Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 346431 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N900
kad odes u servis nikako ne treba da im kazes sta si uradio.tek tada ima da te olese jer im ne odgovara da ti i bilo ko drugi zna da takav kvar nije nista strasno (svi znamo zasto)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko uci znace, ko krade imace...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1810
Zastava Bg
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N7.0 tdi
Keep Phoenix After Restarting

1. Copy the folder Phoenix from "C:\Program Files\Nokia" to your desktop.
2. Reboot the Computer
3. Run the crack.exe once
4. Paste the "Phoenix" folder from desktop, back to it's original location. Over-write the existing Phoenix folder.
5. Double click the Phoenix icon on the desktop to confirm that Phoenix is working.
6. Reboot
7. This time no need to uninstall/re-install Phoenix. It should work just like that

evo pa ko znao engleski neka lepo prevede i treba ovo "ubudziti" u prvi temu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6233
Keep Phoenix After Restarting

1. Copy the folder Phoenix from "C:\Program Files\Nokia" to your desktop.
2. Reboot the Computer
3. Run the crack.exe once
4. Paste the "Phoenix" folder from desktop, back to it's original location. Over-write the existing Phoenix folder.
5. Double click the Phoenix icon on the desktop to confirm that Phoenix is working.
6. Reboot
7. This time no need to uninstall/re-install Phoenix. It should work just like that

evo pa ko znao engleski neka lepo prevede i treba ovo "ubudziti" u prvi temu Smile

Ovo bi trebalo prvo da se proveri, pre nego sto ode zvanicno u uputstvo...bar mislim tako. Smiley

Inace, prevod bi bio:

1. Iskopirati direktorijum Phoenix sa lokacije "C:\Program Files\Nokia" na desktop
2. Restartovati racunar
3. Pokrenuti fajl crack.exe opet
4. Vratiti kopiranjem direktorijum Phoenix sa desktopa na njegovu prvobitnu lokaciju ("C:\Program Files\Nokia"); prebrisati postojeci direktorijum Phoenix
5. Pokrenuti program Phoenix dvostrukim klikom na ikonu istoimenog programa na desktopu, radi potvrde da program radi
6. Restartovati racunar
7. Na ovaj nacin nije vise potrebno instalirati/deinstalirati Phoenix; trebao bi da radi normalno

Naravno, cim neko proveri da li ovo radi, neka javi - Cigla pazljivo "vreba". Wink

Pozdrav
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Desire
ja sam skinuo softver za n80... imao je nekih 108mb... na tom sajtu imaju softveri za swe nokija telefone, poshto predpostavljam da je zabranjeno objavljivati linkove, onda mi poshaljite PM i poslacu vam link... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
please can i updtae my nokia 3230 with this steps and many thanks for us
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E66
gledao sam da je bolje da mu kazem nego da mi otvara mob ako pomisli da je nesto drugo
javicu kako sam prosao Smile
IP sačuvana
social share
I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.
Douglas Adams
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
ma počme li zajebavat odeš u drugi servis,tako su i mene neki "pametnjakovići" počeli cimat Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
LG Nexus 5
ljudi,najbolje je da vam flash uspe iz prvog puta.ali kao što vidite sve je individualno.od mašine do mašine ,od moba do moba.sve u svemu treba biti uporan i istrajati do kraja,pa makar se posle igrali i sa dead phon-om.
moj savet novim korisnicima ove teme da prvu stranu pročitaju bar dva puta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
UH, I live again !!!  Smile

Prvo da pozdravim sve clanove foruma sa ovim prvim postom Smiley Duze sam na forumu, pratim citam, razgledam  Smile  i stvarno sve pohvale!!! E sada da se pohvalim da "I SEE again", jer sam sinoc poceo da citam temu iz POCETKA procitao sve do kraja i legao u pola 6! Eto sta mi uradi vas forum Wink ...

