Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 320153 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
NE,to je znacilo da sam primetio posle neuspesnog flesovanja,nakon sto sam restartovao kompjuter i spremio se da deinstaliram sve,da se pojavilo"to i to"!Editovao sam malo,ionako je to bio samo moj komentar kako sam primetio da nije sve isto!A za N seriju se mislim mora koristiti bar 2005 a za novije 2006 jer 2004-te i nije postojala N serija pa ni ta grupa softvera!
Pozdrav Smile
« Poslednja izmena: 15. Maj 2006, 02:29:49 od Lomnica_city »
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
A koji se treba koristiti za 6600, 2004? Smile
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
Ne bih rekao da se bilo koji moze koristiti za 6600 jer nisam primetio da doticna ima pop port,mada mozda i gresim jer nisam imao skoro taj telefon pred ocima!?  Smile Za N seriju kao N70 sigurno mozete koristiti i verziju 2005 ali ja u njoj ne videh uopste nigde N80,N71,N91...
Jos samo jedna stvar,u verziji 2005 se ne dodaje USB konekcija kao u verziji 2006,vec mora da se ceka da kompjuter proveri sve portove ako se ide na Wizard ali je lakse ici na Manual,odabrati USB i zavrsiti stvar za 2 sekunde!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Ma imam ja pop port Smile Smile nije to problem Smile  nego aco_kuna rece da ima opcija da moze preko bluetootha da se flashuje ali nije probao, e sad u kojoj ta opcija ima? u 2004, 2005 ili 2006?? Smile
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
Jos jedne stvari sam se setio iz onih neuspesnih flesovanja!Ako imate gresku Flashing failed na 5% i telefon ne moze da se upali,ne plasite se nista,samo izvadite bateriju,ostavite neko vreme i vratite je nazad posle recimo minut i upalice se normalno jer na 5% posto flesovanja on samo ubaci telefon u odgovarajuci mod za flesovanje pa ako stane,vadjenje baterije ga vraca u Normal mode i onda se normalno pali i proradi!Znaci ako pukne na 5% ne morate da dodjete i kukate kako smo vam ubili telefon!  Smile
2 kope: Opcija za bluetooth ima i u verziji 2005 a nju ti i preporucujem da koristis,mada je vrlo lako proveriti i u verziji 2004,samo idi na Manual kad dodajes konekciju i trebalo bi da ti ponudi padajuci meni sa opcijama bluetooth,USB...
A za pop port mi se onda ucinilo,mora da ga neka od Symbian OS 6 nema pa sam ja to vec i zaboravio koja je koja!?
Pozdrav  Smile
« Poslednja izmena: 15. Maj 2006, 03:08:25 od Lomnica_city »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Citat
A za pop port mi se onda ucinilo,mora da ga neka od Symbian OS 6 nema pa sam ja to vec i zaboravio koja je koja!?
Ma salim se vidis da sam stavio ovaj smajli:  Smile nema to 6600

Citat
2 kope: Opcija za bluetooth ima i u verziji 2005 a nju ti i preporucujem da koristis,mada je vrlo lako proveriti i u verziji 2004,samo idi na Manual kad dodajes konekciju i trebalo bi da ti ponudi padajuci meni sa opcijama bluetooth,USB...
Ma pitam to da ne skidam sve jer sam na dialupu (jedva prelazi 4kb/s  Smile ), da imam brzu vezu, ja bih to vec znao!!! Smile

U svakom slicaju hvala za odgovor. Smile

[edit]: E samo jos nesto, ako neko moze samo da postavi crack posebno ako mu nije tesko, jer ima jedan link ali ne radi Smile
« Poslednja izmena: 15. Maj 2006, 03:17:08 od kope »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
Sad gledam prepravljeni tutorial i vidim da fali jedno glavno upozorenje"masnim"crvenim slovima:
PRE FLESOVANJA OBAVEZNO NAPUNITE BATERIJU!!
A zbog ovih koji su slabi sa engleskim a zeznu telefon,preveo sam onu proceduru za ozivljavanje mrtvaka pa vi editujte jer kad je sve ostalo na srpskom onda...
1- Klikni na File,otvori opciju Manage connection i odaberi No connection,
2- Klikni na File,otvori opciju Open product,odaberi RM-XXX (verziju softvera vašeg telefona),
3- Klikni na Flashing i odaberi opciju SW Update,
4- Odaberi Code za tvoj telefon i verziju jezika koju zelis AKO si instalirao EURO.exe,
5- Odaberi opciju Dead phone USB flashing enabled i stikliraj je,
6- Pritisni Start i pomoli se!  Smile
Pozdrav  Smile
« Poslednja izmena: 15. Maj 2006, 03:38:48 od Lomnica_city »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
Izvolte Crack za Phoenix 2004,sveze uploadovan!  Smile
http://www.megaupload.com/?d=0YH1CRZI
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
šta kažeš na ovaj output:

Reading data from phone
Reading phone information
Reading product type
Reading HW version
Reading product code
Reading PSN
Get flash file names
Reading IMEI
Reading flash settings from file(s)
RD info:
Starting to flash Charlie HW 5040
Because this is older than 5120 phone may lose its IMEI or require user disk formatting after flashing
Starting AdlLoaders, wait 15 seconds...
Starting flash...
Flashing failed.
Flashing failed.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
ja sam definitivno odustao.ne ide i ne ide,uspostavim konekciju,phoenix radi ok i kad krene fleširat-prekine i nemogu mu ništa i više me ova tema uopće ne zanima.čestitam svima koji su uspjeli i laku noć.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.