Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 319955 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Radi sa 6630,ciglo i aco  Smile  Smile
Bila je neka V3... sad je V5.03.08
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
NISTA!?  Smile Krene do 5% onda se cuje ono kao da diskonektujes uredjaj iz USB-a,iskoci mi da treba da se instaliraju drajveri za neki API Parent... ako sam dobro zapamtio,kliknem da instalira automatski (NIKO nije rekao da ce to da radi) i kad odaberem jedan od fajlova on opet iskoci i trazi drajver za NEPOZNAT uredjaj nakon cega stavim da se ne konektuje na internet i instalira automatski i onda kaze da uredjaj nije instaliran i u onom sivom box-u za flesovanje pise nesto"Verifying connection 1 out of 80,2 out of 80,3 out of 80...",dok ne dodje do 80 i kaze da flesovanje nije uspelo!?  Smile
Naravno telefon onda izgleda mrtav ALI... Treba da zatvorite Phoenix,iskljucite data kabal,izvadite bateriju i pokusate da upalite na prazno da se isprazni i zadnja trunka struje,i onda posle oko pola minuta vratite nazad i upali se normalno!
E sad STRAVA VEST ali za vas je da vam uploadujem RM-36_5.05.04.07 firmware za 6680 sa SRPSKIM i za koji minut ce te dobiti link,bolje da skidate 19MB nego 109MB sa svim mogucim fajlovima i glupostima!  Smile
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Ja još nisam pitao ostale kod kojih je flešovanje prošlo bez ikakvih problema, koju verziju Windows-a imaju, koji service pack, da li su isključili antivirusni softver, u kom stanju je sam operativni sistem na kompu,.... ------ mislim da sve ovo sigurno ima veze sa dotičnim programom i uspešnim flešovanjem???
Pored toga interesuje me da li je kod onih koji su uspešno flešovali svoj fon na kompu već instaliran "Microsoft.NET frameworks" ili ne?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
NISTA!? Smile Krene do 5% onda se cuje ono kao da diskonektujes uredjaj iz USB-a,iskoci mi da treba da se instaliraju drajveri za neki API Parent... ako sam dobro zapamtio,kliknem da instalira automatski (NIKO nije rekao da ce to da radi) i kad odaberem jedan od fajlova on opet iskoci i trazi drajver za NEPOZNAT uredjaj nakon cega stavim da se ne konektuje na internet i instalira automatski i onda kaze da uredjaj nije instaliran i u onom sivom box-u za flesovanje pise nesto"Verifying connection 1 out of 80,2 out of 80,3 out of 80...",dok ne dodje do 80 i kaze da flesovanje nije uspelo!? Smile
Prati uputstvo sa prve strane jer je mnogima uspelo bez problema. Pored toga takodje obrati pažnju na drajvere za USB koje instaliraš!!!
Još nešto: o kom fajlu za 6680 od 100 i kusur mega pričaš? Odakle je skinut da potvrdimo i tu vest gde postoji najnoviji fleš fajl za 6680 sa srpskim jezikom:
Ili gurni isti koji tvrdiš na free host pa javi adresu! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
Imam Windows SP2 preko SP1+Serbian Language Pack,sistem je svez,jedno mesec dana star,Microsoft.NET Framework naravno i to 2.0 od novog AutoCAD-a cini mi se... ali nece bre!?Kakav mi sad to nepoznati uredjaj trazi,zasto to ne pise u uputstvu nego samo:"Udjes,kliknes na Update,izadjes i gotovo!?"  Smile
Ma ja sam nasao u nekom paketu od 109MB fleseve za razne regione i jezike,pa sam vam zipovao Serbian flash file i language file i od 24MB se skupilo na oko 19MB a upravo uploadujem i za nekoliko minuta postavljam link za megaupload!!  Smile
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC wildfire
i evo ga evo ga  aco i ciglo  Smile Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

captured.jpg
(140.69 KB, 699x613)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Citat
Kakav mi sad to nepoznati uredjaj trazi,zasto to ne pise u uputstvu nego samo:"Udjes,kliknes na Update,izadjes i gotovo!?"
Verovatno se nikome to nije dešavalo. Smile Smile
Nešto si ti zaje*** sa tom deinstalacijom i instalacijom drajvera pa ti telefon i nije bio dobro prepoznat verovatno!
Mora bre da prodje sve u redu kao sa prve strane da bi krenuli flešovati telefon, nemojte da se zezate, sjeb***e tako aparate!!!

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
i evo ga evo ga aco i ciglo Smile Smile Smile Smile
Daj djole33 kad si već sve odradio uspešno - ispravi onda onaj tutorijal na prvoj strani i dodaj ili oduzmi ono što treba tj., ne treba, molim te!!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
Nece ni da prikaze Nokia 6680 sa Phoenix 2006,samo ima RM-36 pa kad odaberem to i dam mu nas jezik on kaze da nije predvidjen za to trziste ali ipak prodje dalje dok ne krene sam od sebe da uninstall-ira drajver za kabal i trazi drajvere za taj API parent... i za NEPOZNAT uredjaj!?Drajver je najnoviji sa Nokia sajta,samo taj jedan i ima za DKU-2,samo su na razlicitim jezicima!
Probacu opet da flesujem kad vam uploadujem 6680 firmware sa Srpskim,ali sam sad obrisao SVE i instaliracu Phoenix 2005 i ovaj 159.ita verziju drajvera za kabal,pa ako hoce super,a ako ne jel ima neko iz Nisa da mu je uspelo da donesem telefon i firmware pa da probamo kod njega!?
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
i evo ga evo ga  aco i ciglo  Smile Smile Smile Smile

cestitke  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.