Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 321932 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
čestitam Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 139
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 6680
E gospodo draga,čini mi se niste spavali Smile.Znači nikola je ovaj put bio blizu ali ipak ne dovoljno.Stvarno nije jasno kako se to dešava,izgleda da je samo kod tebe ostao problem.Ostali su sredili stvar onim instaliranjem drivera.Meni je nejasna ona poruka da ti je telefon stariji od 5120,koja je uloga te poruke i dali se ostalim sa 6630 javljala ta poruka.I još jedno pitanje,jel još neko imao istu verziju koju ima nikola a uspio je fleshirati?Imam neki tuto ali ne znam kako se uploaduje,o fleshiranju RM-1 i mrtvog telefona.Kope ono ti je ok kabel za 6600,kod nas je bila akcija davali su te kablove sa njom.Samo nađi drivere i napravi 6600is Smile
« Poslednja izmena: 17. Maj 2006, 08:18:04 od mirza »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Viva Real Siempre

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 103
Zastava Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia n73 ME
fleshovanoj  6630 traje mnogo duze baterija,cak moze da izdrzi treci dan.ranije sam instalirao ngaga games pa sam imao problema sa punjenjem i baterijom,ali sada je mnogo bolje.jel jos neko primijetio da mu baterija duze traje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
E, da samo da napomenem, moj kabl nije DKU-2 nego CA-53, taj sam dobio sa mojom N70! Mada mi je sve igledalo da radi desava se jedna cudna stvar. Kad slusam mp3, na njegovom fabrickom player-u telefon se samo restartuje, tj. odjendom mi napise NOKIA i telefon se pali. Ne znam da li je to do loseg flasha ili.....jel zna neko???  Smile (inace restart se desava posle nekih par pesama, sto je krajnje cudno SmileSmile
« Poslednja izmena: 17. Maj 2006, 13:13:09 od jejen83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nokia rulez! (bilo nekad)

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 602
Zastava Krusevac
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6630 1.0
mob
Apple iPhone 4
Da li neko moze da uploaduje fajl za adl loader posto nemam euro verziju firmwarea za 6630 vec samo samo .c0r i .V30 fajlove. P.S Trazio sam i po ostalim folderima ali nisam nasao loader.
IP sačuvana
social share
Yesterday is yesterday,
if we try to recapture it
we will only lose tomorrow!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E, da samo da napomenem, moj kabl nije DKU-2 nego CA-53, taj sam dobio sa mojom N70! Mada mi je sve igledalo da radi desava se jedna cudna stvar. Kad slusam mp3, na njegovom fabrickom player-u telefon se samo restartuje, tj. odjendom mi napise NOKIA i telefon se pali. Ne znam da li je to do loseg flasha ili.....jel zna neko???  Smile (inace restart se desava posle nekih par pesama, sto je krajn je cudno Smile) Smile
Probaj da formatiras fon i karticu........meni je sve proradilo kako treba (cak i bolje) poslije flasha. Smile
I ja sam flashovao 6630 sa ca-53 kablom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Verovao ili ne sad mi pade na pamet da probam to...cim docdjem kuci uradicu backup i probati pa javljam sta se desilo. Poz  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
a ja danas 25 eura moram platit servis da je vrate u život.my 6630 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Serbian By Nature

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 359
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N95 8Go
@jejen83 Meni nije hteo N70 da se fleshuje sa Ca-53, verovatno sto je bio zakljucan na mrezi.  Smile  Smile  Smile

A sa DKU-2 bez problema i vise nije zakljucan. Sve sto sam do sad koristio radi bez problema. Ali sto kaze elborashon u pravu e neke aplikacije sto su mi bile na karticu moro sam ponovo da instaliram da bi proradile.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
čekajte ljudi jel bi to značilo da se telefoni zaključani na nekoj mreži otključaju poslje fleša??

nešto mi tu ne štima,pa ne bi onda niko nosio tel D.K. i plaćao 50 eura samo za otključavanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.