Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 346474 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia E60
@ eXecutioner28:

Koje windowse imas na kompu ? Da li su standardni SP2 ili neki kojima su ukinuti neki nepotrebni procesi ? Ja na kompu koji sam probao imam tzv. Windows XP Gold Reloaded Edition ali koji mi dosad nisu pravili probleme ni u cemu...  Smile
IP sačuvana
social share
Nokia 6630 - V 6.03.08   13-02-06   RM-1

Nokia E60 - 1.0610.02.15  12-04-06  RM-49
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia 6630
Matta, imam ti XP Professional sa SP2... nisu nikakvi specijalni. Ali sam siguran da je problem u Phoenixu 2006...
« Poslednja izmena: 05. Jun 2006, 11:12:12 od eXecutioner28 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
LG Nexus 5
zamolio bih ako neko poseduje nokia VODAFONE aparat,ako je pomenuti uspešno flešovao da
kaže samo da li je bezbolno prosla operacija flash.pošto me zanima da li se sa ove mreže uopšte mogu flešovati aparati,pošto za razliku od TIM-a vodafone zna da zakuva poprilično a kod njega je flešovanje neophodno jer 6630 sa ove mreže ne može da pusti mp3 fajl kao zvono.
hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
LG Nexus 5
ljudi ako zna neko nek mi odgovori ,evo ja čekam sa prstom na dugmetu start.
ako se ne može flešovati javite da ne zeznem telefon pošto za sad ok radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
ljudi ako zna neko nek mi odgovori ,evo ja čekam sa prstom na dugmetu start.
Zašto onda pokušavaš da ga flešuješ ako radi ok?
Odustani!
Jedino ako ti je stalo do mp3 numera onda navali.....no niko ovde ne snosi odgovornost ako nešto krene naopako.
Uvek imaš servis za zamenu firmvera + sigurnije je!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
ljudi ako zna neko nek mi odgovori ,evo ja �ekam sa prstom na dugmetu start.

Ma startaj šta si se ukočio,uvjek možeš otić na servis ako podje po zlu.ajde rokaj i javi šta je bilo. Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
LG Nexus 5
ciglo i nikola34 hvala na podstreku.javljam nešto kasnije kako je prošlo pošto mi je virus hidra g uništio sve exe fajlove pa tako i rm-1 flash fajl i phoenix fajl kad sam ga ugasio zbog flešovanja.baš me krenulo danas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6233
Matta, imam ti XP Professional sa SP2... nisu nikakvi specijalni. Ali sam siguran da je problem u Phoenixu 2006...

Koristio si: phoenix_service_sw_uploaded by platijet_2006_04_6_130, ako se ne varam?

Da li si probao: phoenix_service_sw_2006_12_5_136? Ta verzija stoji u uputstvu. S njom sam i ja fleshovao bez ikakvih problema.

Nego, ako si vec pokusavao (a jesi), pobrisi sve instalacije (Add/Remove) i probaj da ocistis registry koliko mozes, i instaliraj sve korak po korak, LAGANO, bez zurbe, ostavi sistemu vremena da instalira potrebne drajvere. Nemoj da ostavljas repove, ili polovicne instalacije, ako nesto ne uradis dobro, sve ispocetka.

Zbunjivao te Test mod? Nije tu u pitanju nikakav korak ili akcija koji ti treba da preduzmes. Posto izaberes Normal mode i Product as manufacturer, posle stiskanja Start, telefon ce sam, tj. u Phoenix ce ga "provuci" kroz test mod u toku fleshovanja u odredjenom trenutku, to mozes videti na ekranu telefona, ako pratis, pisace krupnim slovima. To je to o test modu.

Za Code listu i hrvatski jezik, sve sto treba da uradis je da u polju Code (to je lista zapravo) izaberes Croatian za jezik. Imaces u listi 2 verzije Croatian, pisace nesto kao "7cifreni broj" Croatian, ti izaberi koji hoces. Tako je pisalo i za srpski (Serbian) i vecina jezika ima po 2 varijante. U zavisnosti koju izaberes, dobices odredjenu kombinaciju jezika, ali u oba slucaja imaces hrvatski (a ostala 2 ili 3 ne mozes znati dok ne uradis fleshovanje).

Pozdrav Smiley
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia 6630
imas pravo, koristio sam phoenix_service_sw_uploaded by platijet_2006_04_6_130... damn. Znaci kazes da skinem verziju 136? ok, budem probao negdje skinuti. Kad doma imam dial up...

hvala na pomoci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia E60
eXecutioner28: Dobra vijest ! Flash je uspio !!!  Smile Smile

U pravu je JaneA sto se tice phoenixa, bar u nasem slucaju. Ja sam skinuo phoenix_service_sw_2006_12_5_136 i flash je uspio bez ikakvih problema (imas ga OVDJE).

Ovo sam instalirao i to tocno ovim redom:

1. 55667793_Diego_3_06.msi

2. phoenix_service_sw_2004_39_7_70.exe + crack - Ako ti kao meni poslije instalacije ovoga ne ponudi restart kompa, nego odmah obavi registraciju komponenti + one dvije poruke "deskey not found", NEMOJ ga ni restartati. Sve ce biti u redu.

3. Nokia_Conn_Cable_Driver_159_ita.msi

4. phoenix_service_sw_2005_36_7_112.exe

5. 61456581_RM-1_dp_v_11_1_[1].00_MCUSW6.050308_EURO.exe

Ovom prilikom se zelim zahvaliti svima ovdje na forumu, pogotovo zacetnicima ovoga thread-a, moderatorima (cigla tel. i ostali) i prvom "pokusnom kuniću" (aco_kuna).  Smile Smile

Dečki, HVALA !
IP sačuvana
social share
Nokia 6630 - V 6.03.08   13-02-06   RM-1

Nokia E60 - 1.0610.02.15  12-04-06  RM-49
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.