E sada sto se tice same teme (da ne kazem knjige)...  Pocetak je bio extra, sve se fino odvijalo da bi nekako oko sredine poceli telefoni masovno da riknjavaju, he he. Sada se malo situacija stabilizovala, dosta stvari je provaljeno i da vam kazem - ni na jednom forumu nije se do detalja ovoliko raspravljalo. Extra, najbolji ste. Sve to me dovodi pred veliko spremanje flasha moje 6630. Jedina stvar oko koje sam malo skeptican bila je rasprava oko 107-e teme, cini mi se, gdje je neko napisao da NOKIA preporucuje flash na 6.x verziji ako imate minimalno 3.x software. Moja verzija je 2.39.129 i osim ZOX -a (?! tako neki nick, sorry) koji je odradio flash sa 2.x na poslednju 6 verziju i fino postavio slike, malo ko se osvrtao na to. Bilo je i extra pitanje oko sredine gdje je neko bas o verzijama firmware-a pitao. OK, flash ce da bude sigurno, postavicu sve slike kao bude proslo, samo treba jos malo da vidim oko te verzije. Razmisljam i da ga prvo flashnem nekom 5.x verzijom pa ako uspije da ponovim na zadnju verziju. Ne znam ni sam, vidjecemo danas! 

U svakom slucaju samo tako nastavite  Smile

Pozz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6233
UH, I live again !!! Smile

Prvo da pozdravim sve clanove foruma sa ovim prvim postom Smiley Duze sam na forumu, pratim citam, razgledam Smile i stvarno sve pohvale!!! E sada da se pohvalim da "I SEE again", jer sam sinoc poceo da citam temu iz POCETKA procitao sve do kraja i legao u pola 6! Eto sta mi uradi vas forum Wink ...

E sada sto se tice same teme (da ne kazem knjige)... Pocetak je bio extra, sve se fino odvijalo da bi nekako oko sredine poceli telefoni masovno da riknjavaju, he he. Sada se malo situacija stabilizovala, dosta stvari je provaljeno i da vam kazem - ni na jednom forumu nije se do detalja ovoliko raspravljalo. Extra, najbolji ste. Sve to me dovodi pred veliko spremanje flasha moje 6630. Jedina stvar oko koje sam malo skeptican bila je rasprava oko 107-e teme, cini mi se, gdje je neko napisao da NOKIA preporucuje flash na 6.x verziji ako imate minimalno 3.x software. Moja verzija je 2.39.129 i osim ZOX -a (?! tako neki nick, sorry) koji je odradio flash sa 2.x na poslednju 6 verziju i fino postavio slike, malo ko se osvrtao na to. Bilo je i extra pitanje oko sredine gdje je neko bas o verzijama firmware-a pitao. OK, flash ce da bude sigurno, postavicu sve slike kao bude proslo, samo treba jos malo da vidim oko te verzije. Razmisljam i da ga prvo flashnem nekom 5.x verzijom pa ako uspije da ponovim na zadnju verziju. Ne znam ni sam, vidjecemo danas!

U svakom slucaju samo tako nastavite Smile

Pozz.

Samo oko one 107. strane posto znam na sta mislis, jer sam to ja napisao, tacnije oko verzije firmvera.
Ono sto sam napisao da Nokia preporucuje ono postovanje redosleda fleshovanja sto se tice verzije firmvera, to pise na pocetku instalacije najnovijeg firmvera a nokiu 6630, onaj koji smo svi ovde koristili za flesh, kao zvanicna napomena - mislim da sam negde (107-8-9-10 stranica) to i objasnio odakle mi, jer se Lomnica vec interesovao za to...
Pazi, mozda to i nije bitno, mozda je to kao i svako drugo obavestenje koje mozes da vidis prilikom pokretanja bilo koje instalacije...ali, mozda i nije.
U principu, razlog zasto sam to tada napisao je i zato sto sam hteo da neuspeh fleshovanja svedemo na najmanji moguci rizik, pa u tom slucaju covek gleda da ispostuje preporuke od same Nokia. Inace, kao sto si rekao, jedan clan je cini mi se imao bas situaciju kao tvoju, i kaze da je sve proslo dobro...ne znam, osim njega, niko jos ovde nije obratio panju na to i prokomentarisao...

Srecno u svakom slucaju Smiley
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.