Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 275 276 278 279 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 316415 puta)
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC ONE
I samo da dodam za neupućene Nokia N82 i N95 sa zadnjim softverom ne može da se hakuje a N95-8GB može  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Aco reci mi jel jos uvek potrebno za flesovanje feniksom sve ono sto je napisano na prvoj strani ili je dovoljno samo ovo sto si postavio ,zadnji put sam feniksom flesovao pre 2 godine  Smile

Samo deinstaliraj PC Suite i sve sta imas na PC a da pisuje Nokia ,,zatim Instaliraj ovaj zadnji Phoenix sto sam ti postavio ,onda ovaj dolnji post skini i instaliraj ,onda prikaci telefon na Cabel i sacekaj da se san drajver Instalira onda Pokreni Phoenix zatim Manage Conection postavi da bude USB onda Scane Produkt ,onda Flashing,onda
 SW Update ili Flache Update .zatim imas opcija da odaberes koi Product Code ti hoces (koi jazik verzije ces da odaberes) zati Refubish pritisni Yes i ne diraj dok ne ti se Upali telefon ,,Srecno

Svaka Odgovornos je tvoja ako sjebes telefon

I samo da dodam za neupućene Nokia N82 i N95 sa zadnjim softverom ne može da se hakuje a N95-8GB može  Smile

i N95 moze sa zadnjem verziom 30 moze da se Hackuje Proverio sam Licno tako da slobodno stavite verziju 30 ...Samo N82 sa Verziju 30 ne moze da se Hackije
« Poslednja izmena: 26. Dec 2008, 15:41:23 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Nokia N82

RM-313_APAC_20.0.062_v3.0

Download
« Poslednja izmena: 26. Dec 2008, 16:28:04 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Aco reci mi jel jos uvek potrebno za flesovanje feniksom sve ono sto je napisano na prvoj strani ili je dovoljno samo ovo sto si postavio ,zadnji put sam feniksom flesovao pre 2 godine  Smile

Samo deinstaliraj PC Suite i sve sta imas na PC a da pisuje Nokia ,,zatim Instaliraj ovaj zadnji Phoenix sto sam ti postavio ,onda ovaj dolnji post skini i instaliraj ,onda prikaci telefon na Cabel i sacekaj da se san drajver Instalira onda Pokreni Phoenix zatim Manage Conection postavi da bude USB onda Scane Produkt ,onda Flashing,onda
 SW Update ili Flache Update .zatim imas opcija da odaberes koi Product Code ti hoces (koi jazik verzije ces da odaberes) zati Refubish pritisni Yes i ne diraj dok ne ti se Upali telefon ,,Srecno

Svaka Odgovornos je tvoja ako sjebes telefon

i N95 moze sa zadnjem verziom 30 moze da se Hackuje Proverio sam Licno tako da slobodno stavite verziju 30 ...Samo N82 sa Verziju 30 ne moze da se Hackije
Drugar pre nego si ti napisao ovo ja instalirao feniks a nisam izbacio nss ,nokia pc suite i ostale nokijine programcice i radi  .Doduse nisam probao jos da flesijem ali kad komunicira neznam dali uopste trebam izbacivati ostale nokijine programe .

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Capture11.JPG
(95.24 KB, 823x522)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Deinstalacija je potrebna samo zato sto da se ne Zbuni telefon jer nekojiko puta ce da se Povezuje i raskida vezu sa PC..Ok idi ti tako ako hoces mozda ce da proge ,,ja tako radim jer nemam vise para za Servise
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Nokia N82

RM-313_APAC_20.0.062_v3.0

Download

Hvala, ali sam u medjuvremenu vec ubacio v30 preko NSU. Nesto me je bio strah da eksperimentisem sa phoenixom, a i gledao sam ove hakove i nisam video nesto sto me je previse impresioniralo. Sertifikat sam napravio sebi preko Kineza, tako da je sve ok. A mozda i provale kako stavljati hakove na v30, pa cu probati i njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung S6 & Lumia 9
kakop je tebi drago tako uradi
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Pa vec sam uradio. Hvala na pomoci. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Pa vec sam uradio. Hvala na pomoci. Smile

sta si uradio otkazao si se ili si srecno flesnuo  Smile
« Poslednja izmena: 26. Dec 2008, 17:20:07 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
 :chuckel:Ma uradio sam obican upgrade sa NSU, nego ti se zahvaljujem sto si mi dao neke savete i pronasao firmware za n82. Nisam to iskoristio, ali hvala ipak na pomoci. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 275 276 278 279 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.