Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 139 140 142 143 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 367920 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n82
Ljudi evo jos jedne nadam se korisne informacije. Ukoliko vam racunar ne prepozna telefon kada ga konektujete pre flesanja, slobodno ga otkacite ugasite feniks, pokusajte da ponovo instalirate drajvere za kabl, racunar ce vas pitati da li da ga popravi ili obrise. Obrisite drajvere, a zatim ponovo instalirajte iste. onda opet feniks i trebalo bi da uspe, naravno bez restartovanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N80IE Black
Yo,ljudovi (i dame)  Smile sredio sam upload softvera za N70 sa Srpskim,Hrvatskim,Engleskim,Nemackim i jos par jezika (u jednom PPM-u naravno) pa sad mozete da skidate mnoooooogo manje pakete SAMO KORISNIH podataka za N70 (bez one beskorisne 3/4 podataka) odavde-> http://rapidshare.de/files/24236621/RM-84_EMEA_8.0_v50616203__English_German_Slovene_Croat_Serbian_languages_.rar
Sledi upload SAMO POTREBNOG softvera i za 6630 i N80,a moze i za ostale,samo mi kazite koje verzije i za koji telefon,da iskoristimo moju broadband vezu da mnogo olaksamo skidanje i ustedimo i vreme i prostor i novac!Tako da sad vec imate samo ono sto je potrebno za 6680 i N70,strpite se malo da uploadujem za ostalo i dajte narudzbine za ostale telefone koje vam trebaju!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6233
Smiley
Lomnica, dok si u kancelariji, aj ako mozes postavi paket za n6630:
- srpski, engleski, francuski, nemacki

Ili, neku varijantu sa eng i fra jezikom, pored srpskog naravno, ako ne moze i nemacki.
Poz  Smile
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
LG Nexus 5
bravo,hvala, :srbija:,što se tiče francuskog i engleskog to je odlična kombinacija , naravno pored srpskog.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2006, 10:04:19 od seizmos »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N80IE Black
Ma jurim da skinem negde cele firmware-e jer su na i-phone forumu postavili kao torrente,a ne da kilave... za celu noc se skinulo 0.6% od 108MB za N80!?  Smiley 1 Moracu da nadjem negde drugde!Inace vec imam fles fajl za 6630,samo mi fali nas jezicki fajl za tu verziju ali posto hocete i ostale jezike... sacekajte malo!
JaneA,otkud ti to da ja skidam iz kancelarije,ja kuci imam 512/128kb/s ADSL pa posto mi je dosadno... hocu da pomognem jer vise ne znam sta da skidam i glupo mi da surfujem ovolikom brzinom,jeste lepo kad se otvori strana za sekund,ali beskorisno!
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
UNIX
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia N70
Posto vidim da je ovde pravo drustvo za moje pitanje (ubi' se 6 meseci trazeci)...
Da li postoji T9 srpski recnik (za 6630) i ako postoji jel ga moguce ugurati u neki fles paket?
T9 je fenomenalna stvar, ako ni zbog cega drugog - zbog produzenja veka tastature.

Unaped zahvalan  Smile
IP sačuvana
social share
Same shit, different day. ;-)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N80IE Black
Ne postoji,nema T9 recnika za Symbian fonove uopste,samim tim nista od"budzenja"!
Nego drugari,jel bi ste voleli da vam cika Zoki da bonu u vidu 6630 MUSIC EDITION  Smile firmware-a?Skoro su po svemu isti on i onaj obican i APSOLUTNO moze da se nabaci,bar tako tvrde ljudi koji su menjali softver na 6630,nesto kao sto su kompatibilni softveri od SE K750 i W800!?Ako ima bar 2-3 interesenta ja da skidam pa uploadujem,ako pak necete da imate Nseries player i da vam pise 6630 Music Edition u delu za softver onda... da jurim"obican"!?
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
Posto vidim da je ovde pravo drustvo za moje pitanje (ubi' se 6 meseci trazeci)...
Da li postoji T9 srpski recnik (za 6630) i ako postoji jel ga moguce ugurati u neki fles paket?
T9 je fenomenalna stvar, ako ni zbog cega drugog - zbog produzenja veka tastature.

Unaped zahvalan  Smile
Koliko ja znam nema t9 za srpski...sto se tice symbian telefona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
Ne postoji,nema T9 recnika za Symbian fonove uopste,samim tim nista od"budzenja"!
Nego drugari,jel bi ste voleli da vam cika Zoki da bonu u vidu 6630 MUSIC EDITION Smile firmware-a?Skoro su po svemu isti on i onaj obican i APSOLUTNO moze da se nabaci,bar tako tvrde ljudi koji su menjali softver na 6630,nesto kao sto su kompatibilni softveri od SE K750 i W800!?Ako ima bar 2-3 interesenta ja da skidam pa uploadujem,ako pak necete da imate Nseries player i da vam pise 6630 Music Edition u delu za softver onda... da jurim"obican"!?
Pozdrav Smile
Koliko ce biti tezak fajl bez nepotrebnih fajlova za 6630?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70

Hmmm... Ja sam pre jedno godinu dana kod nekih Ceha na sajtu nasao ponudu za T9 srpski za 6600 ali je cifra za fajl bila (koliko se secam) 45 Evrica pa mi je bilo malo mnogo. Sad, koji je to sajt bio.... Iluzorno je i da pokusam da se setim.

Ja sam zainteresovan za bilo koju "cistu" verziju flesa za 6630, posto jurim da flesnem ovo moje cudo. Ima neke tikove koje ne znam da li ovde da elaboriram.

Dakle - prijao bi mi jedan link ka flesu od ove godine, koji nije (ako je moguce) "skidan" sa nekog telefona. Nekako nemam dobra iskustva sa takvim "apgrejdima"  Smile
IP sačuvana
social share
Same shit, different day. ;-)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 139 140 142 143 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.