Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 346119 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Sto se tice formatiranja kartice a neposedujes card rider instaliraj fexporer na c i onda udjes i oznacis sve sto imas u e i delete,potraje neko vreme ali izbrise sve posle obican format iz toolsa i eto mmc ko nova.Ja tako uradio i oslobodio sve sa mmc.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 6233
Samo Card Reader i format do mile volje! Smile

pike8, topla preporuka i od mene, ako ikako mozes da dodjes do card readera. Smiley

I to formatiraj u fajl sistemu FAT (ne FAT32), sa velicinom klastera 1024, to je najbolja moguca varijanta, cini mi se.

Cestitam na uspesnom fleshovanju. Nisam pominjao ono o prijavi da je jezik koji sam ja izabrao za flesh razlicit od onog koji je trenutno u telefonu (sam si dobro zakljucio, moj je npr. bio iz portugalskog optimusa), jer to je normalno, mislio sam da je to svakome jasno, jednostavno ides na Continue i to je to.
I sad sam pogledao opet to sto sam napisao na 107. strani, treba mozda jos dodati i da u Phoenixu pre stiskanja na Start, treba podesiti Normal mode (mali padajuci meni ispod glavne linije menija, sa 3 opcije: Select, Normal i Test mode) i takodje, chekirati Product as manufacturer, ali to nisam pominjao jer je neko vec to mnogo ranije apslorvirao i drugo, zbog toga sto je to kod mene vec podrazumevano bilo izabrano od strane samog Phoenixa, ali eto, ako nekome ne bude tako po default-u, onda da zna.

Pozdrav Smiley
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia 6630
bok ljudi, mene zanima da li postoji rom za hrvatski jezik za zadnji fw (6630)?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6630 + 1Gb MMC
bok ljudi, mene zanima da li postoji rom za hrvatski jezik za zadnji fw (6630)?

da, naravno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
POZDRAV SVIMA
Posle nekoliko neuspelih pokusaja da nadogradim svoj tel 6680 i ispisivanje gresaka USPEO SAM
Najveci problem su programi u system try a pogotovu ako antivirusni i firewall programi
Kada sam njih iskljucio sve je funkcionisalo kao u uputstvu na 1, 49 i 107 strani ovog foruma
Pozdrav do nove verzije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia 6630
da, naravno.

a gdje da skinem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6630 + 1Gb MMC
da, naravno.

a gdje da skinem?

pa imas link na prvoj stranici! tamo gdje je i srpski imas i hrvatski i ostale jezike s ovog podrucja  Smile
fajl ti ima oko 100Mb  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia 6630
sorry, ali daj mi link od stranice gdje se skida bas za CRO... jer ne vidim odnosno ne kuzim nas to mislis... nemoj se ljutiti i pomozi.. Wink

hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 6233
sorry, ali daj mi link od stranice gdje se skida bas za CRO... jer ne vidim odnosno ne kuzim nas to mislis... nemoj se ljutiti i pomozi.. Wink

hvala

Fajl na koji upucuje taj link je oko 100MB, kao sto je receno, i u sebi ima gomilu jezika, izmedju ostalog i hrvatski (croatian).
Nema posebnog fajla, vec je u samoj proceduri fleshovanja na tebi da izaberes iz liste raspolozivih jezika onaj koji tebi najvise odgovara - a to je u ovom slucaju hrvatski. I tada ti u telefonu NECE doci srpski, ne boj se, vec verovatno jos 2 ili 3 jezika, nisam siguran (eng, nem, fra).
Nemas poseban firmver koji ce sadrzati samo hrvatski, mislim da takvu privilegiju retko imaju i englezi sa svojim jezikom, a kamoli hrvatski (koji je ruku na srce samo varijanta srpskog jezika - bez ljutnje, kao sto si rekao). Smiley

Dakle, sve sto ti treba je taj firmver od oko 100MB i nista vise, sto se tice jezika, sve je u tom fajlu, ti biras sta ces od jezika instalirati.

Ako ti je problem zbog velicine fajla, pa si mislio da nadjes samo verziju sa hrvatskim, onda ne mogu da ti dam pametan odgovor, mislim da takav instalacioni fajl ne postoji ni za jedan jezik, kao sto sam vec rekao gore, vec za skup jezika, sto je i normalno.

Poz Smiley
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam pre par dana uspesno flashovao n70. Sve je ok. Samo ne znam sta da izaberem u podesavanjima phoenix-a da bi ubacio srpski ili hrvatski jezik. Imam firmware sa nastavkom .exe.
I jos jedno pitanje. Zasto je blic sa softferom 2.xxx radio dobro, hocu da kazem da je u nocnom rezimu radio malo duze pri slikanju kako bi dobro osvetlio sliku, a sad pri slikanju, bez obzira da li je nocni rezim on se samo upali na kratko i tel. i ne stigne da osvetli sliku. Ako neko zna resenje nek pise.
Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.137 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.