel.,tako treba care,da budemo najbolji i najkompletniji na CELOM INTERNETU!!  Smile Mada ne bi bilo lose,ako se slazes,da postavis medju njih i onaj link koji sam dao za 6680 ranije,a stoji nekoliko postova nize,da budu svi ti SKRACENI firmware-i na jednom mestu,zbog lakseg snalazenja a i lepse izgleda kad je sve jedno ispod drugog u jednom postu!?  Smile  Evo ga jos jedan (nek ima miror) link za rapidshare za 6680-> http://rapidshare.de/files/24037765/RM-36_v5.04.07__English_German___Serbian_languages_.rar
Sad bih trebao da uploadujem i softver za 6280 (zeznuse me Arapi za 6270,linkovali mi APAC verziju) ali je ono konfuzija nevidjena,pa bi mi dobro dosla vasa pomoc jer je ovo prepuno fles fajlova (za razne zemlje i MREZE) pa moram da znam koja je tacno oznaka Nokia firmware-a (cistog) i PPM fajla za nas jezik (nemaju one Vxx oznake,nego slovne a nema .ser ni .scg)!?  Smile
Pozdrav  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2006, 17:00:31 od Lomnica_city »
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Instalirao sam software kako je navedeno i skinuo sam novi soft za 6280 (RM-78_dp_v_188.0_mcusw03.81) ali kada odaberem SW update i kliknem na code da odaberem jezik nema ništa?
Dali je netko flashao ovu nokiu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Instalirao sam software kako je navedeno i skinuo sam novi soft za 6280 (RM-78_dp_v_188.0_mcusw03.81) ali kada odaberem SW update i kliknem na code da odaberem jezik nema ništa?
Dali je netko flashao ovu nokiu?
Pa.....jesi li instalirao taj soft za 6280 (RM-78_dp_v_188.0_mcusw03.81), tj., jel to .exe fajl ili odvojeni fajlići tipa firmver i jezički fajl?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
Muka mi je citat a mozda je i spominajano ali zakleo bi se da sam u prosloj veriji firmwarea 5 03 08 od nokia 6630 imao opciju u kojem se moze podesiti screensaver dali da bude datum i sat ili text dok se ubih trazeci u ovoj novoi 6 03 08 i ne mogu naci tu opciju ili ne umijem...Jel postoji to kod nekoga na novoj verziji ili na ovoj starijoj ?

Nasao sam moze  se brisat ovo ja sam ga trazio u podesavanjima  malo sam zastranio   Smile
« Poslednja izmena: 29. Jun 2006, 00:21:45 od Napster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Nexus 5
Muka mi je citat a mozda je i spominajano ali zakleo bi se da sam u prosloj veriji firmwarea 5 03 08 od nokia 6630 imao opciju u kojem se moze podesiti screensaver dali da bude datum i sat ili text dok se ubih trazeci u ovoj novoi 6 03 08 i ne mogu naci tu opciju ili ne umijem...Jel postoji to kod nekoga na novoj verziji ili na ovoj starijoj ?

pa na istom ti se mestu nalazi i na novom firmware-u.idi u theme,edit pa screensaver.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
E ljudi ja se izvinjavam ako je bilo ovo pitanje a nisam citao temu od pocetka Smile .
Vidim u naslovu teme da se fleshuje preko dku kabla.E,na mom kablu pise da je ca-53 Smiley 1 ,mogu li ja da flesnem fon njim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung Galaxy S6 White
E ljudi ja se izvinjavam ako je bilo ovo pitanje a nisam citao temu od pocetka Smile .
Vidim u naslovu teme da se fleshuje preko dku kabla.E,na mom kablu pise da je ca-53 Smiley 1 ,mogu li ja da flesnem fon njim?

Mozes i sa tim kablom...bez problema... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66

Mozes i sa tim kablom...bez problema... Smile
Hvala! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N80IE Black
Naravno da mozes,to je samo unapredjeni DKU-2 kabal (i naslov teme treba malo editovati,posto moze SAMO sa ta 2 kabla izgleda?)  Smile
Dobro ljudi,posto mi niko nece reci koje fajlove da skinem i uploadujem za 6270 i 6280,onda zaboravite na njih od mene!Skidajte po 60 i kusur MB zbog 10-15MB!  Smile
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
E samo jos jedno pitanje...
Ako nesto sjebem odnosno ako mi telefon bude mrtav{znam da ima ovde procedura ako se to desi} jer mogu to da sredim u servisu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.