Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 346331 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
evo sad na faksu skidam.... inace na prvoj strani pise krivo za verziju Phoenixa 2006, tamo pise da je 136, a kad skines to je verzija 130... ispravite to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6630 + 1Gb MMC
stari drzim ti fige  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
evo sad na faksu skidam.... inace na prvoj strani pise krivo za verziju Phoenixa 2006, tamo pise da je 136, a kad skines to je verzija 130... ispravite to
U celom paketu se valjda dobija verzija phoenix_service_sw_2006_12_5_136.exe sa linka: http://www.megaupload.com/?d=1TR8UDNU

Daj kaži koji link da se ispravi?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia E60
U celom paketu se valjda dobija verzija phoenix_service_sw_2006_12_5_136.exe sa linka: http://www.megaupload.com/?d=1TR8UDNU

Mislim da si u pravu.

Evo ovaj ovdje ===> "Program potreban za flešovanje novih verzija Symbian Nokia telefona(n70, i td.,...) "Phoenix_service_sw_2006_12_5_136" se nalazi ovde: http://www.megaupload.com/fr/?d=YQDG8EU2"  <=== Ovdje se nalazi phoenix_service_sw_2006_04_6_130.exe  a na onon alternativnom DL site-u je ispravna verzija.

BTW, Cigla tel., koji je najbolje mjesto gdje se mogu naci najnoviji firmware-i, pogotovo za novije Nokije (N80, E60, itd) ?
Hvala !
« Poslednja izmena: 05. Jun 2006, 19:28:58 od Mattta »
IP sačuvana
social share
Nokia 6630 - V 6.03.08   13-02-06   RM-1

Nokia E60 - 1.0610.02.15  12-04-06  RM-49
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
LG Nexus 5
ako može neko koje radio flash ili treba da radi da obrati pažnju na ovu prvu sliku colud not initialize fls device,
fls device not detected. da li to tako treba da stoji nakon ulaska na sw update,pitam zato što se na acinoj slici sa prve strane ne vidi na screenshot-u.
a 2 slika pokazuje da ne mogu dobiti informaciju o telefonu - to je opcija product phone information.da li to sve treba da se pojavljuje kod dobre konekcije telefona i PC-a.
da li se i kod drugih tako nešto dešavalo?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

11.JPG
(34.61 KB, 401x441)
4.jpg
(26.06 KB, 464x328)
« Poslednja izmena: 05. Jun 2006, 19:48:49 od seizmos »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6630
Pa ja sam uspeo sa onom verzijom 130, bez ikakvih problema...
Meni je jedini problem bio drajver za nokia kabl, tako da ako jos nekome kuca na onih 5% i nece da prebaci mob u test mod neka slobodno proba bez drajvera, meni je tako proradilo...
Nego imam jos jedno pitanje: Da li moze preko ovoga da se flashuje i nokia 6230i nisam siguran da li je i ona bb5 telefon ili ne...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia E60
Sto se tice prve slike, ne sjecam se i nemam screenshota pa ti ne mogu reci.

Sto se tice druge slike i kod mene je isto izbacilo kad sam probao tu opciju, tako da sam se i ja prepao da nesto nije u redu, ali to mozes zanemariti. Glavno da u donjem dijelu ekrana pise sve kako treba...
IP sačuvana
social share
Nokia 6630 - V 6.03.08   13-02-06   RM-1

Nokia E60 - 1.0610.02.15  12-04-06  RM-49
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6630
@ seizmos, sad sam tek video tvoj post, meni je istu poruku izbacio za fls device i isto nisam mogao da dobijem phone information, ali kada sam bez drajvera probao da flashujem sve je proslo ok iako je izbacio to fls sranje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2

Mislim da si u pravu.

Evo ovaj ovdje ===> "Program potreban za flešovanje novih verzija Symbian Nokia telefona(n70, i td.,...) "Phoenix_service_sw_2006_12_5_136" se nalazi ovde: http://www.megaupload.com/fr/?d=YQDG8EU2" <=== Ovdje se nalazi phoenix_service_sw_2006_04_6_130.exe a na onon alternativnom DL site-u je ispravna verzija.

BTW, Cigla tel., koji je najbolje mjesto gdje se mogu naci najnoviji firmware-i, pogotovo za novije Nokije (N80, E60, itd) ?
Hvala !
Ispravljeno!

Što se tiče firmvera bolje od onoga što ima na prvoj strani ne znam.
Ako neko zna neka javi i dopunićemo!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 6630
Evo drugovi, uspio sam i ja... I gle cuda, nije bio problem u tome sto se neznam pridrzavati tutorijala (oprosti Cigla ali moram biti malo sarkastican) nego u tome da je kriva verzija Phonixa 2006. Fino u tutorijalu pise da treba koristiti 2006 verzija 136, a onaj link na megaupload je za verziju v.130 i nece i nece s njom. Sto se tice drivera za DKU-2 kabel mislim da tu nema veze koji se koristi jer postoje cak tri verzije... No uglavnom, ja sam fleshnuo sa Phoenix 2005 verzijom i to od prve. I fino stavio Hrvatski i sve je u redu.

hvala i Cigli na strpljenju i svima ostalima na pomoci... ovaj site i community je super i samo tako naprijed...

pozdrav svima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.