Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 367802 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N80IE Black
Ako je slicno kao za 6680,i lepo ga iskompresujem,sumnjam da ce preci 1/5"tezine"EURO paketa,znaci oko 18-20-ak MB-a!?Ja sam poceo da skidam 6630 ME firmware za svaki slucaj pre jedno 5 minuta,mislim da ce za jedno pola sata skinuti sve posto imam na torrentu ostale firmware-e pa ne moze brze,dele medju sobom 50-ak kb/s protoka!Na to onda dodajte jos izmedju pola sata i sat za upload tog fajla i oko rucka ce te imati na raspolaganju firmware za 6630ME a malo kasnije mozda vec i za N80!
Znaci Xepmec sacekaj do rucka i imaces softver za 6630 ME,samo se razlikuje u par stvari (programa) od obicnog 6630!A mozda cu imati vremena i obican da skinem ako bas insistirate,ali mislim da je ME kul!
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N80IE Black
Pazite ovo,nasao sam na jednom sajtu koji se bavi softverom za sve zivo u vezi mobilnih telefona,firmware sa oznakom RM-36 (to je 6680) dp v 1.00 MCUSW2.050415 EURO.exe od 125MB (jedno 6MB tezi od 5.04.07 verzije)!?Da skinem ja lepo i njega pa nek neko pokusa ko jos nije flesovao 6680 da vidimo jel stvarno postoji verzija 5.04.15 koja inace ima release date stariji oko 2 meseca od verzije 5.04.07!?
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
LG Nexus 5
lomnice , ok je i ta verzija,jedina razlika je u tome što klot verzija maksimalno štedi memoriju i eventualno u zavisnosti od aplikacija i ram resurse. u svakom slučaju probaću.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N80IE Black
Mislis na novu verziju za 6680 ili na 6630ME?Evo da zavrsim sa 6630 Music Edition-om,posto ljudi cekaju,pa cu se baciti na novu za 6680,jer od N80 nema leba,stavili ga ljudi kao torent a nema seeder-a,umesto da prosto uploaduju negde!
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N80IE Black
Oh keve im ga!Sad mi trazi opet neki paket da bude prethodno instaliran,a ovaj"update"ima cak 90MB,koliki li je onda original fajl za 6630ME!?Bas me nece,ne rade linkovi za 6630 i N80,ovo cudo za 6680 sto sam nasao trazi da se prvo pretplatim na neke njihove gluposti... Kad bih mogao bar 6630 najnoviji da nadjem,ionako malo vas ima N80 pa mozete da sacekate malo!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 139
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6680
Imam ja linkova,ali nisu .exe fajlovi,ima i za n80 i n91 i n72,ali nije to to jel tako ? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N70
Ako je slicno kao za 6680,i lepo ga iskompresujem,sumnjam da ce preci 1/5"tezine"EURO paketa,znaci oko 18-20-ak MB-a!?Ja sam poceo da skidam 6630 ME firmware za svaki slucaj pre jedno 5 minuta,mislim da ce za jedno pola sata skinuti sve posto imam na torrentu ostale firmware-e pa ne moze brze,dele medju sobom 50-ak kb/s protoka!Na to onda dodajte jos izmedju pola sata i sat za upload tog fajla i oko rucka ce te imati na raspolaganju firmware za 6630ME a malo kasnije mozda vec i za N80!
Znaci Xepmec sacekaj do rucka i imaces softver za 6630 ME,samo se razlikuje u par stvari (programa) od obicnog 6630!A mozda cu imati vremena i obican da skinem ako bas insistirate,ali mislim da je ME kul!
Pozdrav Smile

Aaaaaleluuujaaaa Smile
Kud sam cekao 18 meseci (prvo 6600 a sad 6630) - mogu da cekam i do sutra. Samo ti to lepo "nabudzi" da ne moram da isprobavam "flesovanje mrtvaka"  Smile
IP sačuvana
social share
Same shit, different day. ;-)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6233
JaneA,otkud ti to da ja skidam iz kancelarije,ja kuci imam 512/128kb/s ADSL pa posto mi je dosadno... hocu da pomognem jer vise ne znam sta da skidam i glupo mi da surfujem ovolikom brzinom,jeste lepo kad se otvori strana za sekund,ali beskorisno!
Pozdrav  Smile

"dok si u kancelariji.." kao fraza, zargon... u smislu, kad si vec krenuo da radis to, onda usput i ovo ako moze, ne bi skodilo... Smiley

Ma nebitno, zaboravi. Nije nista uvredljivo, prozivajuce...itd, itd., obican zargonski govor.  Smile

Nego, bojim se da ce se ljudi naloziti, pa ce se tema pretvoriti u "pozdrave i zelje"... i pored tvoje dobre volje, druze. Smiley

Pozdrav
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

†®o¢k£®

Zodijak
Pol
Poruke 171
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6680
Idam sada da skinem ove stvarcice
a jel zna neko kako da fleshujem 6600 posto na njemu nema gde da ukljucim DKU 2 kabal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.00
mob
LG Nexus 5
Idam sada da skinem ove stvarcice
a jel zna neko kako da fleshujem 6600 posto na njemu nema gde da ukljucim DKU 2 kabal.

6600 ne mozes flesovati u kucnoj radinosti jer nije BB5 telefon,tako da ti ostaje samo servis.10,15 evra da prezalis i nije tako mnogo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.