Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 347036 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
PPM fajl sa hrvatskim jezikom, skinio sam ovo sve sa foruma i novi firmware za nokiu 6680 i uspjesno sam flashao ali ima samo srbski PPM fajl ( odnosno .v29 ili tak nesto )

Meni bi trebao fajl sa hrvatskim jezikom...

Hvala na odgovoru seizmos Smile

Pa skini ceo firmwer.exe fajl od nekih 100 mega i imaćeš i hrvatski jezički paket pride.
Linkove imaš na prvoj strani!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Psychoactive

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 8.1
mob
Nokia 6680
Probao sam al mi trazi neki RM-36 Phone Data Package Euro 6.00 da bi mogao instalirat firmware.exe

Gdje da skinem taj phone data package ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Probao sam al mi trazi neki RM-36 Phone Data Package Euro 6.00 da bi mogao instalirat firmware.exe

Gdje da skinem taj phone data package ???
Isto tu gde si skinuo i update!
Nisi ni skinuo valjda sam firmware već update za njega?!?
Koliko je veliki taj fajl koji si skinuo i neće da se instalira?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Psychoactive

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 8.1
mob
Nokia 6680
40 Mb...  Smile  Smile

Moguce da sam skinio krivo..jel bi mi htjeo dat link za download do najnovije verzije molim te..

EDIT: neradi sajt tamo gdje sam skinio taj "update" .. jel ima neki drugi sajt , zato sam te trazio link..

Nasao sam instalaciju od 110 mb na torrentu, pa ce mo vidjet oce se to htjet instalirat..  Smile
« Poslednja izmena: 17. Jun 2006, 17:01:26 od Shamanix »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
it is me shahid hussain deafcool proud of BBC NOKIA company from by S.H ;-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Nokia 6630
Danas mi je serviser u jednoj radnji rekao da ovo nije nikako moguce uraditi bez flsh box-a ali vi dokazujete suprotno veceras cu i ja da probam.
Samo me interesije zbog cega sim kartica mora biti u fonu ako je ovaj tel potpuno operativan i bez nje u offline modu i takodje sta bi se desilo ako bih imao poziv ili sl u toku flesovanja mozda glupo pitanje ali cisto da znam
A za sve vas=D> Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG Nexus 5
Danas mi je serviser u jednoj radnji rekao da ovo nije nikako moguce uraditi bez flsh box-a ali vi dokazujete suprotno veceras cu i ja da probam.
Samo me interesije zbog cega sim kartica mora biti u fonu ako je ovaj tel potpuno operativan i bez nje u offline modu i takodje sta bi se desilo ako bih imao poziv ili sl u toku flesovanja mozda glupo pitanje ali cisto da znam

znaš li koliko je nas samo flešovalo telefone uspešno?pozdravi tog servisera i reci mu da nema pojma.a moja preporuka ti je da se držiš prve strane i uživaj. srećno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N80IE Black
Kako da dobijes poziv ako telefon odmah po pocetku flesovanja prelazi u test mode,odnosno ugasen je!?  Smile
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Nema potrebe držati SIM karticu u telefonu - dovoljan je off-line mod. Ja sam sve modele do sada tako flešovao!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Nokia 6630
E ja pocinjem sa fleshovanjem noki 6630
Sada sam naleteo na neka nepoklapanja pa me interesuje sta da radim procitao sam uputstvo bar 10 puta
Sve od nokie sam deinstalirao i instalirao diego odamh zatim pokrenuo phoenix 2004 sve je uspelo is prve istalacija je trajala 3 min iskocilo je nekoliko prozora za inst. novog hardvera i nakraju mi je izbacio poruku DESK KEY NOT FOUND oba puta sam kliknuo OK registrovao je dll-ove i NIJE izbacio poruku "REGISTRATION FAILURE"
To me je sada zbunilo posto u uputstvu pise drugacije posle ovoga sam restartova komp i sada cekam komentar pa da vidim dali da nastavljam dalje ili opet ispocetka
Procitao sam celu temu i nisam primetio dese to nekom desilo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.