Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 260 261 263 264 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 317908 puta)
Clan u razvoju

za druge se navija,partizan se voli

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
puno hvala mikele Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
pa sta da ti kazem kad si lenj?
na prvoj strani imas jedan koristan link.... naravno, ti to nisi video.....
e, pogledaj taj link, djole33 ga je postavio i zabelezi ga.......
moci ces onda u svako doba dana da saznas najnovije verzije fw-a za sve nokia telefone.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
USB kabl koji dolazi uz Nokiu 6288 jel on DKU-2? Jel se mozhe sa njim flashovati?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
USB kabl koji dolazi uz Nokiu 6288 jel on DKU-2? Jel se mozhe sa njim flashovati?

pise na prvoj strani.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Pa i ne pishe bash. Sve vreme se spominje DKU-2 kabl a koliko ja znam ima ih vishe a ja ne znam da li je to shto sam ja dobio uz telefon kad sam ga kupio DKU-2?

Mozhe li mi neko objasniti shta je ustvari taj Diego za Phoenix? Da li je on potreban za Phoenix 2007? Shta je josh potrebno za Phoenix 2007? Pishe za 2006 al se ne razumem mnogo u to pa nisam siguran da li i taj Diego 3.07 mozhe da radi sa 2007 ili treba neka bolja verzija? Ajd ako imate link postavite ga.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Eh eo nabavio sam sledece>
**Phoenix 2007
**Diego 3.08
**Nokia firmware update 6.43 (RM-78)

Izvinite shto stalno drobim al zaista se ne razumem mnogo u telefone. Jel ima josh neko ko ima debele zhivce da mi kazhe jel ovo mozhe da prodje jer su ipak sve nove verzije u pitanju? Jel mi treba josh neshto? Znam shta pishe na prvoj strani al ono je sve iz 2006 sa crackovima za te verzije.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Eo nashao sam i sve zezancije sa prve strane stari phoenix i diego i sve ostalo. Jel zna neko jel smem sa tim starim stvarima sa prve strane da odradim to na mom telefonu tj da ga debrendiram odn flashiram i nabacim najnoviji firmware update?
« Poslednja izmena: 15. Jun 2007, 23:31:42 od mirage3000 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
mirage3000, ne diraj taj telefon, uništićeš ga i moguće još i zaključati ponovo na neku mrežu ako je sa nje bio dekodiran ... to samo znači da ćeš biti u manjku samo 100€ za njegovo ponovno dekodiranje i još pride par desetina evra za oživljavanje ...
Bolje ga odnesi na flešovanje u bilo koji servis, plati 10€ i uživaj! Smile
Phoenix 2007i Diego i krekovi ... ništa od toga nije isprobano jer se korisnici u zadnje vreme preorijentisali kao on-line flešovanju na Nokia sajtu i ovu temu zapustili ...
Kada se već ne zna tačna Phoenix verzija, tačna kombinacija sa Diego verzijom, krekom, drajverima - ne diraj!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Oke hvala na savetu! Smiley

A ak odem i flashiram ga u nekom servisu jel to znachi da ce ga time debrandovati? Moj je na Vodafonu i npr ja uopshte nemam PTT opciju nigde a trebala bi biti u glavnom meniju? Nerviraju me svi ti dodaci za Vodafone. Hocu da ga skinem skroz!  Hoce li to flashiranje u servisu skinuti to? I na kojoj verziji ce biti?

Jel mogu ipak nekako da iskoristim ovaj firmware update shto sam skinuo sa neta (exe fajl)? Bar posle tog flashiranja u servisu?

Ajte preporuchite neki dobar servis de me nece zeznuti za neshto?
« Poslednja izmena: 16. Jun 2007, 00:16:24 od mirage3000 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Aman bre, kada ga odneseš u servis isto će ga flešovati tim fajlovima(.exe firmver), samo mnogo sigurnije i bolje uz profesionalne alate tj., Box-ove i naravno da se ubacivanjem generičkog firmvera "debranduje" ili briše sve što ima veze sa nekim operaterom - vraća se na generički softver kao da si ga kupio u ovlašćenoj prodavnici za keš bez da imaš veze sa bilo kojim operaterima! Smile Kaži ima samo lepo da mu odaberu srpski jezik kada već plaćaš i to je to ...

Ja ću se potruditi da vidim koja je poslednja verzija Phoenix aplikacije i uz koju kombinaciju najbolje radi i napisaći ovde ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Hvala za strpljenje i sve ostale informacije! Puno mi to znachi zaista!  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Phoenix Service Software 2007.04.0.1

Dongle Crack
Phoenix 2006 crack

Nemesis Service Suite
Nokia Diego 3.09
Phoenix Service Software 2006.44.6.163
Phoenix Service Software 2007.04.0.1 Patch

^All The Above Are Mega Upload

INSTALL DIEGO
1. Run and install the following file: Diego 3.09.msi
If you get an error during the installation, it’s because you didn’t uninstall the Nokia connectivity cable driver!

2. INSTALL PHOENIX SERVICE 2006 WITH THE CRACK

3. Open The Dongle Crack First. Just Open It, Don’t Run It Now

4. Start installing phoenix 2006. During The Installation You’ll Get An Error Message.

5. Press on “Retry” and run the crack immediately after! (Check that the destination folder is Windows/system32). If you’re not fast enough, the message will reappear and you’ll have to re-run the crack the same way as above (but faster…)

6. You’ll get 2 error messages, "DESKEY" Just Press OK, And Then Finish.

7. Run Phoenix 2006 crack

8. Restart your PC.

9. INSTALL PHOENIX 2007

10. Run Phoenix Service Software 2007.04.0.1 Patch

11. Open The Dongle Crack First. Just Open It, Don’t Run It Wow!

12. Start Installing Phoenix 2007. During The Installation You’ll Get An Error Message.

13. Press on “Retry” and run the crack immediately after! (Check that the destination folder is Windows/system32). If you’re not fast enough, the message will reappear and you’ll have to re-run the crack the same way as above (but faster…)

14. You’ll get 2 error messages, "DESKEY" Just Press OK, And Then Finish

Restart your PC.

Ne e Provereno
« Poslednja izmena: 16. Jun 2007, 17:09:35 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 260 261 263 264 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.