Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 324074 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
 Smile

Reading data from phone
Reading phone information
No phone detected!
Reading flash settings from file(s)
Starting AdlLoaders, wait 15 seconds...
Starting flash...
Starting USB flashing.
Cmt->SW file  couldn't be opened.
Cmt->Unknown block detected 00
Flashing failed.
Flashing failed.

Cigla moželi se nabavit drugi fajlić za erase izgleda da je do njega jer sve je savršeno i neće da ga otvori neki errorčić se dogodi na početku erasea.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2006, 23:49:58 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Krsija, ako mene pitas, 6630
Bila je:
2.39.15
11-11-04

Sad je
6.03.08
13-02-06
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
EEEEEEE to je nesta novo..........ovima kojima nece flash po onoj proceduri treba onda da probaju po ovoj Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
jel vam ovako izgleda točno prozor u donjem desnom kutu phoenixa  2006.12.5.136

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Image-0062.jpg
(3.97 KB, 274x84)
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
DA,tako treba da izgleda kad je konektovan!
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
evo kompletne procedure oživljavanja mrtvog tel i neće i neće.
evo kreira ovj log:

00:02:54 ThreadID:00000c60 -------BUS_NAME:USB
00:02:54 ThreadID:00000c60 -ERROR/INFO-Opening to port 0
00:02:55 ThreadID:00000c60 -ERROR/INFO-Could not initialize FLS device, detecting prommer...
00:02:55 ThreadID:00000c60 -------Detecting FLS device.
00:02:55 ThreadID:00000c60 -------FLS device not detected.
00:04:23 ThreadID:00000bd4 -Debug-File name for NOR page size search:
00:04:23 ThreadID:00000bd4 -Debug-Cmt->SW file  couldn't be opened.
00:04:23 ThreadID:00000bd4 -Debug-Could not determine if the file is DCT4 or BB5.
00:04:23 ThreadID:00000bd4 -Debug-File C:\temp\erase_rap_adl_loader.fps8 read to memory to separate the data
00:04:23 ThreadID:00000bd4 -Debug-Cmt->Unknown block detected 00

Image-0063.jpg
(59.26 KB, 607x591)
Image-0064.jpg
(52.42 KB, 670x499)
Image-0065.jpg
(54.47 KB, 595x595)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Lomnica treba li i ova pizdarija da svijetli u trayu??
Pozdrav Smile

Image-0066.jpg
(2.29 KB, 93x44)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
Sta podrazumevas pod pizdarijom!?Ako mislis na onaj ekrancic u tray-u,on kod mene nije svetleo,samo je bio"tu"!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Pa bio tu da to sam mislio.ok. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 139
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 6680
E gospodo moja,vidim ovo se vodilo cijeli vikend ovdje,baš ste aktivni.Nikoli nažalost opet neće flesh nikako.Pratio sam ove zadnje postove,pa bih se uključio sa par mojih iskustava.Kod mene je XP Pro sa SP2 koji sam sam integrisao u njeg,Xp je onaj poznati FCKGW... što ima i na pijaci kupiti,i sve je išlo bez problema,čak je ADL instalirao sam,ja sam samo klinuo continue anyway,to sam već naveo ali slabo se pamti.Imam 6680 bila je v 3 sa o2 a sad je v5,malo je brža,ne mnogo ali primjetno,i slike nisu žute kao nekad,baš onako kako su i najavili kad je izašla ova verzija,dakle sve je ok.Za onaj tutorijal na papiru,imam ga i ja ali ga ne znam uploadovati,i tamo se kod mrtvih telefona spominje RM-70,to je 7370 i piše da starija verzija ne može ići na upgrade nego mora kao mtrav phone iako radi.Zato sam pitao jel ko v2 na 6630 flaeshovao,izgleda da jest pa je i moje pitanje upitno.Ja sam radio na P3 667 Mhz sa 256 RAM i završio sam za par minuta.Imam McAfee i bio je isključen,antivirus i firewall.
Meni se čini da je glavni problem ovdje ovi ADL,zašto nekom ide bez problema,a nekog zakoči,ostaje misterija.
Lomnica hvala za upload,evo pokušavam da skinem,nešto me sad koči ali uporan sam ja.
Koliko vidim niko još nije našao onu opciju buđenja mrtvih,i ja sam tražio na ovoj verziji koju imam sa prve stranice ali nisam našao.
Ako niste sigurni da je telefon konektovan,probajte sa scan product,i ako vam izbaci sve podatke u dnu sve je ok,slobodno idite dalje što se konekcije tiče.Sretno ljudi,iako mi se čini da se stvar lagano komplikuje,i da novi ljudi ovdje izlaze sa mnogo upitnika.Bilo je ljepše sa prvih par stranica.
Ja se slažem sa kolegama koji napominju da se isljuče svi programi koji bi ometali proces,poželjno sve osim phoenixa,i ako neće nešto da radi,najbolje idite iz početka sve,ali bez nekih programa za uninstal,idite sve kroz windows.Dajte ljudi hoćemo više osmijeha ovdje,a manje komplikacija  Smile
Što se tiče otključavanja bb5 telefona softwareom,svi ste u pravu,jer ovaj momak što je otključao svoj telefon je u pravu,a lomnica i ostali koji kažu da se to radi hardverski su takođe u pravu,hehe,jer sam našao na drugom forumu da francuske mreže i Vodafone Portugal zaključavaju mobitele samo softverski,tako da imaju i kalkulatori i šifre za njih,dok ostali to urade u telefonu pa ne može.E sad,ako lažu oni lažem i ja,ali imamo primjer ovdje koji to podržava.
Imam još jedam erase fajl za bb5 kojim se izbriše sve sa telefona onda ide flesh,evo da vidim znam li postaviti.

« Poslednja izmena: 22. Maj 2006, 09:06:58 od mirza »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.24 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.